- 2024. 09. 02.
- 1
- 0
- LS karakter
- Thommas Vinenzo
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
21
Account ID-d?
1645
Hány játszott perccel rendelkezel?
2380
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Tamás vagyok, 21 éves, Budapesten élek. Informatika világában dolgozok, mostanában egyre jobban visszaszoktam a szerverre így az aktivitás tudom teljesíteni. Hobbijaim közé tudnám sorolni a kosárlabdázást, programozást. Pluszban jelenleg a saját autómat kezdem el építeni, kicsit tuningosítani ha így jobban hangzik
Mi egy adminsegéd feladata?
Játékosok segítése: válaszadás az OOC kérdésekre, új játékosok irányítása, tájékoztatása, alapvető RP és szerverfunkciók bemutatása. Szabályzat betartatásának támogatása: figyelmeztetés, jelentések továbbítása a magasabb szintű adminok felé, kisebb OOC konfliktusok kezelése, indokolt esetben közvetítés. Kezdők mentorálása: új játékosok beillesztése az RP környezetbe, példamutatás, segédkezés IC szituációkban, ha az RP megkívánja. Aktív jelenlét és visszajelzés: rendszeres aktivitás a szerveren, problémák, hibák, visszaélések jelentése a vezetőség felé.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Egy jó Adminsegéd segítőkész, türelmes, és kiváló kommunikációs készségekkel rendelkezik. Ismeri a szerver szabályzatát, képes objektív maradni minden helyzetben, és mindig az RP élményének megőrzését tartja szem előtt. Emellett fontos, hogy megbízható legyen, és megfelelően tudja kezelni az IC és OOC szituációkat, valamint képes legyen konfliktusokat diplomatikusan rendezni. Tudjon a kezdő játékosok/tapasztaltabb játékosok apró kérdéseire válaszolni.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Szeretném segíteni a közösséget és aktív szerepet vállalni a szerver fejlődésében. Úgy gondolom, hogy a DGH tagjaként lehetőségem nyílna arra, hogy támogassam a játékosokat, különösen az újakat, és hozzájáruljak egy tiszteletteljes, szabálytudatos közösség kialakításához. Emellett motivál az is, hogy szervezeti szinten is részt vehessek a szerver működésében.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Több éves tapasztalatom van RP közösségekben, jól ismerem a magyar RP szcénát. Kiegyensúlyozott, higgadt természetem van, és gyorsan tudok reagálni váratlan szituációkra is. Emellett kiválóan kommunikálok, jól tudok együttműködni másokkal, és minden esetben a szerver érdekeit tartom elsődlegesnek. Fejlődőképes vagyok, és szívesen tanulok a tapasztaltabb adminoktól is.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Napi átlagosan 2-4 órát tudok aktívan a szerveren tölteni, de szükség esetén ez rugalmasan növelhető.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Városháza:
Itt tudja a játékos beszerezni a legfontosabb hivatalos iratokat, például a személyi igazolványt, jogosítványokat vagy egyéb IC dokumentumokat. Ezek elengedhetetlenek a legtöbb szerepkörhöz és hivatalos ügyintézéshez.
Rendőrség:
Fontos, hogy egy kezdő játékos tisztában legyen az állami szervek szerepével, hatáskörével és működésével. A rendőrség bemutatása segíti a szabálytudatos játék kialakítását, és egyértelművé teszi, milyen következményekkel járhatnak az IC szabálysértések.
Pláza:
A plázánál a kezdő játékos, vásárolhat alapvető felszereléseket, és könnyebben ismerkedhet más szereplőkkel. Itt gyakran spontán RP-helyzetek alakulnak ki, így ideális terep a szerepjáték gyakorlatba ültetésére.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív:
Felelősségteljes – komolyan veszem a rám bízott feladatokat.
Türelmes – mindig igyekszem higgadtan és segítőkészen reagálni, még konfliktushelyzetekben is.
Jó problémamegoldó képesség – gyorsan átlátom a helyzeteket, és hatékonyan tudok közvetíteni.
Negatív:
Néha túlzottan maximalista vagyok, ami lassíthatja a döntéshozatalt.
Előfordul, hogy túl sok feladatot vállalok egyszerre.
Az új környezetekben kezdetben visszafogottabban viselkedem, amíg fel nem mérem a dinamikát.
.png)