Mindenkit meg kérnék hogy figyeljen a helyesírásra, illetve a minta szerint töltsük ki.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Thomas Ryan Születési helye, ideje: 2000.06.29 San Fierro
Bejelentett lakcíme: LosSantos Jefferson street 6
Legmagasabb iskolai végzettsége: Szakképzés, programozás, érettségi
Megszerzett szakmák, képzettségek: Programozó szakvizsga, villanyszerelő
Nyelvismeret: angol közép
Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez?
Szeretnék tenni az emberek biztonságáért, és segíteni a városon
Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
ajtót ablakot becsukni, ha biztonságos áramtalanítást elvégezni, és oltógázzal vagy habbal eloltani a tüzet
Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt)
először leadom a kollégák felé a vészjelzést, felmérem a környezet veszélyeit,majd megbizonyosodok a társam állapotáról. Vállánál megfogom, kihúzom a sérült kollégát a biztonságos környezetbe és azonnal megkezdjük az ellátását.
Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor?
első lépés a táplás szerelés6felderítés. (álltalában egyszerre megy). felderítés után ha van sérült akkor a sérültek kimentése a következő, majd jöhet a tűz eloltása.
Számára mit jelent a Csapatmunka?
számomra a csapatmunka egy jó lehetőség hogy jó hangulatban jókedvel odaadva tudjuk végezni a munkát. Megismerni új barátokat, embereket.
- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)Roland vagyok, 24 éves. jelenleg is tűzoltóként dolgozom már 4 éve, és itt is kipróbálnám. Nagyon jó csapatjátékosnak tartom magam és szeretem is. Szabadidőmben utazok6 zenélek.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
jelenleg még csak 534 percel de ez változni fog.
UCP Előzményről kép: (imgur)
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Szeretném magam kipróbálni a tűzoltóság köreiben, illetve szeretnék egy összetartó csapatba tartozni.
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
nem voltam
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt: 2026.04.01
Aláírás: Thomas Ryan