Taylor Murphy - Sophia Cortez [Rey]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

jepetto

Újonc
2025. 07. 06.
15
4
LS karakter
Taylor Murphy
LV Karakter
Taylor Murphy
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Taylor Murphy
Panaszra tett személy InGame neve:
Sophia Cortez
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Oktalan sokkolás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/QGcK
Megjegyzés:
Szóval szereltettem a kocsim mikor oda jött egy csávó árulni mesterkönyveket amiket felmutatott is mint a logban is látható azt irtam hogy nem kérem a könyveket köszönöm erre a TEK-es oda jött hozzánk és mondta hogy kezeket mindkettő. Erre én nem tettem fel a csávot lesokkolta erre engem is mikor lejárt a sokkolási idő én elmentem autóval mert nyilván nem én árultam a könyveket plusz a kedves TEK-es azt is hazudta elvileg hogy a csávonál tec-9 van közbe mint a végén kiderült a csávonál nem is volt tec-9 nálam se még is azt mondta a TEK-es hogy fegyver üzlet is ment. És erre mindre rá vissza hozott egy admin pontosabban Zura és megszereném tudni hogy pontosabban miért is. Ez az egyik a másik meg hogy legjobban miért is lettem le sokkolva és be víve és aztán egy csomó váddal lecsukva.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Fegyvertémában üzleteltetek a szerelőnel, ellenőrizve lettetek.. fel lettetek szólítva, aminek nem tettetek eleget. Ez már simán egy RUM amiért bevihet bárki.. Végszóra ez az egész admin jelenlétében meglett IG beszélve.. RP folytatást mondott amire nem ellenkeztél. IC közölted hogy a másik fél ment oda hozzád árulni.. ezzel elárultad, hogy lehetséges feltételezve meg is kötöttétek, ez még egy indok hogy ellenőrizve legyetek.. Sokkolást RUM elkövetése miatt kaptad.

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Megkaptad a választ.
Ha pedig egy admin elintézte az egészet IG, akkor az adminra tegyél panaszt, aki intézne, ha nem értesz vele egyet, ne a játékosra.

Jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.