Tayvion Calwell--> Quinton Lowe [Csuhy]

• Thread starter Thread starter vajda
  • Start date Start date
  • Válaszok 13
  • Látta 230
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

vajda

Újonc
2025. 07. 08.
23
5
8087 Alcsútdoboz Fenyves utca 7
www.youtube.com
LS karakter
Tayvion Caldwell
LV Karakter
IRL: Károlyi Ferenc
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Tayvion Caldwell
Panaszra tett személy InGame neve:
ismeretlen
Panasz oka, leírása, kifejtése:
pp-s item cssomizása
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
nincsen mert nem voltam ott
Megjegyzés:
Előre is köszönöm a választ

Szia! Az ügyet én fogom bírálni.

Kérlek add meg a következő adatokat

Jármű id :
Időpont amikor még biztosan meg volt a hiányzó tárgy :
Tárgyak pontosan megnevezése :

Szia!
A fegyvereket Quinton Lowe vette ki, várom az érintett személy válaszát 24 órán belül !

Az érintett tárgyak :
-2 molotov
-Gold mp5
-Camo dragunov
-Spaz12
-Tan ar 15 aimpoint

Sziasztok! A bizonylatok nem voltak a csomagtartóban, ezt az általam készített fénykép bizonyítja. Az igazság a logból pedig úgyis kiderül, hogy az említett bizonylatok mikor kerültek a csomagtartóba, mert az én cselekedetem idején nem voltak benne.
d64de1b0d4ca158d0bec7e8b13453154.jpg

3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá!
amúgy ezzel mi lenne ha leállnál Quinton? Haveromtól is te csomiztad ki és szerinted ez vicces.

Teljes mértékben IC ügy, nem vagyok hajlandó ezzel kapcsolatban többet magyarázkodni. Nem volt mellette a bizonylat, így szabályos amit csináltam.

"-Járművekből való csomagtartozás engedélyezett.
↳ Megfelelő RP-vel kipakolhatóak a kocsik csomagtartója, PP-s és eventes itemek nem vehetőek ki. (PP-s item csak akkor vehető ki, ha nincs mellette a bizonylat.)"

Ezt a hozzászólásom percében másoltam ki a szerverszabályzatból. Az pedig, hogy nem vagy képes bezárni a kocsikat, főleg azt, amibe tudod, hogy leraktad a cuccaidat, onnantól kezdve magadra vess.

Továbbá a szerverszabályzatból, amit mellékeltem is, feketén-fehéren le van írva, milyen esetben tulajdoníthatsz el PP-s itemet. Ergó, Micsel, amit csinált, eleget tett ennek. Innentől kezdve számomra ez a PK teljesen értelmezhetetlen. Mindezek mellett, ha a PK írója tisztában lenne a szerverszabályzattal, akkor ez a panasz meg sem született volna. Hiszen miután utólag, a kép erejéig belerakta a bizonylatokat, pontosan tudta, hogy ezek nem voltak benne, amikor ő ott hagyta az adott járművet.

Másrészt pedig annyira felesleges utólag bizonylatokat pakolni a csomagtartóba, mert a logból minden kiderül. Hozzátenném, hogy más ugyanezért a mutatványért, miszerint bizonyítékot hamisított és félrevezette az admint, egy hónapos kitiltásban részesült.

Azt végképp nem értem, hogy más miért tereli el a témát személyeskedés irányába ahelyett, hogy tárgyra és tényekre alapozva írná a hozzászólását.

( A kommentet az érintett azaz Micsel engedélyével készítettem reflektálva a problémára )

• Kedvelés
Reactions: Micsel
Sziasztok. Megérkezett a bírálat.

A panaszod jogtalan ! A bizonylat nem volt a fegyverek mellett, így a játékos nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.