Thomas Walker - Storviwky Laderuland [Kevin]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bubeszka133

Újonc
2024. 08. 29.
31
6
LS karakter
Rony Valera

Panasztevő InGame neve:
Thomas Walker
Panaszra tett személy InGame neve:
Storviwky Laderuland
Panasz oka, leírása, kifejtése
ingatlan volt,viszont volt egy szanitéces jel aztán volt egy olyan hogy erősitést hivott az illető de már animba volt ezután végig rádiozott animba ami a videóban is látszik mivel én kértem el a videót hogy bizonyiték ne csak lógban legyen aztán ooc az volt hogy ne csináljuk már ezt hajnalban meg ad mindenkinek 300 ezer dollárt ami nem csak nem fogadtunk el hanem nem is fogadhattuk volna amúgysem,felszedtem előrpvel majd bilincsben rakták a kollégáim majd ezt követően a honvédség előtt kifagyott irtam ooc várunk 15 percet ha nem jön vissza irom a PK-t és nem jött vissza azóta sem nyilván nem akart ic jailba.
kerülni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):►
[2026-04-11 02:50:54] [Output] : Thomas Walker: (( ? ))
[2026-04-11 02:50:56] [Output] : Enzo Montague: (( kilepett vagy kifagyott vagy netet huzott ))
[2026-04-11 02:51:02] [Output] : Thomas Walker: (( mutas logot. ))
[2026-04-11 02:51:06] [Output] : Enzo Montague: (( idotullepes ))
[2026-04-11 02:51:10] [Output] : Thomas Walker: (( kifagyott. ))
[2026-04-11 02:51:12] [Output] : Enzo Montague: (( alr ))
[2026-04-11 02:51:17] [Output] : Thomas Walker: (( várunk 15percet. ))
[2026-04-11 02:51:18] [Output] : Calvin Palmer: (( Storviwky Laderuland kilépett a közeledben. [Időtúllépés] Távolság: 0 yard ))+https://medal.tv/games/grand-theft-...ViY5NEQfNWz2-L?invite=cr-MSxxOWksNDUyNzMyNjIy

Megjegyzés:
köszönöm a birálatot

Utoljára szerkesztve:
Hello, a panaszkönyvet én fogom bírálni, váróm a panaszra tett játékos (Storviwky Laderuland) válaszát 24 órán belül illetve tőled egy napi logot és a videót.

Utoljára szerkesztve:
Hello, a panaszkönyvet én fogom bírálni, váróm a panaszra tett játékos válaszát 24 órán belül illetve tőled egy napi logot és a videót.
csaó a videó benne a PK-ban illetve a logót hova küldjem amikor kezdödött,seepaste-ra sajnos nem engedi csak holnap használatba,

Tilos a dupla, tripla hozzászólás: Büntetés - 40 büntetőpont.
Csáó! Ezt a büntetést leültem,privátban meg lett beszélve!
Plusz,ezzel az volt a gondom,hogy ,,Elizabet Ricci,, illegális frakcióban van,és mikor menekültem,kilökött,elém jött. A kocsimat szét törte,az én hp-m nagyon LOW-os lett. De ahogy mondtam,már leültem.

Szerveren megbeszélve, rp folytatás lett belőle, a panaszt z/h!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.