Thomas Walker--Roland Goodrich,Mateo Noah. (Dami)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bubeszka133

Újonc
2024. 08. 29.
28
6
LS karakter
Rony Valera
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Thomas Walker

Panaszra tett személy InGame neve:
Roland Goodrich,Mateo Noah

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nos,első sorban Pláza felé tartottam,erre láttam ic egy mercedes követ de tudtam biztos máshová megy,erre mikor leadtam a cuccokat vissza felé megyek már egy helikopter szált le majd beszáltam a kocsiba már láttam fegyver van elő véve de a másik illető random bilincset tesz rám volt előrp de nem 20 sor,majd kiszedett vissza zsákot húzott elvittek mákvirág mellé.ahol kérdezgetés volt mit dolgozom stb aztán OOC kérdezik meg tőlem van e 1 misim mondom nálam van de nem igen rp-s a dolog,de ezt lógba tudom bizonyítani aztán egyszer csak lelettem lőve fejbe mikor a szabályzatba is levan írva hogy Tilos

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Küldőm a biráló admin felé.

Megjegyzés:
Egy játékos küldte hogy küldjem be az övét is.

• Kedvelés
Reactions: Vyqoz
Úgyszint ilyesmi történt velem, nekem 4 millióba akartak RS6ot eladni, de mondtam hogy hozza ide. Elakart rabolni ezért nem szálltam be, majd máskor beszóltam neki hogy "Dagi" és kiszálltak majd déli szerelőnél rám lett tartva a fegyver utána elrakták én megmondtam nekik hogy 1 szavamba kerül, mivel az ic társam tekes, ezért fejbe lettem lőve.

Csá, a panaszt én fogom bírálni! Várom az érintettek válaszát 24 órán belül.

Dobd át a logjaidat, anélkül sokra nem tudok menni, a leírtak alapján itt is DM történt, de ameddig a logjaid nem látom, erre nem tudok mit mondani.
Privátban megkaptam a logokat.

Utoljára szerkesztve:
Két hét ban-t kaptak mind ketten a következő indokokkal. Forgalmas helyen való rablás, NonRP, DM.
Ez remélem elég idő lesz arra hogy elgondolkozzanak azon hogy szeretnének e itt játszani, sok panasz van rájuk.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.