- 2026. 01. 15.
- 32
- 26
- LS karakter
- Clint Tripp
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Norbinak hívnak , 17 éves vagyok
Account ID-d?
>10127
Hány játszott perccel rendelkezel?
>24700
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok , Norbinak hívnak , Szolnok mellett élek egy városban. Jelenleg 10. Osztályos vagyok , Református gimnáziumba járok emelt angolt tanulok, emellett honvéd kadét programon is részt veszek. Szeretek sportolni , 10 évig fociztam csak sajnos sérülés miatt abbahagytam , jelenleg edzőterembe járok illetve bírkózni is szoktam lejárni. Haverjaimmal hétvégén sok időt töltök viszonylag , legtöbbször kocsikázni szoktunk velük illetve jelenleg én is csinálom a B kategóriás jogosítványt. Játszásra aránylag sok időt fordítok mivel ez kikapcsol engem valamint szeretek is nagyon játszani akár napi 3-4 órát , ez természetesen hétvégén sokszorosa is lehet.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminsegéd feladata elsősorban , hogy levegye az Adminokról terhet azzal , hogy kérdésekre válaszol.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Higgadt legyen , jó - érthető magyarázóképessége legyen , hogy a kérdező fél könnyen megértse a kérdésére kapott választ
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretném segíteni az adminok munkáját valamint terhet levenni róluk. Egy rendtartó segítőkész közösség munkáját szeretném segíteni , hogy mindenki számára egy élvezhető szerver legyen ez.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Rendkívül jól dolgozok csapatban valamint szeretek segíteni az embereknek. Higgadt és jó a megoldóképességem.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Hétközben 2-3-4 órát éppen ahogy az időm engedi , hétvégén ez a duplája is lehet.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza - Itt tudja az alapvető és elengedhetetlen okmányait kiváltani valamint később itt tud ingatlant is bejelenteni. Autókereskedés - Itt tud magának járművet vásárolni amely a közlekedés szempontjából elengedhetetlen, Valamilyen munka - ezzel tud magának vagyont szerezni amelyből aztán értékes dolgokat tud magának majd vásárolni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>1.Jó beszédképesség - rendkívül jól tudok kommunikálni és magyarázni , Higgadt - minden helyzetet higgadtan kezelek az elejétől kezdve hiszen ha nem tennék így akkor tudnák hirtelen felindulásból rossz döntéseket hozni , Segítőkészség - szeretek az embereken segíteni , ha valamit nem tudnak akkor megmutatni azt a bizonyos dolgot nekik , valamint szóban elmondani nekik valamit ha nem értenék. 2. Maximalizmus- rendkívül maximalista vagyok , néha már túlságosan is. , makacsság , Egy adott helyzetben egy dolgot túl sokszor is átgondolok , hogy valóban megértsem a szituációt.
.png)
.png)