- 2025. 07. 06.
- 15
- 4
- LS karakter
- Taylor Murphy
- LV Karakter
- Taylor Murphy
Neved:
< Taylor Murphy >
Kitiltás időpontja:
< 2025.06.24. 03:03 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Akamai >
A kitiltás indoka:
< Multiaccount >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Szeretnék bocsánatot kérni ujból a szabályszegésemért és egyúttal unban kérelmet benyújtani ujból. Őszintén szólva nem voltam tisztában azzal hogy ilyen esetben nem lett volna szabad karaktert csinálnom és sajnálom hogy ezzel megszegtem valamilyen formában a szabályzatot. De nem állt szándékomban csalni vagy előnyt szerezni ebből csak szimplán nem tudtam hogy ilyen esetben nem szabadott volna újabb karaktert csinálni még ha meg is csináltam nem tudtam volna senkinek sem szólni mivel a discord-ról is ki tiltottak.
Nagyon sok időt és energiát fektettem a szerverbe és komoly vagyonom is van a játékban amihez sok munkával jutottam hozzá. Plusz anyagilag is támogattam a szervert mert tényleg fontos számomra jól szerettem volna érezni magamat. Most hogy mindez veszélybe került lehet hogy örökre elveszítem amit hosszú hónapok alatt építettem fel.Tisztában vagyok vele, hogy hibáztam de szeretném kijavítani a tévedésemet. Nagyon hálás lennék ha kapnék egy újabb esélyt. Megígérem hogy a jövőben sokkal körültekintőbben játszom betartva a szerver szabályzatát.
Vagy akár Discord-on is meg beszélhetnénk ezt az egészet plusz unban helyében akármennyi jailt elvállalnék
Köszönöm hogyha elolvastátok további szép napot / estét >
.png)