Szabolcs Admin Jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Szabolcs

Újonc
2025. 03. 26.
5
0
LS karakter
Leonid Delgado
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d.
~Szabolcs / 19 / 7992~

UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?

~Napi 4-5 órát tudnák lenni abból 3 óra aduty és a többi pedig ic de ha persze nincsen senki akkor egyértelmű hogy adminduty~

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?

~Nem gondolom hogy megfelelő vagyok a csapatban mivel senkit nem ismerem a csapatból és nem tudom hogy fogom velük ki jönni de mivel rugalmas vagyok így valószínűleg nem lesz probléma ~

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?

~4-5 Hónapja játszok a szerveren és kb 5-6 éve rp-zek~

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?

~igen voltam kisebb szervereknél admin Szabolcs néven~

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

~Sziasztok Gilányi Szabolcs vagyok 19 éves ács és autószerelő szakmám van szabad időmben játszani szoktam de a minden napjaimat légfőkepén az autószerelés teszi ki így kb 0-24 itthon vagyok és persze mikor találkozó van akkor élősnek vagyunk kint :) de a lényegre térve hétköznapokon 4-5 órát tudok a szerveren tölteni hétvégén pedig akár 6 órát is ~

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?

~Véleményem szerint egy admin feladata a kezdő Játékosok Eligazítása és a Szabályok betartatása a szerveren ~

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.

~Szerintem a Szerver nagyon sok fontos hely van mit pl az (autókereskedés,városháza,pláza,korház) de ha egyet kellene ki emelnem akkor az a Városháza lenne mivel itt kezdik a játékosok mikor regisztrálnak és itt tudják az iratokat igényelni. ~

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.