Szia, ezt a probaidős dolgot azert találtuk ki, hogy aki ebben van az kiképzésben részesül. Ha csak tapasztaltabb emberelet vennénk fel, valoszinű kihalna a fraki. Ez az én állás pontom! Nyilván megèrtem a tiéd is.nem sikerült elküldenem a friend requestet, elv nincs ilyen nevű ember.
reflektálva a dolgokra - olyan embereket vegyetek fel, akiknek van tapasztalata azzal, hogy hogyan kell normálisan hatástalanítani elkövetőket és akkor nem lesz gond a smokeokkal. a tek embereinek, legyen az akármilyen rendfokozatú, nem kint kell biztosítani, hanem szemtől szemben kell küzdenie az ellenséggel. plusz ez a próbaidős dolog sem a legideálisabb ebben a frakcióban. nniben, rendőrségben oké, de a tek egy elit alakulat, aminek tapasztalt és hozzáértő emberekből kell állnia, nem tanulókból véleményem szerint.
Szia, ha elolvastad volna tudnád, hogy nincs próbaidős őrmester és ez nem a SWAT-nál van hanem a magyar Terrorelhárítási központnál, amit ha utána néznél meg is találnád, folyton ezzel jönnek ne változtassunk egy rangon se de valahogy mégis minden frakcióban más rangok vannakCső egyáltalán nem tudom támogatni, SWAT felepitesu taktikak, stb. Azt sem ertem, h tekbe miert van probaidos ormester es lekorlatozva hogy tudjanak menni az ujak loni, elvégre errol szol az fk. Ezt meg még beszurom ide https://i.postimg.cc/PfyhKNzY/Screenshot-20260308-091528-Chrome.jpg
probaidős dolgot azert találtuk ki, haverod irta le h probaido van az fkba akik kilepzest kapnakSzia, ha elolvastad volna tudnád, hogy nincs próbaidős őrmester és ez nem a SWAT-nál van hanem a magyar Terrorelhárítási központnál, amit ha utána néznél meg is találnád, folyton ezzel jönnek ne változtassunk egy rangon se de valahogy mégis minden frakcióban más rangok vannakilletve nem tudom mit mutat ki rajta az AI , 100%ban kézzel írt lap
Szia, a haverja nem azt mondta hogy probaidő van. A haverja azt mondtha hogy a probaidős rang azért van kitalálva. Nincs próbaidő az FK-ba.probaidős dolgot azert találtuk ki, haverod irta le h probaido van az fkba akik kilepzest kapnak
Szia!probaidős dolgot azert találtuk ki, haverod irta le h probaido van az fkba akik kilepzest kapnak
Kifejtettem, hogy miért nem támogatom. Semmilyen szerveren nem így épül fel a TEK, változtatni sem érdemes rajta, mivel szerintem a playerek 80%-a nem fogadná el így a TEK-et, ahogy a paci leírtaSzerintem meg az, hogy a saját pályázatodtól fogod magad és át jössz ide majd ideírsz annyit, hogy :,,szia, számomra nem így épül fel a tek, így nem támogatom” ez nem építőkritika, csak idenyomtál valamit, hogy szerinted nem jo. De indokot nem írtál, se semmit, csak a saját lapod után átjöttél majd beközölted, hogy neked nem tetszik.