ˇˇTagfelvétel Nyitvaˇˇ

• Thread starter Thread starter AlexLS
  • Start date Start date
  • Válaszok 8
  • Látta 251

AlexLS

Barangoló
2025. 06. 13.
116
81
31
LS karakter
Lorenzo Charline
logo2.png

🕴️ ⚜️ Illegális Frakció – Tagfelvétel ⚜️ 🕴️
„A bizalom kiérdemelhető. A hűség kötelező.”
📌 Tagfelvétel: NYITVA

Nem mindenki születik közénk.
Nálunk a tiszteletet ki kell érdemelni, a szót tartani kell, a csapat pedig mindig előrébb való az egyéni érdekeknél.

Ha úgy érzed, megvan benned az, ami ehhez az élethez kell… jelentkezz.

📞 Kapcsolat (Discord)

josephlombardi.

dagadt

maaaaaaarm_64694

⚖️ Követelmények

Minimum 5-ös szint

Betöltött 14. életév

Kulturált, határozott kommunikáció

A frakció szabályzatának teljes körű ismerete

A szerver szabályzatának kötelező ismerete

Magabiztos csapatmunka

Enyhe UCP / kevés jail megengedett
⚠️ Friss jail esetén a csatlakozás kizárt

🩶 Amit Mi Várunk

Hűség

Fegyelem

Megbízhatóság

Aktivitás

Nálunk nincs helye árulásnak, széthúzásnak vagy fegyelmezetlenségnek.

🕯️ Jelentkezés Menete

Vedd fel velünk a kapcsolatot Discordon.
Egy rövid beszélgetés során felmérjük, hogy alkalmas vagy-e arra, hogy a család részévé válj.

A döntés a miénk.
A lehetőség a tied.​

Név (In-game):
Sofiya Zhukova
Életkor:
20
Nemzetiség:
► Orosz
Jelenlegi Foglalkozás:
Fosztogatás,alkalmi munkák
Meséljen magaról(Az ic karakteredről. 10 mondat):
Több éve probálom elkerülni a fekete oldalát a világnak,de újra rám talált. Régen nagyon sok ügyem volt a Maffiával. Szállitások,lopások,zár feltörés. Kisebb nagyobb rablások. Szüleim tartozását,sajna még mindig nem tudtam vissza fizetni,és..sajnos érzem hogy újra meg talál a Maffia. Azt érzem kell egy erös csapat aki mellett nem kell féltenem magam,és csinálhatom amit mindig is szeretem. Persze ez valszeg azt jelenti hogy megint olyan dolgokat is kéne tennem amiket nem akarok,de sajnos ez ezzel jár. Szerelmi életem kérdéses. Itt Los antosban találtam egy fiút akivel kérdésesek a dolgok,de úgy érzem müködik. Amég nem találok egy csapatot,ahol ezzel a fiúval csinálhasuk újra azokat amiket régen tettem,probálok tűlélni Los Antos veszélyes utcáin.
OOC(Out Of Character):
Név (valós/becenév):

Krisztián,Krumpli,Yasy
Életkorod:
15-16
Játékban eltöltött óráid (összesen / szerveren):
307
RP tapasztalatod (mióta RP-zel?):
2022-tól rp-zek több szerveren.
Korábbi frakcióid:
PD Cruzmta,Dawnmta Midnightclub.
Mit vársz a frakciótól?:
Egy jó közöséget,és jó rp szituációkat.
Mit tudsz te adni a frakciónak?:
Aktivitást
Discord elérhetőséged:
cookiesfriend202

• Kedvelés
Reactions: AlexLS és Rick
Név (In-game):
Sofiya Zhukova
Életkor:
20
Nemzetiség:
► Orosz
Jelenlegi Foglalkozás:
Fosztogatás,alkalmi munkák
Több éve probálom elkerülni a fekete oldalát a világnak,de újra rám talált. Régen nagyon sok ügyem volt a Maffiával. Szállitások,lopások,zár feltörés. Kisebb nagyobb rablások. Szüleim tartozását,sajna még mindig nem tudtam vissza fizetni,és..sajnos érzem hogy újra meg talál a Maffia. Azt érzem kell egy erös csapat aki mellett nem kell féltenem magam,és csinálhatom amit mindig is szeretem. Persze ez valszeg azt jelenti hogy megint olyan dolgokat is kéne tennem amiket nem akarok,de sajnos ez ezzel jár. Szerelmi életem kérdéses. Itt Los antosban találtam egy fiút akivel kérdésesek a dolgok,de úgy érzem müködik. Amég nem találok egy csapatot,ahol ezzel a fiúval csinálhasuk újra azokat amiket régen tettem,probálok tűlélni Los Antos veszélyes utcáin.
OOC(Out Of Character):
Név (valós/becenév):

Krisztián,Krumpli,Yasy
Életkorod:
15-16
307
2022-tól rp-zek több szerveren.
Korábbi frakcióid:
PD Cruzmta,Dawnmta Midnightclub.
Mit vársz a frakciótól?:
Egy jó közöséget,és jó rp szituációkat.
Aktivitást
Discord elérhetőséged:
cookiesfriend202
Szia! Keresni foglak Discordon a mai nap folyamán egy kis dumálgatásra!

