TEK ł Terrorelhárítási Központ - Frakció Pályázat

• Thread starter Thread starter Paci
  • Start date Start date
  • Válaszok 30
  • Látta 677
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
Nem tudom én sem támogatni,nem értem hogy miért kell a rendfokzatokon változtatni, illetve nem lett a legjobb, nekem nem nyert el a tetszését. Szerintem változtathatnál rajta.

nem sikerült elküldenem a friend requestet, elv nincs ilyen nevű ember.
reflektálva a dolgokra - olyan embereket vegyetek fel, akiknek van tapasztalata azzal, hogy hogyan kell normálisan hatástalanítani elkövetőket és akkor nem lesz gond a smokeokkal. a tek embereinek, legyen az akármilyen rendfokozatú, nem kint kell biztosítani, hanem szemtől szemben kell küzdenie az ellenséggel. plusz ez a próbaidős dolog sem a legideálisabb ebben a frakcióban. nniben, rendőrségben oké, de a tek egy elit alakulat, aminek tapasztalt és hozzáértő emberekből kell állnia, nem tanulókból véleményem szerint.
Szia, ezt a probaidős dolgot azert találtuk ki, hogy aki ebben van az kiképzésben részesül. Ha csak tapasztaltabb emberelet vennénk fel, valoszinű kihalna a fraki. Ez az én állás pontom! Nyilván megèrtem a tiéd is.

Cső egyáltalán nem tudom támogatni, SWAT felepitesu taktikak, stb. Azt sem ertem, h tekbe miert van probaidos ormester es lekorlatozva hogy tudjanak menni az ujak loni, elvégre errol szol az fk. Ezt meg még beszurom ide https://i.postimg.cc/PfyhKNzY/Screenshot-20260308-091528-Chrome.jpg
Szia, ha elolvastad volna tudnád, hogy nincs próbaidős őrmester és ez nem a SWAT-nál van hanem a magyar Terrorelhárítási központnál, amit ha utána néznél meg is találnád, folyton ezzel jönnek ne változtassunk egy rangon se de valahogy mégis minden frakcióban más rangok vannak 🤗illetve nem tudom mit mutat ki rajta az AI , 100%ban kézzel írt lap

Szia, ha elolvastad volna tudnád, hogy nincs próbaidős őrmester és ez nem a SWAT-nál van hanem a magyar Terrorelhárítási központnál, amit ha utána néznél meg is találnád, folyton ezzel jönnek ne változtassunk egy rangon se de valahogy mégis minden frakcióban más rangok vannak 🤗illetve nem tudom mit mutat ki rajta az AI , 100%ban kézzel írt lap
probaidős dolgot azert találtuk ki, haverod irta le h probaido van az fkba akik kilepzest kapnak

Szerintem meg az, hogy a saját pályázatodtól fogod magad és át jössz ide majd ideírsz annyit, hogy :,,szia, számomra nem így épül fel a tek, így nem támogatom” ez nem építőkritika, csak idenyomtál valamit, hogy szerinted nem jo. De indokot nem írtál, se semmit, csak a saját lapod után átjöttél majd beközölted, hogy neked nem tetszik.
Kifejtettem, hogy miért nem támogatom. Semmilyen szerveren nem így épül fel a TEK, változtatni sem érdemes rajta, mivel szerintem a playerek 80%-a nem fogadná el így a TEK-et, ahogy a paci leírta

Részemről ennyi, továbbiakat rátok bízom.

Szia!
Sajnálattal közöljük, hogy a frakció pályázatod ezúttal nem került elfogadásra.
Köszönjük a jelentkezésedet, valamint az általad belefektetett időt és energiát.
További sok sikert kívánunk!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.