Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Dávid, 19
Account ID-d?
>2883
Hány játszott perccel rendelkezel?
>49.621
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Dávidnak hívnak, 19 éves vagyok, és Szlovákiában élek. A középiskolát már befejeztem, jelenleg dolgozom, így van némi rálátásom a felelősségvállalásra és a rendszeres feladatvégzésre is. A mindennapjaimban próbálom egyensúlyban tartani a munkát és a szabadidőt, és amikor csak tehetem, aktívan töltöm az időt.
Nagyon szeretek sportolni, különösen a foci áll hozzám közel, de általában minden mozgás kikapcsol és feltölt. Emellett sok időt töltök a gép előtt is – ilyenkor általában játszom, tanulok, vagy csak tartom a kapcsolatot másokkal. A közösségi élet mindig is fontos volt számomra, szeretem, ha egy csapat része lehetek, és ha hozzájárulhatok valamihez, ami mások számára is értékes.
Nyitott személyiségnek tartom magam, könnyen megtalálom a közös hangot másokkal, és ha kell, szívesen segítek.
Mi egy adminsegéd feladata?
>A játékosok által feltett kérdésekre, legjobb tudomása szerint válaszolni, segíteni a játékos közösséget.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd szerintem türelmes, segítőkész, és mindig nyitott az új dolgokra. Fontos, hogy ne csak a szabályokat ismerje, hanem azokat megfelelően tudja is alkalmazni, közvetíteni mások felé, lehetőleg nyugodt és tiszteletteljes stílusban. Egy adminsegédnek nem az a feladata, hogy ítélkezzen, hanem hogy támogassa az adminok munkáját, segítse a játékosokat, és közvetítő legyen a két oldal között.
Szerintem egy adminsegédnek példát kell mutatnia a játékosoknak – hozzáállásban, kommunikációban és viselkedésben is. Jó, ha képes gyorsan tanulni, visszajelzéseket elfogadni, és fejlődni ott, ahol szükséges. A konfliktusokat nem olajjal, hanem vízzel kell kezelni: higgadtan, megértően, a szabályzat mentén, de emberségesen.
Egy jó adminsegéd nem attól jó, hogy mindent tud, hanem attól, hogy akar segíteni, hajlandó fejlődni, és mindig azon van, hogy a közösség számára jobbá tegye a játékélményt.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Véleményem szerint rendelkezem azzal a tudással, amivel kitudom szolgálni a játékosok által feltett kérdésekre a válaszokat. Emelett sokszor segítek a kezdő játékosoknak különböző formákban a szerveren.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Mindekit meghallgatok, ha esetleges gondjaik vannak, igyekszem segíteni is az embereket legyen szó a szerverről, vagy magánéleti dolgokról. DGH tagként talán mégtöbb embernek tudnék segíteni, amivel hasznos tagja lehetnék a szerver életének.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 3-4 óra.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Én elsőnek a Város házát mondanám,mivel kezdőként ez a legfontosabb hely a szerveren hiszen itt tudja kiváltani az okiratait és itt tudja fel venni a megadott munkákat amelyek megtalálhatóak a szerveren.
Másodiknak a Kórházat mondanám meg neki, mivel játék ideje alatt elég sokszor fog kikötni itt,Véleményem szerint a szerver egyik legforgalmasabb helyének sorolható. Fontos hogy tudja hogy hol van hiszen ha bármi baja történik pl. Eltörik a keze vagy a lába vagy szimplán csak meglövik akkor elég nagy bajban lesz ha nem tudja hogy hol van a kórház ahol el tudják látni az orvosok.
Harmadiknak az Autós Iskolát sorolnám hiszen szintén elég fontos szerepe van a kezdő játékos szerepében amennyiben a későbbiekben nem akar be ruházni a büntetések kifizetésére és nem árt ha érvényes a jogosítványa.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
> Pozitív: Rendkívül gyorsan tudok gépelni,Megértő vagyok,Barátságos vagyok. Negatív: Néha ha olyan napom van kissé flegma vagyok,Lusta vagyok néha,Nem nagyon szeretek beszélgetni.
.png)
.png)