Stepan Polyakov

• Thread starter Thread starter Adammm
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 47

Adammm

Újonc
2025. 05. 10.
26
7
LS karakter
Lorenzo Caruso
LV Karakter
Adam Bayferd
OOC Információk
1. Discord neved: Ádám
2. Hogyan szólíthatunk? Ádám
3. Hány éves vagy? 15
4. Játtszott perceid száma? Jelen Pillanatban 19107
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? 7. Mesélj magadról pár mondatban. Ádámnak hívnak, 15 éves vagyok, Kosárlabdázom versenyszerűen egy Nyíregyházi csapatban. Elektronikát tanulok. Szeretek barátokkal játszani illetve beszélgetni.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság. Pozitív: Csapatjátékos vagyok, Mondhatni könnyen tanulok, illetve szeretek és saját véleményem szerint tudok is komunikálni.
Negatív: hamar felkapom a vizet, Van hogy sokat beszélek illetve az ellentetjét is ide írnám van hogy nem vagy alig beszélek.
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Stefan Polyakov ((Most írtam NV kérelmet Aiden Walker-ra))
2. Születési helye, ideje: Los Santos. 2001.04.03
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola.
4. Büntetett előéletű? Igen ((Az új néven nem leszek.))
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Nyilván minnél magasabb pozicióban, ahol csak lehet.
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítanám hogy áljon félre az autójával, majd lerádióznám hogy ezt és ezt az autót ilyen és ennyi utassal leigazoltattam, a sofőrt megkérném hogy állítsa le a motort és maradjon az autóban. Miután megbizonyosodtam hogy leállította kiszálnék a járművemből, odasétálnék, bemutatkoznék, majd elkérném az iratait és az autó dokumentumait, mint például jogosítvány, forgalmi engedély, Ezek után visszasétálnék az autómhoz és lekérném a rendszerbe, ha többen lennénk, berádióznám az adatait és megkérném a társamat hogy nézze meg hogy minden rendben van e a személlyel és az autóval, ha minden rendben akkor vissza adom az iratokat és elengedem, ha nem akkor hívok erősítést és beszálítom az örsre kihallgatásra. Majd a végén lerádióznám hogy az egységem újra elérhető és riasztható.
8. Mi maga a rendőrség? Egy olyan legális szervezet ami a lakosságot védi, illetve a bűnözők elkapására szolgál.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? A közvetlen felettes nekem ad parancsot, a feljebb való nem közvetlen nekem, hanem a küzvetlenűl felettem lévő személy vagy személyeknek ad parancsot.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha priusszal rendelkezik mindenképpen valahány százalékkal nagyobb pénzösszegű csekket fogok kiosztani a személynek.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Aiden Walker vagyok Los Santosban születtem, 24 éves vagyok, mindig is az volt az álmom hogy rendőr legyek, ezért tanultam a főiskolán is ennyit. Barátságos és jószívű, Segítőkész ember vagyok. Könnyen tanulok és nem mondok ellent a feletteseimnek.
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Akkor mindenképpen rádiózok hogy vigyázzanak vele, és ha olyan poziccióban vagyok tűzparancsot adok ki rájuk.
1. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Mindenképpen kérek tőle egy adás vételi szerződést, hogy mikor és kitől vette az autót. De muszály lesz bevinnem, mivel illegális tárgy gyártásához vannak ott elemek, és vásárlás előtt át kelett volna néznie az autó csomagterét.

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA