Srpska Pravilo - frakciópályázat

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Milan244

Újonc
2025. 08. 24.
16
7
LS karakter
-
LV Karakter
-
Srpska Pravilo((Szerb uralom)):
cDLDPwK.png

Sofira története.

Az egész történet 1989-ben kezdődött. A főszereplő nem más, mint Sofira. Sofira egy családanya, férjével Milossal éltek egy belvárosi kis lakásban, Belgrád szívében. Megszületett Sofira fia, Ladislav, egy egészséges kisgyermek. Minden rendben volt Sofira és Milos életében, az egyedüli hátrány a kevés pénz volt számukra. Milos egy gyárban vállalt munkát, Sofira pedig egy irodai munkát teljesített Ladislav születése előtt. Ladislav születése után Sofira meghívást kapott az egyik barátjától és munkatársától, Zrejkotól. Zrejko egy gyár közeli szórakozóhelyre invitálta Sofira-t, hogy megünnepeljék Ladislav születését. Sofira és Zrejko egy jó estét tudhatott maguk után, viszont a bárnál találkozott Sofira a Srpska Pravilo fejével, Dusan Voloviccal. Dusan invitálta Sofirat és Zrejkot a hátsó részre, természetesen elfogadták a meghívást mind a ketten. Rövid idő alatt remekül összeismerkedett a három cimbora, az nap este egy szoros barátság alapjait sikerült lekötniük. Dusan egy ajánlatot tett Zrejko és Sofira számára, miszerint egy egyszerű, jó vágású Yugo autót kellett volna elkötniük. Sofira tétovázás nélkül kezetfogott Dusan ajánlatára. Másnap a két barát szótlanul érkezett a munkahelyre, tengett bennük a feszültség az esti akció miatt. Munka után megbeszélték a találkozót, majd ahogyan azt Dusan elmagyarázta Sofiranak és Zrejkonak elkötötték a Yugot. Nagy örömmel teltette Sofirat és Zrejkot, hogy a köteg pénz mellett személyesen gratulált számukra Dusan. Telt múlt az idő, teljesen megváltozott a két barát élete, mind a kettejük élete pozitív irányba vett változást. Sofira mindent meg tudott adni a családjának Milosnak és Ladislavnak is. Az idő múlásával Sofira egyre inkább többet és többet szeretett volna, sorra követett el bűntényeket azért, hogy a családjának minél jobb színvonalat tudjon kivívni. Egyik nap Dusan személyesen érkezett meg Sofira apartmanjához, ahol egy rossz hírt kellett közölnie Sofiranak. Zrejko a tegnap esti akció folyamán egy csapat rendőrrel találkozott, akik egy közúti igazoltatás után lekapcsolták, ám Zrejko nem engedelmeskedett, ami végett a rendőrök erőszakosan léptek fel, dulakodás történt és a végkifejlet Zrejko halálát követelte. Sofira dühösen, értetlenül állt a dolgok előtt, meg akarta bosszúlni barátja, Zrejko halálát. Szó szót követett, Dusan engedélyt adott Sofiranak arra, hogy toborozza össze a Pravilo tagjait egy akcióra. Megtervezték az akciót, majd azt másnap este végre is vitték. Szerda este Sofira először vett el embertől életet. Dusan besúgója elárulta, hogy aznap Reska Lukic százados a családjával az étteremben fog vacsorázni. Betörtek az étterembe, fokozott figyelemmel keresték Reskat és családját, de amire odaértek hűlt helye lett a századosnak. Az egyik éttermi dolgozó megpróbálta leszerelni Sofirat, megpróbálta elvenni a fegyverét. Ennek rossz vége lett, Sofira egy határozott mozdulattal fejbeütötte a dolgozót, aki az ütés hatására azonnal az életét vesztette. Az éttermeben hatalmas pánik tört ki, amire fel a Pravilo tagjai a tömeg közé kezdtek tüzelni. Az este három halálesetet és nyolc sebesültet vont maga után. A Pravilo elhagyta a helyszínt, az akció sikeresnek volt betudható. A Pravilo vezére, Dusan az akció után úgy döntött, hogy Sofiranak megadja a lehetőséget arra, hogy a Pravilo fejének a segédje legyen. Sofira élt az ajánlattal, immáron a Pravilo vezetőségébe tartozott.
Sylvie Törtènete:
Sylvie Mortelune egy Marseille-től távolabbi külvárosban született 1997-ben, ahol a rendőrség nem járt gyakran, viszont az utcai banditák szinte minden sarkon jelen voltak. Gyermekkorát éppen ez a túlélésre és átalakulásra való folyamatos igyekezet jellemezte: apja hajógyárban dolgozott, de mikor kirúgták, az italba és kártyázásba menekült. Anyja hagyta el a családot, ezért fiatalon megtanulta, hogy csakis saját magára számíthat.
Tizenévesen már kapcsolatba talált a bűnözéssel: először csak egy évig kellett futárnak lennie, míg kisebb részüket vitte innen oda, de hamarosan becsöngettek az ajtaján, hogy kötelezett számára pénzbehajtókat intézni. Bár kívülről törékeny teremtés volt, kemény fellépése és hideg, de kimért viselkedése miatt a többiek hamar megkedvelték. Nem volt hajlandó erőszakosnak lenni, de ha a falnak állították, attól mentek a legtávolabb – ez lett a hőstette, ami alkalmassá tette őt arra, hogy egyre mélyebbre kerüljön a bűnözés világába.
Húszas éveire már nem csak végrehajtóként, de összekötőként is tevékenykedett: tárgyalt, kapcsolatokat épített. Mindig tudta, hogy ki, és mikor van rá szükség, és pénzmosási ügyekben segített. Bár sokszor a háttérben maradt, mindenki tudta, hogy nélküle több üzlet nem jött volna létre. A hűvös, szinte már közömbös külvilági képe mögött ott volt a gyerekkorából fakadó düh és bizonyítási vágy – a meggyőződés, hogy soha többé nem lesz kiszolgáltatva senkinek. Mortelune ma már egy illegális frakció tagjaként mozog, ahol egyszerre látják benne a józan eszű stratégát és a hidegvérű végrehajtót. Nem keresi a reflektorfényt, de mindig ott van a kulcsfontosságú pontokon: pénzmozgásoknál, üzleteknél.
OOC bemutatkozás - Sofira Wilson:
Milánnak hívnak, 16 éves vagyok, Kókán lakom. Egész gyerekkorom óta mozgok, röplabdázok már jó pár éve, meg boxoltam is két évig. Most még gimis vagyok, van még három évem hátra, leginkább a reál tantárgyak érdekelnek, azok valahogy jobban fekszenek. A sport fontos része az életemnek, de azért próbálok a tanulásra is odafigyelni, amennyire lehet. Ha épp nem a sulival vagy az edzéssel foglalkozom, akkor a haverokkal szoktam gamelni. Több referenciával is rendelkezem: tagja voltam a Seemta-n egy illegális frakciónak, ahol jelentős RP tapasztalatokat szereztem, továbbá a HungaryLife-on is aktívan tevékenykedtem. Illetve több kisebb szerveren is.
OOC bemutatkozás - Sylvie Mortelune:
Sziasztok, a nevem Lacika. Elég sok helyen felbukkantam, és most éppen itt. Jelenleg 18 éves vagyok. Szabadidőmben legtöbbször játszással, biciklizéssel, akár vezetéssel is szoktam tölteni. Probléma megoldó képességgel rendelkezem, ami által hamar meg tudok oldani bármiféle problémát. Már közel 8 éve RP-zek különféle RP szervereken. Jelenleg a Várday Kata Református Gimnázium 11. évfolyamának tanulója vagyok. Szeretek sportolni, viszont a foci iránti érzetem elvesztettem, úszásra járok, és emellett konditerembe is járok. Programozás terén lassan 6 éve tudok kiválóan programozni, emellett fejleszteni is tudok. Elég hamar el tudok helyezkedni bárhol, és számomra fontos a csapatmunka.
Srpska Pravilo felépítése:
Pocetnik(Kezdő): A Pravilo legújabb tagja, frissen lett bevezetve a Pravilo életébe.
Vojnik(Katona): A Vojnikok leginkább akciókra, bevetésekre fenntartott emberek. Gyakran verőembekrént is be szokták vetni őket.
Veteran(Veterán): A Veteranok több, sikeres akciókat tudhatnak maguk mögött, a nagyobb akciókhoz szokták őket bevetni.
Sekretar(Titkár): -3db. A Sekretarok fontos szerepet töltenek be a Pravilo életében, a pénzügyekkel foglalkoznak leginkább.
General Voda(AlVezér): - 2db. A Pravilo vezérének a segédje, közösen hoznak meg bizonyos döntéseket, sok helyzetben akár döntő választ is adhat.
Voda(Vezér): -1db. A Pravilo feje. Mindenben Ő dönt, neki van a legnagyobb hatalma, befolyása a Pravilo tagjai felett.

