Thjodofl Raudebjornsson - Luigi

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

wxntwizzy.

Újonc
2024. 08. 02.
19
7
Debrecen
LS karakter
Thjodofl Raudebjornsson
ZÁRHATÓ
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Thjodofl Raudebjornsson
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luigi
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tömören annyi történt aznap késő este hogy jeffersonoztunk a frakció pár tagjával. Eltört a kezem és úgy benelliztem hogy egyet lőttem majd eltettem ezt többször ismételve. A képernyőm ugyanúgy húzott mint bármelyik más fegyvernél, ugyanúgy nem láttam hova lövök csak szerettem volna valamennyire résztvenni az akcióban sejtve hátha ellövök valakit, ezt Luigi úgy itélte meg hogy buggot használok ki, miközben az én szempontomat figyelembe se vette, annyi lett mondva hogy fejezzem be, utána nem is lőttem többet igy, időm sem lett volna rá mivel jött is oda hozzám. Nem sok esély van rá hogy bug legyen mivel a fegyver kivolt téve hotbarba tehát egy lövésenként elővettem, ezt más nevezetes szerveren is véghezvitték többen ugyanigy, semmi következménye nem lett, ezt simán megtudtuk volna beszélni elég lett volna annyi hogy ne csináljam többet, nyilvánvalóan megértettem volna.
Másik dologra kitérve pedig az UCP előéletem lenne, sok jailem volt abban az időben mikor kevésbé érdekelt a szerveren lévő eltöltött időm, frakcióba kerültem illetve új gépem is lett azóta megpróbálom kicsit meghúzni magamat, a szervert és vezetőségi tagjait nem szidtam.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Nem célom az, hogy luiginek ezzel bármi rosszat is okozzak az admin karrierjére tekintve, ha kell át is beszélem vele discordon nagyon szivesen normális ember módjára és ha sikerül közös nevezőre jutnunk, akkor jail fejében is elfogadom.

Utoljára szerkesztve:
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Thjodofl Raudebjornsson
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luigi
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tömören annyi történt aznap késő este hogy jeffersonoztunk a frakció pár tagjával. Eltört a kezem és úgy benelliztem hogy egyet lőttem majd eltettem ezt többször ismételve. A képernyőm ugyanúgy húzott mint bármelyik más fegyvernél, ugyanúgy nem láttam hova lövök csak szerettem volna valamennyire résztvenni az akcióban sejtve hátha ellövök valakit, ezt Luigi úgy itélte meg hogy buggot használok ki, miközben az én szempontomat figyelembe se vette, annyi lett mondva hogy fejezzem be, utána nem is lőttem többet igy, időm sem lett volna rá mivel jött is oda hozzám. Nem sok esély van rá hogy bug legyen mivel a fegyver kivolt téve hotbarba tehát egy lövésenként elővettem, ezt más nevezetes szerveren is véghezvitték többen ugyanigy, semmi következménye nem lett, ezt simán megtudtuk volna beszélni elég lett volna annyi hogy ne csináljam többet, nyilvánvalóan megértettem volna.
Másik dologra kitérve pedig az UCP előéletem lenne, sok jailem volt abban az időben mikor kevésbé érdekelt a szerveren lévő eltöltött időm, frakcióba kerültem illetve új gépem is lett azóta megpróbálom kicsit meghúzni magamat, a szervert és vezetőségi tagjait nem szidtam.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Nem célom az, hogy luiginek ezzel bármi rosszat is okozzak az admin karrierjére tekintve, ha kell át is beszélem vele discordon nagyon szivesen normális ember módjára és ha sikerül közös nevezőre jutnunk, akkor jail fejében is elfogadom.
Heló, én is jelen voltam az akción és csak a véleményemet szeretném ide leírni, mivel végig néztem az esetet. Ahogy fentebb leírta tib én sem tartom ezt az egészet bug kihasználásnak, sőt bugnak sem nevezném mivel ez amit csinált egy alap GTA SA dolog, amit a mindenki által ismert SeeMTA v4 szerveren is alkalmazott pár ember, erről tudok videót csatolni. Ott egy ugyan ilyen szituációnak semmi következménye nem lett sőt, még az illető szóbeli figyelmeztetést sem kapott, report se lett rá nyitva. Lényegében semmi előnye nem származott ebből az egészből, mivel attól hogy ezt csinálja ugyan úgy el van törve a keze, húz a képernyő és szinte esélytelen embert eltalálni hacsak nincs szerencséd. Való életben ha megsérülsz a végsőkig védi magát szerintem mindenki, mivel mást nagyon nem tud tenni egy ilyen helyzetben, jelenleg itt is ez történt. Nekem ennyi hozzáfűzni valóm volt ehhez az egészhez, a szükséges bizonyítékot és videókat tudom csatolni a bíráló adminnak privát üzenet formájában. Szép napot mindenkinek.

