Ahol a MINTA található, ott köteles vagy azt használni, Büntetés: 30 büntetőpont.
Bill Jhon vagyok . Új vagyok a városban, zacisnál voltam amikor oda jött egy srác el kezdett keménykedni mondta a mondani valóját hogy be előztem (Nem tudom hogyan) hisz 20 ember is tud egyszere eladni , be szólt én meg véletlenül Oc ban szóltam vissza . Reportot írt jött az admin ( Admin 5 dmnk) és ki osztott nekem 90 percet 2 SZÓ MIATT . Hiába mondtam neki hogy véletlenül volt.
Be rakott jailba és írta reportot és az írta örüljek hogy nem egy hetes ki tiltást kaptam . Szerintem ennél vannak rosszabb ürgék a városban , ma is 200 al belém jöttek pirossal állva és az a pláne hogy majdnem el kalapáltak pedig nem én voltam a hibás. A másik hogy a vége felé azt írja hogy "ne húzzuk egymás idejét,, Szerintem ez a dolga egy adminnak hogy ezeket a problémákat normálisan meg tudja oldani . Szeretném hogy valami történjen az panaszomal
Be rakott jailba és írta reportot és az írta örüljek hogy nem egy hetes ki tiltást kaptam . Szerintem ennél vannak rosszabb ürgék a városban , ma is 200 al belém jöttek pirossal állva és az a pláne hogy majdnem el kalapáltak pedig nem én voltam a hibás. A másik hogy a vége felé azt írja hogy "ne húzzuk egymás idejét,, Szerintem ez a dolga egy adminnak hogy ezeket a problémákat normálisan meg tudja oldani . Szeretném hogy valami történjen az panaszomal
.png)