Név (In-game):
Lewis Kyle
Életkor:
27
Nemzetiség:
► Amerika
Jelenlegi Foglalkozás:
Valalkozo
A nevem Lewis Kyle, és egy kemény negyedben nőttem fel az anyámmal.

Az apám eltűnt, amikor még gyerek voltam, így korán meg kellett tanulnom boldogulni.

Az utcák tanítottak meg arra, hogyan kell túlélni.

Fiatalon rossz emberekkel kezdtem dolgozni, és díler lettem egy bandánál.

Nem azért csináltam, mert akartam, hanem mert pénz kellett.

Az utcán megtanultam gyorsan gondolkodni és vigyázni magamra.

Ha valaki belekötött, sosem futottam el, nem félek bunyózni.

Tudom, hogy sok rossz döntést hoztam az életemben.

Egy balul sikerült üzlet után rájöttem, hogy ez az út tönkre fog tenni.

Most próbálok új életet kezdeni, még ha a múltam néha utol is ér.

OOC(Out Of Character):

Név (valós/becenév):

Kovacs.M
Életkorod:
15
414
1-2eve
Korábbi frakcióid:
nem voltam meg fk ba.
Mit vársz a frakciótól?:
jo kozosseget.

aktivitas,sziget ladak.
Discord elérhetőséged:
iceeked

• Kedvelés
Reactions: Yashainky
View attachment 3107
Név (In-game):
Lara Bilic
Életkor:
21
Nemzetiség:
Horvát
Jelenlegi Foglalkozás:
Alkalmi munkák
Lara Bilic egy 21 éves horvát lány, aki egy kis tengerparti városban nőtt fel Split közelében. Gyerekkora óta hozzászokott a kemény munkához, mert a családja egy kis vendéglátóhelyet üzemeltetett a turisták számára. Lara mindig is céltudatos és talpraesett volt, gyakran segített a szüleinek és gyorsan megtanulta, hogyan kell emberekkel bánni. Az iskolában átlagos tanuló volt, de a problémamegoldó képessége és az alkalmazkodása kiemelte a többiek közül. Tizenhét éves korában kezdett el komolyabban érdeklődni az autók és a vezetés iránt, ami sokszor meglepte az ismerőseit. Amikor betöltötte a húsz évet, úgy döntött, hogy új lehetőségeket keres, ezért elköltözött egy nagyobb városba. Ott különböző munkákat vállalt, pincérkedett és alkalmi munkákból tartotta fenn magát. Bár kívülről magabiztosnak tűnik, Lara valójában sokszor bizonytalan a jövőjével kapcsolatban. Ennek ellenére kitartó, és mindig próbálja megtalálni a legjobb utat a nehéz helyzetekben. A célja, hogy egyszer stabil életet építsen magának, miközben megőrzi a függetlenségét és a szabadságát.
OOC(Out Of Character):
Név (valós/becenév):

Patrik
Életkorod:
21
927 perc / 15 óra
2018-ban kezdtem RP-zni, komolyabban pedig egy éve csinálom folyamatosan.
Korábbi frakcióid:
Másik szerveren voltam illegál maffiában és egy másikon rendvédelmis is.
Mit vársz a frakciótól?:
Sok akciót, összetartó csapatot, megértő és értelmes embereket.
Sok tapasztalatom van az RP-ben úgy érzem, így abból tudnék átadni.
Discord elérhetőséged:
angly_

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
View attachment 3107
Név (In-game):
Lara Bilic
Életkor:
21
Nemzetiség:
Horvát
Jelenlegi Foglalkozás:
Alkalmi munkák
Lara Bilic egy 21 éves horvát lány, aki egy kis tengerparti városban nőtt fel Split közelében. Gyerekkora óta hozzászokott a kemény munkához, mert a családja egy kis vendéglátóhelyet üzemeltetett a turisták számára. Lara mindig is céltudatos és talpraesett volt, gyakran segített a szüleinek és gyorsan megtanulta, hogyan kell emberekkel bánni. Az iskolában átlagos tanuló volt, de a problémamegoldó képessége és az alkalmazkodása kiemelte a többiek közül. Tizenhét éves korában kezdett el komolyabban érdeklődni az autók és a vezetés iránt, ami sokszor meglepte az ismerőseit. Amikor betöltötte a húsz évet, úgy döntött, hogy új lehetőségeket keres, ezért elköltözött egy nagyobb városba. Ott különböző munkákat vállalt, pincérkedett és alkalmi munkákból tartotta fenn magát. Bár kívülről magabiztosnak tűnik, Lara valójában sokszor bizonytalan a jövőjével kapcsolatban. Ennek ellenére kitartó, és mindig próbálja megtalálni a legjobb utat a nehéz helyzetekben. A célja, hogy egyszer stabil életet építsen magának, miközben megőrzi a függetlenségét és a szabadságát.
OOC(Out Of Character):
Név (valós/becenév):

