Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: borostyan2. Hogyan szólíthatunk? Martin3. Hány éves vagy? 164. Játtszott perceid száma? 19265. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Ha a 100 napi player annak mondható akkor voltam7. Mesélj magadról pár mondatban. Martin vagyok tegnap töltöttem a 16-ot. 1-2 éve MTA-zok és voltam már rendévelemben sokszor. Sokszor voltam FK leader is ezért szerintem jó tagja lennék ennek a frakciónak. Szabadidőmben MTA-zok, horgászok vagy a szabadban vagyok.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Én magamról se jót se rosszat nem tudok mondani de aki ismer az tudja milyen vagyokSzemélyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Thomas Lorenzo2. Születési helye, ideje: Los Santos, 19993. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetemi4. Büntetett előéletű? Igen, de csak eggyszer voltam böribe5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szerintem egy kicsit magasabb rendfokozaton képzelném el magam.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Más városba igen itt még nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Le villogom a járművet majd megkérem hogy állítsa le a járművet. Ezek után oda sétálok a személyhez és elkérem az iratait, ha probléma van az iratokkal akkor megbírságolom. Ezek után megnézem hogy a járműben található-e elsősegélykészlet, ha nem megbírságolom a személyt. Ha találok a járműben illegális anyagot vagy tárgyat akkor viszont bilincsbe teszem majd megmotozom az elkövetőt. Ezek után beviszem az őrsre kihallgatni és ha kell elmondom neki a jogait. Ezek után eldöntöm a vádak alapján hogy milyen bűnöket követett el majd börtönbe rakom.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy olyan szerv aki a város biztonságáért felel és a rendőrségen belül lévő ágak különböző munkákat végez el a város biztonságában tartásáért.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való nem mindig irányít engem hanem csak egy vagy több rendfokozattal van feljebb, míg a felettes adhat nekem parancsot amit teljesítenem kell.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Akkor adok nagyobb csekket ha olyan szabálysértést/bűncselekményt követ el amit már előtte elkövetett és azért van priusza11. Meséljen magáról pár mondatban. Thomas Lorenzo vagyok, amerikában születtem és egy ideje gondolkozok azon hogy jelentkezzek rendőrnek. Mivel a bűnözés nem a legjobb ezért úgy gondolom hogy rendvédelembe állok hogy megpróbáljam megállítani. Számomra az embertársaim megóvása és a bűnözés megállítása fontos.Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Megpróbálom magamat és a járműben ülő kollégát megóvni ahogy lehet és erősítést hívok mivel tüzet nyitottak.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Bilincsbe teszem és miután szakszerűen eljártam beviszem az őrse kihallgatásra majd ott a vádak alapján eldöntjük/eldöntöm a vádlott sorsát. Fontos viszont hogy kövessük a BTK-t és szakszerűen járjunk el minden esetben.