Tezcan Terzioglu---------->Levy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

CFYX

Újonc
2025. 07. 06.
34
15
LS karakter
Gonzalez Francisco
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Tezcan Terzioglu
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Levy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kaptam egy szankciót DM miatt, mert amikor oda értem annyit láttam hogy a haveromra rá tartják a fegyvert.Én el is mondtam ezt neki hogy az én szemszögemben annyit láttam hogy sokkoló rá van tartva és én azt hittem hogy bajban van mivel nem tartnak rá máshogy sokkolót az emberre ha nem akarják bevinni vagy nem kevert valami bajt.( az én szemszögem.)
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szerintem nem kellet volna erről szankciót kapnom de várom a biráló admin válaszát.

Cső.

Azért, mert sokkolót tartanak a haverodra nem lövöd le a rendőrt. Kifejtettem neked ezt az ügy alatt, de megértettem volna az egészet a részedről ha Goktas bilincsben lett volna, vagy akár már a földön feküdt volna lesokkolva. Az ügy során én nem ezt a videót kaptam amit a PK-hoz csatoltál, bár ez sokat nem változtatott volna a szankción. Erről küldöm a linket:

Ha vártad volna a végkimenetelét ennek az egésznek, vagy megvártad volna amíg bilincset raknak rá, akkor az már elég indok arra hogy lelődd a rendőröket.
Az elmúlt két hónapban az UCP-d sem a legfényesebb. További hozzáfűzni valóm nincs.

Helló, én fogom bírálni.
Levy küldd el kérlek az ügyhöz tartozó logokat, reportszámot.

Továbbítottam az adminügyről a logot, és a report számát is.

Ahogy látom civil vagy, így még rosszabb a szituáció, arról nem is beszélve hogy ezen a fránya déli szerelőtelepen történt az eset.

Nem kell feleslegesen generálni a lövöldözést, az meg sajnos nem lesz elég indok a gyilkolásra, hogy éppen haverra sokkoló van tartva. Nem kell mindenbe a lövöldözést látni. Mi elől szeretted volna egyébként megmenekíteni? Egy csekk elől? Egy igazoltatás elől?

Vegyük azt hogy illegális frakcióba vagytok, haverod éppen igazoltatás alatt van, mert mondjuk kapni fog egy csekket azért, mert tilosba állt meg. Erre te lelövöd. Érzed hogy mennyire szürreális szituáció ez? Civilként meg teljesen nonszensz ez.

Egyet értek az adminnal, a szankció mértékét kicsit keveslem, de nem írnám fel hatalmas hibának.

Kérdés esetén keressetek nyugodtan, jogtalan.

• Imádom
Reactions: Levy.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.