Szabálytalan eljàrás!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ervin43210

Újonc
2025. 11. 04.
69
44
Szerbia
LS karakter
Victor Moretti
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Isaac Morgan

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Irtam egy reportot, melybe annyi ált (videós bizonyitékkal) ,hogy ugye folyamatosan belémhajtotak direkt miközbe csináltam a buszos munkát, majd animba estem és ez volt az indokom a report irással! Majd peddig luci kért tölem klippet megmutattam neki és felszedett és beirta nekem azt, hogy felszedett, és mennyek a dolgomra melozzak tovább. Erre megkérdeztem töle h neki nem jár ilyenkor szankcio meg h ha ez igy van holnaptol én is ugyan igy fogom csinálni, erre beirta nekem azt h kao nem látszik a jármü vezetö neve (peddig látszik meg még irt is nekem chatbe.) erre én meg enyit irtam vissza lucinak ,h xdd kösz a semmit. Majd még ennek a teteibe engemet rakott be 60 perc jailba ooc stilus miatt peddig forditva ö semm a legudvariasabb volt hozzám viszonyulva.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Van komplett klippem, de nem birom valamiért rendesen lejátszanni , de dc n szivessen megmutatom!

Megjegyzés:

Ez nem volt szép dolog az ö részéröl.....

Utoljára módosítva moderátor által:
- Az eset során megkérdeztem, rendelkezel-e videófelvétellel az esetről. Válaszod az volt, hogy igen töltöd fel, amit csatolok is: A felvételen nem látható konkrét személy vagy egyértelmű részlet, csak annyi, hogy hátulról beléd ütközött valaki. Ez alapján nem volt elegendő bizonyíték az ismeretlen fél azonosításához vagy szankcionálásához, ezért javasoltam azt, hogy felszedlek és menj tovább dolgozni.

- Ezt követően kifogásoltad a döntést, majd gúnyos megjegyzéseket tettél („XD”, „kösz a semmit”), amiért szankciót kaptál.

- Szeretném jelezni, hogy amikor egy admin videót kér, mindig a teljes eseményt bemutató felvételt szükséges elküldeni, nem csak egy részletet. Álláspontom szerint az ügyet a szabályoknak megfelelően kezeltem. Report:169213
További hozzáfűzni valóm nincs az esethez - várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Sasa
Kérdeztem , hogy el a küldjem az egész vidót, de te semmit sem válaszoltál rá!
Megvan még mindig az egész esetröl a videóm egész nyugodtan meg is fogom mutatni, de neked öszintén nem is volt kedved segitenni rajtam, lehangoló stilusban küldtél tovább melózni!

Az elcsúszott mintát javitottam!

Ez volt a report irás ürügye de az eleje elveszett valamiért szerintem késön klippeltem,
De a többi reportba beszélgetésbe van benne.

Tovabbra sem ertem, ha videot kerek toled, miert NEM az egesz videot kuldod el az adminisztratornak? - De azt is hozza tennem, hogy az ide bevagott videodbol sem derul ki, hogy, reportban allitasod szerint 4x jottek neked direkt, tehat ha ezt a videot meg akkor elkuldod akkor sem tudtam volna ezekre a bizonyitekokra szankciot osztani mivel az utkozesek nincsenek benne!

Nonozik a gyerek, meg mèg én kapok érte szankciót.
Kezdjük ott hogy benne van aligha h belèm jön töbször is.
Irl is belémjönne egy több milliós kocsi ha buszt hajtok direkt?
Tehàt semmi alapja nincs annak amit most leirtál ott az egész videó majd a biràló admin dönt…

A szankciot elmondtam a stilusodra kaptad. En tovabbra is tartom magam ahhoz, hogy ebbol a 2 videobol nem derul ki, hogy direkt derby tortent! Tovabbi hozza fuzni valom nincs a vita elkerulese erdekeben!

Sziasztok megérkeztem a bírálattal...

Luci elkérte tőled a videót amin valóban nem látszódik rajta a szabálysértés de ezt Luci le is írta egy párszor a reportban, tehát nem látszódik az a része amit te leírtál, hogy folyamatosan neked mentek. Felszedett animból mehettél volna nyugodtan tovább tehát nem értem mi a probléma.

A reportot olvasva több dolgot is észre vettem mint például panaszkönyvvel fenyegetőztél illetve a stílusod is megvolt amit nem értek, hogy miért tehát a szankciót jogosan kaptad.

A panaszod jogtalan az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.