Takamoto Kazuhiko- Rendvédelem [Kevin]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

SamuLix

Újonc
2025. 08. 20.
5
0
LS karakter
Thomas Paulger Bronco
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Takamoto Kazuhiko

Panaszra tett személy InGame neve:
Ismeretlen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok, az lenne a problémám/problémánk, hogy a PD (tisztelet a kivételnek) nem nagyon hal meg valamennyi vagy bizonyos lövésekbe, van rá bizonyíték is.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
A honvédséges klipben amikor társamat kilövik, neki fullos armor és fullos rampage van.
A screen-en pedig látszik hogy a fején volt a célkereszt amikor lőttem.

Szia én voltam valószínűleg a tetőn, holnap nem vagyok gép közelben, de mit szeretnél pontosan ?

• Kedvelés
Reactions: wasabi
Szia, aki a képen található az én voltam.

Nekem ez a lővés után eltört a kezem, amit tudnék is bizonyítani ha kapnék egy pontos idő-t.

• Kedvelés
Reactions: wasabi
Igazából csak az zavar hogy van néhány olyan pd-s akiket olyan szinten kell lőni, mintha Rampage-s lenne.
Tetőn lévő tagról nem volt klipp szerintem.
bizonyíték nem kell, elhiszem hogy eltört a kezed, csak azt nem értem, hogy amikor fejen lövök valakit Sniper-rel akkor miért nem fejre regisztrál.

Hello, a második videón az MG-n kívül, ami felőletek volt, semmi mást nem bizonyít.
- Amikor pontos volt a lövés, akkor meghalt a TEK-es.
- Amikor te TEC9-el futottál rá, akkor nem halt meg, mivel nem voltak pontosak a lövések, a kezét lőtted, ami el is tört.

Első videó -->
- Esetenként vélhetően előfordul, hogy bugos a hitbox mivel egy elég régi játékról beszélünk.
- Az is előfordulhat, hogy szinkronos a lövés mivel elég nagy távolságról lőttétek egymást.

A panaszt szankció nélkül zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.