- 2025. 03. 18.
- 13
- 6
- LS karakter
- Aida Christine
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Név: Ádám Kor: 16 AccountID: 1843
" UCP előélet "
Válasz:
" Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre? "
Válasz: 0/24 mindent magam mögöm hagyva bármikor bármit tudok hibátlanul, és pörgősen elvégezni. (Ha valami dolgom akadna és nem tudok lenni egyből szólnék de igazából 0/24)
" Miért gondolod, hogy megfelelő vagy a csapatba? "
Válasz: Minden követelményt teljesíteni tudok, és minden esetben bármikor bárhol segítséget tudok nyújtani, ha játékos, ha társam, ha ellenségem.
" Mióta játszól a DAWN-MTA-n, Illetve mióta RolePlayezel? "
Válasz: Regisztráció:2024. 09. 10
Válasz2: Mai nap óta 7-8 éve.
" Voltál-e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve? "
Válasz: Minden pozicióban voltam, illetve igen nagyon sok helyen, és nagyon sok néven, de 1éve Spyxv ként ismerhet a világ.
" Saját magad bemutatása (8-10Mondat) "
Válasz: Ádám vagyok, 16 éves, szeretek focizni, kosarazni. A legtöbb időmet játszásra fordítom, legfőképpen az Mta-ba azon belül a DAWN-MTA szerverébe. Úgy gondolom egy gyors, és okos ember vagyok, önbizalmam az egekben. Ha valaki segítségre szorulna, azonnal segítenék neki, ha ellenség, ha barát, ha társ, bárkinek. Szeretnék bekerülni az admin csapatba mivel a hosszú távon is, és rövid távon is magamat fogom tartani a legjobbnak, a tiszteletet mindenkivel szembe meg fogom adni, és bármit kérnek teljesíteni fogom azt. Akár reggel este, fent lennék intézném az ügyeket. De mivel most bemutatkozást írok nem ez a fontos, édesapámmal szoktam dolgozni járok, hetente, de naponta is szoktunk, leginkább villanyszerelés, gázszereléssel foglalkozunk, most jelenleg egy házat uljítunk fel ezért lehet néha néha, nem lennék, de erről mindig jeleznék.
" Véleményed szerint mi az adminok feladata? "
Válasz: Játékosok kisegítése, részben az admin segéd feladata hasonló, csak az adminsegéd kérdéseket válaszol meg, az adminok is válaszolnak meg, de ők leginkább a bug, szabálysértések intézése.
" Mutasd be a szerveren lévő fontos helyeket. "
1. Városháza: Személyi igazolvány kiváltása.
2. Autósiskola: Jogosítvány megszerzése.
3. Városháza2: Jogosítvány kiváltása.
4. Autokereskedés: Első autó megvásárlása.
Hozzászólás: Az utolsó jail-em nem érvényes, mivel panaszt nyitottam és ellett fogadva.
Hozzászólás: Az utolsó jail-em nem érvényes, mivel panaszt nyitottam és ellett fogadva.
.png)