Szerverrel Illegál és rendvédelmi frakciókkal kapcsolatos javaslat.

• Thread starter Thread starter Shade
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 170
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Shade

annoying
2025. 05. 12.
79
70
LS karakter
Nina Peun
Rendvédelemmel-Illegállal kapcsolatos javaslataim:

-
Javaslom hogy a rendvédelmisek ugyan-úgy kapjanak Prémium pontot az elkobzott pénzkötegért a kazettákért illetve a bank során előállított személyektől elkobzott antikokért, ezzel ők is tudnak PP-t szerezni, nem csak az illegál, szerintem sokat dobna az akciókra nézve mivel úgy mond nekik is megéri ha elkapnak valakit.

- Illegál téren pedig limitálnám a FK-nak a számát 10-15 főre, mivel nagyon sok az hogy 20 rendvédelmisre átlagba kimegy az illegál oldalról 10 fő minimum.
- Viszont hogy ha limitálva lenne az illegál FK akkor javasolnám hogy legyen több illegális FK, persze értelmes TGF alappal lehessen bekerülni nem csak annyiból hogy írnak a leadernek DC-n "Szia jöhetek e az FK-ba?", és amint bekerült egyből magasrangra kerül, és mennek darálni.
- Szerintem színesebbé tenné a szervert ha több illegális FK lenne korlátozott fővel. A Rendvédelmiseknek úgy mond sokkal könnyebb lenne egy akció is ennek hála.

- Javasolnám hogy több illegális banda legyen. - Cartellt nem támogatom mivel már van a szerveren.

-Részemről ennyi lenne, köszönöm hogy ha olvassátok a topciot, pacsi szép napot.

Rendvédelmi részről támogatom azt hogy az illetők akik leadják azok kapjanak pp-t az illegális tárgyakért, de én annyit fűznék hozzá ha lehetséges akkor $-ban emelkedjen meg mert nagyon keveset kapunk 1-1 leadott illegális tárgyért, részemről ennyi és a legál részt támogatom!

• Kedvelés
Reactions: Enrico és Novah

- Javaslom hogy a rendvédelmisek ugyan-úgy kapjanak Prémium pontot az elkobzott pénzkötegért a kazettákért illetve a bank során előállított személyektől elkobzott antikokért, ezzel ők is tudnak PP-t szerezni, nem csak az illegál, szerintem sokat dobna az akciókra nézve mivel úgy mond nekik is megéri ha elkapnak valakit.

- Illegál téren pedig limitálnám a FK-nak a számát 10-15 főre, mivel nagyon sok az hogy 20 rendvédelmisre átlagba kimegy az illegál oldalról 10 fő minimum.
- Viszont hogy ha limitálva lenne az illegál FK akkor javasolnám hogy legyen több illegális FK, persze értelmes TGF alappal lehessen bekerülni nem csak annyiból hogy írnak a leadernek DC-n "Szia jöhetek e az FK-ba?", és amint bekerült egyből magasrangra kerül, és mennek darálni.
- Szerintem színesebbé tenné a szervert ha több illegális FK lenne korlátozott fővel. A Rendvédelmiseknek úgy mond sokkal könnyebb lenne egy akció is ennek hála.

- Javasolnám hogy több illegális banda legyen. - Cartellt nem támogatom mivel már van a szerveren.

-Részemről ennyi lenne, köszönöm hogy ha olvassátok a topciot, pacsi szép napot.
A legál részt támogatom!

Támogatom az ötletel. Rendkívül felesleges a sok Cartell mert csak a dara megy. @Roy barátom visz egy tökre korrekt, jól rpző bandát. Több ilyen banda lehetne a szerveren, mivel a jelenlegi állás az hogy felmegyünk a szerverre és atm után kút majd megint atm és kút megy a maffiák által.

• Imádom
Reactions: Roy
Támogatom az ötletel. Rendkívül felesleges a sok Cartell mert csak a dara megy. @Roy barátom visz egy tökre korrekt, jól rpző bandát. Több ilyen banda lehetne a szerveren, mivel a jelenlegi állás az hogy felmegyünk a szerverre és atm után kút majd megint atm és kút megy a maffiák által.
Nekem lenne egy gondolat menetem egy "Spanyol bandára", amibe alapból RP való részvétel lenne a TGF menet. - Azt nem mondanám hogy nem lenne "Script" a frakcióba, mivel vannak olyan emberek akik az RP-t és a lövést is egyaránt élvezik.

- Javaslom hogy a rendvédelmisek ugyan-úgy kapjanak Prémium pontot az elkobzott pénzkötegért a kazettákért illetve a bank során előállított személyektől elkobzott antikokért, ezzel ők is tudnak PP-t szerezni, nem csak az illegál, szerintem sokat dobna az akciókra nézve mivel úgy mond nekik is megéri ha elkapnak valakit.

Sziasztok! Teljes mértékben egyetértek Shade ötletével, hisz ezek mostmár elengedhetetlen fejlesztések lennének a szerveren. Jelenleg az illegál pénz, de inkább pp-t nagyon könnyen tud szerezni rablásokból. Ha kiszedik az összes kutat a szerveren az kb 35.000PP vagy több a köteget leadónak. Ha ezt nem csúcsidőben csinálják meg akkor 3 alkalommal már beljebb került a köteg leadó 105.000PP-vel, ami szerintem elég sok, főleg ha a legjobb felszerelésbe mennek ki, rizikó sincs. A rendvédelem jobb esetben egy iskolai nap délután 18:00 után 15-16 játékossal dutyban van,abból ha kimegy 6 egy akcióra. A legtöbb rendvédelmis megunta hogy kimennek és kilövik őket és nem kapnak cserébe semmit. Ezzel az ötlettel lehetne őket motiválni és így mind a legál, mind az illegál fellendülne. Arról nem beszélve, hogy az illegálnak ott van a Dawnion amiről elmondhatjuk hogy nagyon könnyen lehet szerezni a pénzt. A legálnak szolin kívül kell gyűjtenie PP-t, pénz és általában kötelező duty van 14-15:00-tól egészen 20-21:00-ig ami tovább nehezíti a prémium pont szerzést. Még a limitálással is egyetértek ennél az ötletnél, viszont szerintem nem szükséges több frakciót behozni. Ha jól számoltam van most 8 illegál fk, abból van amelyikben 3-7 fő van jelenleg,(Lásd: Bloods) másikban 14-20 körül. A 8 frakcióban eloszlik majd az illegál, szerintem a 15 fős limit sem telítené meg 8 frakciót. Ezáltal15 fős limit kiváló lenne szerintem egy átlagosan 90-115-ös napi playerbázissal rendelkező szerveren. Továbbá a limit és Shade által említett szigorítottabb tagfelvétel valószínű kiszűrné a tipikus "csak lőni jövök fel a szeróra" játékosok 2/3-át. Összességével a topic nagy részével egyetértek, így támogatom. Reméljük a honvédség visszakerülése is ad egy lendületet ad a legálnak.
Ezt a véleményt egy illegális frakció vezető szemszögéből írtam meg.

• Kedvelés
Reactions: Shade
Helló,

- Leadott illegális tárgyak utáni PP, oké.
- Illegál frakciók max létszámának csökkentése, átbeszélés alatt.
- + banda frakció, jelenleg nem így is sok az illegál frakció.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.