Patrik
Életkorod:
21
927 perc / 15 óra
2018-ban kezdtem RP-zni, komolyabban pedig egy éve csinálom folyamatosan.
Korábbi frakcióid:
Másik szerveren voltam illegál maffiában és egy másikon rendvédelmis is.
Mit vársz a frakciótól?:
Sok akciót, összetartó csapatot, megértő és értelmes embereket.
Sok tapasztalatom van az RP-ben úgy érzem, így abból tudnék átadni.
Discord elérhetőséged:
angly_
Szia a mai nap felkeresunk dc-n. Az esti órákban.

Név (In-game):
Giovanni Deluca

Életkor:

27

Nemzetiség:

olasz

Jelenlegi Foglalkozás:

kisebb rablások és peca.

Giovanni DeLuca egy szegény halász fiából vált Olaszország egyik legrettegettebb bérgyilkosává, miután apja halála megváltoztatta az életét. Nem erővel, hanem türelemmel, megfigyeléssel és hideg számítással építette fel a hatalmát. Ahogy egyre feljebb jutott, fokozatosan elvesztette régi önmagát, és megtanulta, hogy a világban minden alkudozható. Bár kívülről kegyetlen és érzelemmentes embernek tűnt, mélyen benne még megmaradt valami az egykori énjéből. Végül nem a brutalitása, hanem az tette igazán félelmetessé, hogy teljesen lemondott arról, hogy más életet éljen. Hűséges és mindig ki tarat a szava mellet. Rablásokból, kokain termesztésből gyilkolásból szerzi a pénzt.
Az idegen nyelvekkel is jól bánik sokat járt Amerikába így angolul is nagyol jól beszél, sokat Járt átutazóban az Albánokhoz így azt a nyelvet jól meg ismerte, nem beszél profin de meg érti amit mondanak. Nem riad vissza gyilkolástól és az erőszaktól sem ha kell képen napokig kínozni egy embert. Szereti a pénzt és a csillogást szereti a fényűző életet de azért a hátérben szeret inkább tevékenykedni.

OOC(Out Of Character):
Név (valós/becenév):

Karcsi, Karesz

Életkorod:

26

253

5 éve kb

Korábbi frakcióid:

Ailgarim

Mit vársz a frakciótól?:

sziasztok próbálok egy olyan frakciót találni ahol érett gondolkodású felnőttek/gyerekek játszanak. Szeretnék jó rp-ket nyomni és darálni is egyaránt.

Úgy gondolom rp-t első sorban illetve egy normális tisztelet tudó felnőtt gyereket.

Discord elérhetőséged:

karcsikapro1_75032

• Kedvelés
Reactions: AlexLS és Rick
Az este folyamán fel veszi veled a tgf-eltető a kapcsolatot !

Név (In-game):
Ayden Cartier
Életkor:
28
Nemzetiség:
► Amerikai
Jelenlegi Foglalkozás:
Civil illegálos
Ayden Cartier 2000-ben született Gettó New York legsötétebb negyedében, ahol a túlélés fontosabb volt, mint az álmok. Gyerekkora nyomorúságos volt: erőszak, éhezés és folyamatos félelem vette körül, így az utca nevelte fel. Nyolcéves korára már profi tolvajként ismerték a környéken, gyors keze és éles esze miatt még a felnőttek is tartottak tőle. Több bandához is csatlakozott az évek során, de egyikben sem talált igazi otthonra.

Végül a Los Diablos Cartel fogadta be, ahol először érezte azt, hogy tartozik valahová. A maffia lett az igazi családja, és Ayden gyorsan emelkedett a ranglétrán könyörtelenségével és hűségével. Azonban egy véres leszámolás mindent megváltoztatott: egy rivális szervezet brutális támadása után a kartellből szinte senki sem maradt életben. Ayden volt az egyetlen túlélő.

A veszteség megtörte, de nem pusztította el. Ettől kezdve egyedül folytatta útját az alvilágban, már nem valakiért, hanem saját magáért harcolva. Hideg fejjel, számítóan építette tovább illegális karrierjét, miközben a múlt árnyai folyamatosan kísértették. A neve pedig lassan legendává vált az utcákon.

OOC(Out Of Character):

Név (valós/becenév):

Herceg Gergő
Életkorod:
16 leszek 3 hónap mulva
Dawn mta: 436 óra. See mta: 700 óra. Más mta szerverek összesen kb 1000 óra.
4 éve kezdtem See mta v3-mon. Azóta megfordultam minden szerveren, Fivemen is.
Korábbi frakcióid:
Dawn mta: Midnight Club, más szervereken nagyon sok más.
Mit vársz a frakciótól?:
Jó rp-ket és egy biztos kezet.

Aktivitást és bizalmat.
Discord elérhetőséged:
ayztoo

• Imádom
Reactions: Lewis Kyle