Tess Roy -- Ghost

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Droxyka

Újonc
2024. 08. 06.
13
3
LV Karakter
Ruben Soto
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Tess Roy
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Ghost
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan Ban.Tudom hogy van egy olyan szabály hogy pps item csomagtartózása nem szabad de amit én csomagtartoztam ki a mellet nem volt semmilyen bizi és van egy ilyen szabály is

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
itt van a bizonyíték hogy nem volt mellete bizi

Megjegyzés:

köszönöm hogy elolvastad.

Csá! Elmondtam neked privát üzenetben is, hogy a szabályzat egy hónapja megváltozott... Nem lehet kicsomizni PP-s itemet akkor sem ha nincs mellette a bizonylat.

Amit te küldtél pont, azt fejti, hogy ki bizonylat HIÁNYÁBAN nem minősül PP-s itemnek. A bizonylat jelen helyzetben létezik, megvan. Annak a játékosnak az inventoryában található, akitől elvetted a prémiumpontos fegyvert. Tehát volt bizonylat... Innentől kezdve az az item PP-s itemnek minősül, amit te kicsomiztál, megkaptad az érte járó szankciódat.

de nem pont ezért kéne mellé a bizonylat hogy lehesen tudni hogy a fegyver pps.

de nem pont ezért kéne mellé a bizonylat hogy lehesen tudni hogy a fegyver pps.
Egy skines fegyverről beszélünk, amely kizárólag prémiumpontból, illetve eventes ládákból szerezhető meg.

értem de pont ezér kéne mellete legyen hogy tudjam hogy a bizi esetleg nem tünt el vagy bármi történt e vele.

értem de pont ezér kéne mellete legyen hogy tudjam hogy a bizi esetleg nem tünt el vagy bármi történt e vele.
Legközelebb csak szimplán nem veszed ki a PP-s itemet és nem lesz ebből probléma.

Csao, átolvastam a panaszt és arra jutottam...

Alapvetően egy skines tec9-ről beszélünk, látod is hogy van rajta figyelmeztetés, nem értem miért veszed ki, szépen bevágtad a szabályzati pontot. Csak elhaladtunk egy fontos részlet mellett.

Akárkinél van a fegyver, amíg van róla bizonylat, PP-snek minősül. -Ezt a részett a legelső szabályzati pont írja le.

Legközelebb legyél figyelmesebb ha ilyet csinálsz, mert gyorsan megtörténik a baj, ahogy itt a példa is mutatja.

Panasz jogtalan. Az adminisztrátor nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.