Tgf

• Thread starter Thread starter Goku
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 88
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Goku

Újonc
2024. 08. 21.
1
0
LS karakter
Alfonso Morgen

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk

1. Discord neved: Loky
2. Hogyan szólíthatunk? Gergő
3. Hány éves vagy? 21
4. Játtszott perceid száma? 2500 óra
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja?igen
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál?
IMG_0310.png

7. Mesélj magadról pár mondatban. 21éves vagyok.Dolgozom szeretek játszani. Szabadidőm a dawn-MTA val töltöm. Szeretek csapatban dolgozni
8. 3-3 Pozitív és negatív informálciót!pozitív információk megértő vagyok, tanulok a hibáimból, maximalista vagyok. Negatív:hamarfelkapom a vizet, kicsit lusta vagyok, és néha elégcsúnyán beszélek
Általános adatok
1. Teljes neve: Sofia Morgen
2. Születési helye, ideje: hely:Kanada. sz.i:2001
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendészeti
4. Büntetett előéletű? Nem
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? A rám kiszabott munkámat végezni és a következő generáció segítésében szeretnék segíteni
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megálítanám az járművet szabályosan , bemutatkoznék ,elmondanám az ellenőrzés okát, elkérném az iratait és átvizsgálnám a járművet, és tályékoztatnám a személyt .
8. Mi maga a rendőrség? Megvédeni az állampolgárokat rendet fenttartani!
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felvetésem az aki a közvetlen parancsokat adja nekem napi járőrözés stb. A feljebb való az aki magasabb rangban van tőlem
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? mérlegelném a szabálysértés büntető jogok szerinti súlyát, az elkövetés körülményeit, az együttműködést, valamint az előéletet , mint súlyosbító tényezőt.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Sofia Morgen vagyok 25 éves. 2 éve költöztem be a városba . Azóta postás vagyok. Azelőtt Kanadában éltem a családommal. Szeretnék normális munkahelyet ahol büszke lehetek magamra hogy próbálok az embereknek segíteni
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Fedezékbe húzódom, értesítem az elérhető egységeket és biztosítom a területet

1. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Értesítem a tulajdonost hogy mit találtam le foglalom a tárgyakat. Kikérdezem és elő állítom

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
Scarlett Monroe r.Őrnagy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.