Thomas Walker Jelentkezési lap

Bubeszka133

Újonc
2024. 08. 29.
27
6
LS karakter
Rony Valera

Mindenkit meg kérnék hogy figyeljen a helyesírásra, illetve a minta szerint töltsük ki.

- IC (In Character) -
  1. Jelentkező neve: Thomas Walker
  2. Születési helye, ideje: 1995.03.30
  3. Bejelentett lakcíme: Nincs.
  4. Legmagasabb iskolai végzettsége: Nemzetközi Közszolgálati Egyetem.
  5. Megszerzett szakmák, képzettségek: Jogosítvány,Köműves és egyéb kisebb szakmák.
  6. Nyelvismeret: Magyar
  7. Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez? Szeretnék segíteni,illetve aktívan lenni és bizonyítani,és megfékezni a tűzeseteket segíteni másokon.
  8. Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő? elsősorban megnézem vannak e mások is a teremben hogy biztonságosan kivezessem őket,aztán mível számitógépekről van szó azonnal áramtalanítom a helységet,nyilván ezt poroltoval látnám el mível a víz ilyen helyen veszélyes hiszen áram alatt van a folyamat,amint ez sikerült jelentem az esetett hogy bíztonságosan meglegyen fékezve majd eltávolításra kerülne az égett tárgyak.
  9. Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt) elsősorban az egészség a fontos így válamra kapnám és elvinném oldalra evvel megszakítva a tűzre való reagálást és szólnák rádión hogy a kolléga megsérült evvel riasztva a mentősőket is,felmérném a sérülés helyeit majd ellátnám amint fontos és engedik beavatkoznák amint erre szükség van.
  10. Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor? terület lezárása megtörtént,felmérnénk a terepet milyen vagy hol történt mi okozhatta ezt,majd megnéznénk vannak e bent a lakásban amint nincsenek védőfelszerelést az az a légzőmaszkot felvennénk majd csörlő kivételével megkezdjük a lakásban terjedő tűzet eloltani majd folyamatosan jelentjük az esetet a parancsnok felé,tűzterjedésével ahol már nem leselkedik veszély lakásban lévő szellőzöi PL ajtó bezáratjuk evvel is megfékezni hogy a tűz tovább terjedjen más lakásra is.
  11. Számára mit jelent a Csapatmunka?
  12. Csapat munka az amikor minden erőnkkel együtt többre vagyunk hívatottak,elszántság magabiztonság bizalom ami megsegíti mindenki számára hogy igen is egy csapat vagyunk.
- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk) Ladislav az az Lászlónak hívnak most töltöm nem sokára 20-ik életévemet,iskolát már befejeztem érettségin vagyok már csak,nem vagyok elfoglalt ember,itt ott fuvarozgatok de azon kivűl aktív vagyok mindenhol,Szlovákiában élek.
Mennyi játszott perccel rendelkezel? 95 054 perc.
UCP Előzményről kép: (imgur) Miért szeretnél a frakció tagja lenni? Bízonyítani szeretnék hogy igen tanultam a hibámból és hogy aktívan legyek a Frakcióban mível engem nem a rang érdekel hanem hogy társaságot ismerjek meg és jól kijöjjek mindenkivel akinek segítségre van szüksége.
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?- voltam Rendőrség,Mentő,Taxi Alleader,NAV.
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt: 2026.01.16.
Aláírás: Thomas Walker.

Tisztelt Jelentkező

Ezúton értesítjük, hogy a be nyújtótt jelentkezés lapját,Országos Katasztrófavédelem Főigazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Katasztrófavédelem Főigazgatóság
ELFOGADTA

Keress fel Discordon:csakwgyautofan