87JE36U.jpeg

A Pravilo tevékenysége:
A Pravilo illegális tevékenységekkel foglalkozik. Leginkább illegális kereskedelemmel, ezek alatt fegyver, illetve drog árúsítással foglalkoznánk. Lehetőség lenne arra, hogy a Pravilo bizonyos tagjait felbérelnék arra, hogy adott embert raboljanak el, esetleg gyilkoljanak meg. Rablásokban is résztvennénk, pontosabban segítenénk más szervezetnek a rablás lebonyolításában, illetve a rabláshoz kellő eszközöket biztosítanánk számukra.

Miért szeretném a frakciót:
Azért szeretném, mivel szeretném kipróbálni magam leaderként. Megfordultam pár szerveren, mint leader és úgy gondolom a következő lépcsőfok az lenne, hogy egy ilyen színvonalú szerveren is sikerüljön vezetni huzamosabb ideig egy frakciót. A Pravilo, mint frakció véleményem szerint remek ötlet, rengeteg jó RP lehetőséget/szituációt lehetne kihozni a frakcióból. Szeretnék egy jó közösséget összekovácsolni, akikkel közösen tudnánk a frakciót előrevinni és megpróbálni minél jobb frakciót készíteni közös erővel.
Frakcióval kapcsolatos terveim:
A frakciót ha megkapnám természetesen komoly, hosszútávú terveim lennének vele. Nem szeretném eljátszani azt az esélyt, amit kaptam ezért kitűztem magamnak pár célt annak érdekében hogy motivált és elkötelezett legyek a frakcióval kapcsolatban, szeretném ezt a frakciót a legjobb illegál frakciók között tudni. Sok RP szituációt szeretnék a frakcióval összehozni, más frakciókat is bele szeretnék vonni a frakció életébe mint szövetséges. Szeretnék kezdőkkel is foglalkozni azért, hogy átadjuk nekik azt az tudást, amivel mi rendelkezünk.

Ng5XF0k.jpeg

A tagfelvétel menete a frakcióba:
A tagfelvétel kizárólag IC működne. A tagfelvétel a legális bárunkban zajlana. A tagfelvételre jelentkezőknek a bárunkban kapnának állást. A feladatuk röviden annyi lenne, hogy az étterembe érkező vásárlókat kiszolgálják, illetve a Pravilo tagjait jobban megismerjék, összebarátkozzanak velük. Minél többet tartózkodnak az étteremben, minél nyitottabbak a Pravilo tagjaival, minél többet beszélnek velük, annál könnyebben, gyorsabban kerülhetnek be a frakcióba. Amennyiben a legális részen átesnek egy feladatot kapnak, amellyel bizonyíthatnak a frakció számára.
Mit tudunk nyújtani a frakció tagjainak:
A tagoknak egy jó közösséget tudunk biztosítani, érett, rátermett leadereket. Rengeteg RP szituációt, rengeteg új lehetőséget. A kezdő játékosoknak segítenénk megalapozni a RolePlay tudásukat, segítenénk őket belevezetni az illegál RolePlay világába.
Miért engem válasszatok?
Általában könnyen szót értek az emberekkel, nem szoktam összeveszni senkivel ok nélkül. Szeretek csapatban dolgozni, és szerintem jó brigádot tudnék összerántani magam köré. Mindig meghallgatom a másikat, mert úgy gondolom, csak úgy lehet normálisan működni, ha van párbeszéd. Higgadtan tudok kezelni helyzeteket, nem kapok fel mindent, és mindig igyekszem tisztelettel beszélni, még akkor is, ha nem értünk egyet.
Miért NE engem válasszatok?
Azért ne engem válasszatok, mert néha hangulatingadozásokon mehetek keresztül (Ezen már sokat javítottam az elmúlt 2 évben), illetve azért mert néha előtörhetnek pánikrohamaim. Az utóbbi persze nem befolyásolja az RP-t, de a tagokat igenis zavarhatná, hogy véletlenszerűen köszönés nélkül kilépek a hívásból, szerverreől stb.
Igényléseim:
Szeretnék a frakciónak fegyvereket, lőszereket a kezdeti RP-k segítéséhez.

Emellett szeretnék 1db bárat a legális rész folytatásához (ezt miután elfogadták a lapomat elküldöm).

Szeretnék 1db HQ-t (ennek elhelyezését, benti kinézetét miután elfogadták a lapomat elküldöm).

Szeretnék 1db hangárt illetve 1db garazsat a frakció járművek tárolására.

A garázsba kérnék egy barkácsasztalt a fegyverek, drogok gyártásához.

Ezek mellett szeretnék 1db skint, amelyet szintén privátban küldök el elfogadás után.

Frakció járműveket is kérnék az akciók lebonyolításához.

Ha esetleg hibát találtok a lapomon, vagy bármilyen kérdésetek van felém, nyugodtan írjátok meg a hozzászólásokban!

Ide még beszúrnám pár művemet:

Utoljára szerkesztve:
A mai adminügyed miatt, az adminnal(@Sasa ) szembeni stílusod, + a felé irányuló viselkedésed miatt a lapodat nem támogatom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.