Spaccone Di Canio tek jelentekzése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bazsal10

Újonc
2025. 05. 18.
2
0
LS karakter
Spaccone Di Canio
LV Karakter
Spaccone Di Canio
tek.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 16​
2. Mesélj magadról pár mondatban. Balázsnak hívnak 16 éves vagyok Norgárd megyében élek. 4éve vagyok roleplay világában sok szervert megjártam már és szereztem tapasztalatokat. Emellett sportolok is focizok már kiskorom óta ez az egyik hobbim a másik a számitógépezés szintúgy kiskorom óta csinálom. Vannak jó és rossz tulajdonságaim is, mint például hogy kedves vagyok megbízható,figyelmes de emellett lusta is.​
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Szerintem elég érett vagyok tökéletesen tudnám végezni a dolgomat mivel van tapasztalatom meg tudom használni az eszem.​
4. Mióta játszol a szerveren? kb fél éve regisztráltam de mostanság kezdtem el egy pár napja igazán játszani.​
4.1 Játszott perceid száma: 351​
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? napi 2-3 órát is bírok lenni ha van mit csinálni​
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Mivel ilyen rendvédelmi frakicóban még nem voltam mint a TEK ezért gondoltam kipróbálom ezt is.​
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Még a szerveren nem voltam de az elmúlt években folyamatosan voltam rendvédelmi frakciókban más szervereken több hónapokat is Spaccone Di Canio névvel általában,távozásomnak az oka sokszor az volt hogy vagy megszunt a szerver vagy a frakicó.​
7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy magabiztos olasz férfit.​
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
Válasz
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
Válasz
10. Csatolj egy képet a banjaidról:
Válasz
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A Terrorelhárítási Központ nevéből adódóan a terrorcselekmények megelőzésében, elhárításában és felderítésében foglalatoskodik. A mindennapi feladatkört kimerítik továbbá a társszervek felkereséseire való reagálás. Az MTA körökben a feladatkör általában ennél bővebb, tekintve, hogy a fenti két kategória ritkán elvégezhető. Példáúl, a szervezet elvégez közterület támogatási feladatokat, portyázik a városban. A TEK központi szerepet játszik a műveletek irányításában, a társszervek egységeinek átfogásában. Néhány egyéb, az állományban működő részleg, osztály műkédése is megemlítendő, amikből leginkább hármat sorolnék az MTA kereteibe átültethetőekhez. Az első, a légi támogatást ellátó, zömében mesterlövészeket foglalkoztató állomány (SPSU), a kiképző állomány, akik felelnek az állomány továbbképzéséért, illetve a szintén MTA körökben inkább elterjedt doktor szolgálati, szekundáns, közismert nevén szanitéc állomány.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Spaccone Di Canio​
2. Születés helye: Unidet States, Los santos.​
3. Születés ideje: 2000.08.31.​
4. Nem: Férfi
5. Családi állapota: Egyedülálló​
7. Foglalkozása: Inforamtikus​
Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los santos, 6th Street,​
11. Telefonszáma: +38-76-373-7122​
12. E-mail címe: [email protected]
Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Los Santos Középiskola​
- Los Santos Műszaki Egyetem (LSTU) - Informatikai Kar​
- ...​
- ...​
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.​
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[ x ] Igen.​
[ ] Nem.​
2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
[ ] Igen.​
[ x ] Nem.​
2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.​
[x ] Nem.​
4. Volt már az állomány tagja?
[ ] Igen.​
[ x ] Nem.​
4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:​
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[ ] Igen.​
[ x ] Nem.​
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
[ ] Igen.​
[ x ] Nem.​
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[ ] Igen.​
[ x ] Nem.​
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
Angol,Spanyol,Olasz​
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ ] Igen.​
[ x ] Nem.​
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:​
Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.​
Kelt.: Los Santos, 2025.05.18.
Spaccone Di Canio

Utoljára szerkesztve:
tek-hr.png

Tisztelt Jelentkező!

A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség a jelentkezését

e l u t a s í t o t t a.
Személyes megjegyzés: Logikai pontatlanságok, feltehetőleg ChatGPT.

Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé.
Várjuk jelentkezését a következő alkalommal!

• Kedvelés
Reactions: gem
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.