• Imádom
Reactions: wxntwizzy.
csao, enis jelent voltam az akcion es meglatasom szerint nem torent oly nagy baj, hisz ugyanezt csinalja a masik fel is tobbsegek nagyreszeben es ok megsincsennek rendesen szankcionalva. Ugyanott mas szerveren pl seemta v4-en ezert nem adnak szankciot ott is ugyanugy mindenki csinalja. Velemenyem szerint vagy senkit nem kellene buntetni vagy mindenkit, de az, hogy csak az illegal kapja a sarat ez nem fair az illegálra nezve.

• Imádom
Heo,hozzá szólnék a panaszhoz én is mivel jelen voltam az akción mint illegálos. Bugg kihasználásnak nem nevezném ezt,mert nem csak az illegál használja ezt a módszert benelli m4-nél de mint ahogy fent is írták,más szervereken is használják ezt a módszert és ott se osztanak érte szankciót. Ha buggkihasználás lehetne ezt nevezni akkor tudott volna magának ezzel előnyt szerezni,de mint írtam fentebb,ott voltam az akción és nem tudott megölni ezzel a módszerel senkit,maximum eltalálni de azt kötve hinném,más hozzá fűzni valóm nincs,na csaó!

• Imádom
Szia FA szerint ez nem bug kihasználás, ha gondolod vissza keresem ezt amikor a rendvédelem csinálta, csak mert unfair.

• Imádom
Szia FA szerint ez nem bug kihasználás, ha gondolod vissza keresem ezt amikor a rendvédelem csinálta, csak mert unfair.
Szép estét, visszakeresheted és csatolhatod ha gondolod nagyon megköszönném, várjuk a birálatot.

Szia keress fel discordon.

De ezek a hozzászólásaid az ügy alatt nem sokat segítettek.

[2025-08-11 23:43:09] [Output] : Thjodofl Raudebjornsson: (( jahh hat meno vok tod stb ))

[2025-08-11 23:44:29] [Output] : Thjodofl Raudebjornsson: (( ÁH TESÁMMM MOST ULOK KICSIT ))

[2025-08-11 23:46:45] [Output] : Thjodofl Raudebjornsson: (( kijotem modom nyos soti eltetem köszi helo ))

[2025-08-11 23:47:11] [Output] : Thjodofl Raudebjornsson: (( megy ytre ))

Szia keress fel discordon.

De ezek a hozzászólásaid az ügy alatt nem sokat segítettek.

[2025-08-11 23:43:09] [Output] : Thjodofl Raudebjornsson: (( jahh hat meno vok tod stb ))

[2025-08-11 23:44:29] [Output] : Thjodofl Raudebjornsson: (( ÁH TESÁMMM MOST ULOK KICSIT ))

[2025-08-11 23:46:45] [Output] : Thjodofl Raudebjornsson: (( kijotem modom nyos soti eltetem köszi helo ))

[2025-08-11 23:47:11] [Output] : Thjodofl Raudebjornsson: (( megy ytre ))
Szia Luigi, Elsősorban úgy alkalmazkodtam a dolgokhoz ahogy ti hozzám, meg sem hallgattatok tehát szerintem érthető volt, nem funoltam el nem szidtam senkit, beletörődtem és elfogadtam a büntetésemet. Én még mindig azt tartom hogy simán át tudtuk volna beszélni normálisan hogyha vevő lettél volna rá.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.