Swen Pickler jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

CsabYHH

Újonc
2024. 08. 07.
2
0
LS karakter
Swen Pickler

Jelentkezési lap
OOC része a jelentkezésnek
Hogy hívnak?
> Csabi <
Discord neved?
> kaposztaskifli <

Hány éves vagy?
> 17 <
Mellékelj képet a játszott perceidről
> <
Milyen frakcióban voltál eddig a szerveren? Ha voltál, miért távoztál?
> Régebben egy bandába voltam benne mint frakcióként létezett. <
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani?
> 2-3óra <
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 10 egybefüggő mondattal!)
> Sziasztok, Csabi vagyok, 17 éves, és jelenleg technikumba járok, ahol 11.-esként informatikusnak tanulok. Örülök hogy ebbe a szakmába tudtam be kerülni mert régebb óta érdekelnek a gépekhez tartozó dolgok (Programozás, MySQL, Linux, Cisco). Szeretem megérteni, hogyan működnek a különböző rendszerek, nehéz a szakma de szoktam örülni neki ha sikerül nehezebbnél nehezebb dolgokat megoldanom. A szabadidőmben a szerveren szoktam játszani mert itt ki tudok kapcsolódni. Ha jó idő van ki megyek motorozok haverokkal. Motorozás nekem nem hobbi hanem már sportként tekintek rá. De a motoromat nem csak használom hanem szerelgetem is amit tudok tuningolok rá amit lehetséges és szabad is. Szeretem a gépeket szintén meg szerelni ha van bármi baja és meg tudom csinálni. Örülök ha tudok tanulni új dolgokat mert legalább ezzel fejlődők. A jövőben szeretnék informatikus munkahelyen dolgozni ahol van olyan dolog amiket meg tudok csinálni. Remélhetőleg ahogy elvégzem az iskolát lesz rá lehetőségem mert sokan keresnek informatikus-t, rendszerüzemeltetőt. Meg még a kreszt csinálom hogy hamarosan meg legyen a jogosítványom is. <
Voltál-e már kitiltva a szerverről, valamint voltál-e már adminjailben? (Csatolj képet róla! Imgur)
> <
Miért szeretnél a frakció tagja lenni? (Minimum 7 egybefüggő mondat.)
> Azért szeretnék csatlakozni a mentőszolgálathoz, hogy tudjak másokon segíteni ha baj van. Fontos számomra hogy olyan csapatba tudjak dolgozni ahol együtt lehet müködni a többi játékossal,munkatárssal. Úgy érzem hogy jól tudom tartani magam ebbe a frakcióba nem ijedek meg semmitől és a nagyobb balesetektől se. Emelett érdekel a mentőszolgalát ahogy müködik és a gyors döntéshozataluk és a felelőségteljes dolgozás. Célom hogy gyorsan tudjak benne fejlődni és tanuljak meg újabbnál újabb dolgokat. Motivál hogy részese legyek a városnak a megmentésére (Ha láttom hogy baj van akkor is szoktam segíteni az embereken). Hiszem hogy a frakció tagjaként hozzá tudjak járulni a szervezet tökéletes hírnevéhez és a nagyon hatékony müködtetéséhez. <

IC rész
Neve:
> Swen Picler <
Születési helye, ideje:
> Los Santos, 2002.06.18 <
Mi a személyigazolvány száma?
>571866SP <
Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?
> Rendelkezem <

Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése
> Egyetem. <

Önéletrajz: (Min. 5-10 teljes összefüggő mondat!)
> Swen Pickler vagyok, régebben egy banda tagja voltam minden fajta dolgokkal foglalkoztam, ám azóta teljesen megváltozott a gondolkozásom. A régebbi tapasztalatom megtanítottak arra hogy mennyire fontos egy ember élete. Miután ott hagytam a bandát észhez tértem és rá jöttem hogy nem jó dolgokat tettem így inkább szüneteltem minden rossz tevékenységemet amit már nem csinálok. Az útobbi időben rá jöttem hogy fontosak az emberek élete és hogy tudjak rajtuk segíteni mint hogy le mészároljam őket, ezért arra a döntésre juttotam hogy megprobálkozok segíteni másokon és hogy jelentkezek a mentőszolgálatba. Elhatároztam hogy a múltbeli hibáim okáből tanuljak inkább egy stabilabb biztonságosabb életet válasszak ami felelősségteljesebb. Fegyelmezetten és megbízhatóan és kitartóan tudjak dolgozni a mentőszolgálatnál miközben be bízonyítom hogy képes vagyok helyet állni benne. Hiszem hogy a múltam ellenére helyet tudok állni a mentőszolgálatnál és amiket ott szerzek tapasztalatokat tudjak belőle építkezni. <
Teszt
Soroljon fel 6 olyan helyzetet, amikor mentőt KELL hívni!
> Autóbaleset , Lövöldözés és földön fekvő emberre, magasból le esett ember, Kábitószer túladagolás miatt földre esett ember , Verekedés súlyosan megsérült ember, Rosszul lét. <

Írjon teendőket égési sérülés ellátásakor!
> Azonnal el távolítjuk a sérülést okozó hőforásstól , Hüteni a sérült területet , Ékszerek el távolítása , Lefedni steril vagy nem tapadó tapasszal , és figyelni a sérült állapotát. <
Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:
> Vérnyomásmérő eszköz, Oxigénpalack, elsősegély táska , kötszer, maszk , kesztyű, hordágy , vitaminos szúri, Mentősrádió , zseblámpa. <
Soroljon fel olyan tüneteket, amely azonnali újraélesztést indokolhat!
> Eszméletlenség, Gázoló,vagy lövés utáni összesett ember. Súlyosan vérző ember, Fulladás, Kábitószer túl adagolás. <

Ezúton értesítjük, hogy a jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.
Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága ELFOGADTA.

((Keress fel DC-n. veyron._.))

• Imádom
Reactions: CsabYHH
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.