Spaccone Di Canio jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bazsal10

Újonc
2025. 05. 18.
2
0
LS karakter
Spaccone Di Canio
LV Karakter
Spaccone Di Canio

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: balazs7827​
2. Hogyan szólíthatunk? Balázs vagy Bazsal
3. Hány éves vagy? 16​
4. Játtszott perceid száma? tudom hogy kevés de ez nem tükrözi a tudásomat.​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nagyobb szerveren még nem csak hasonló szervereken de ott már rengetegbe voltam.
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Balázsnak hívnak 16 éves vagyok Nógrád megyében élek itt is tanulok informatikus szakon vagyok eléggé szeretem és úgy ahogy jól megy. Kiskorom óta focizok egyetlen csapatnál rengetek eredményt elértem már ez idő alatt. Emellett szeretek játszani számitógépen ezt is szintúgy kiskorom óta csinálom azon belül már vagy kb 4-5 éve rp-zek és itt is rengetek eredményt és emlékeket szereztem. Pár tulajdonság rólam hogy figyelmes vagyok és kedves de eléggé lusta sajnos, de ezen mindennap próbálok javítani, ez lennék én nem valami sok de megteszi.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Jó tulajdnonságok:Figyelmes, céltudatos, megbízható. Rossz tulajdonságok: Túlzottan maximalista, néha túl őszinte vagyok, féltékeny.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Spaccone Di Canio​
2. Születési helye, ideje: Olaszország, 08.31.2000
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Nemzeti Közszolgálati Egyetem​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Valamilyen alosztályba képzelném magam el.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Régen katonai akadémián voltam.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Nos ugye megtörtént a felszólítás és félre állt az illető, először is lerádióznám hogy igazoltatok egy jármuvet és azt is bele írnám hogy milyen a jármu tipusa meg hogy mennyi ember tartózkodik benne és hogy mi a rendszáma. Ezek után lefuttatnám a rendszerben a jármuvet és megnézném nincs e körözés rajta. Ezek után ha minden rendben van kiszállok majd oda megyek a jármuhoz és bemutatkozok a személynek a szükséges dolgokkal, ezekután pedig elkérném az írtatokat és megkérném hogy a kötelező felszerelést mutassa fel, ha persze nem rendelkezik ilyennel akkor a megfelelő módon kell eljárni. Ha minden rendben volt elköszönünk tőle és útjára engedjük.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az állam egyik legfontosabb fegyveres szerve, amelynek elsődleges feladata a közbiztonság fenntartása és a törvények betartatása.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen felettes: Az a személy, aki az egységem vagy alosztályom élén áll, és akitől a napi utasításokat kapom (pl. egy őrmesternek a törzsőrmester). Ő felügyeli a munkámat, őt kell értesítenem rádión, és hozzá fordulok először jelentéstételre vagy panaszra.​
Feljebbvaló: Minden olyan személy, aki magasabb rendfokozattal rendelkezik nálam (pl. egy tiszt vagy a főkapitány). Bár tisztelettel tartozom nekik és az utasításaikat követnem kell, nem feltétlenül tőlük kapom a napi feladatokat.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Hát hogy mennyire volt együtt muködő a személy meg hogy milyen rég volt a priusza. Meghogy ha vissza eső és már többször volt ilyen esete ezelőtt akkor persze nagyobb lesz ez alkalommal a bírság.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Spaccone Di Canio a nevem 25 életévemben vagyok Olaszországban születtem de anyukám Spanyol apukám pedig Olasz. Nem volt a legkönnyebb gyerekkorom ezért is fiatal koromban csatlakoztam a katonasághoz ahol rengetek évet lehúztam viszont egészség ügyi problémák végett abba kellett hagynom. Már egy 5 éve ide költöztem Amerikába és ennyi idő alatt sikerült eléggé jól beilleszkednem, és most úgy gondoltam hogy megszeretném magam próbálni itt is egy rendvédelmi szervezetnél magam.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Amint tüzet nyitnak az üldözött járműből, azonnal rádión jelentem a tényt és a pontos helyszínt, majd kérni fogom az üldözés fegyveres üldözéssé való minősítését és további egységek mozgósítását. Vezető egységként megpróbálok nagyobb követési távolságot tartani vagy cikk-cakk vonalban haladni, hogy nehezebb célpontot nyújtsak, miközben folyamatosan jelzem a menekülők haladási irányát. Amennyiben a tűzparancsot a felettesem jóváhagyja, és a környezet (például civil forgalom hiánya) lehetővé teszi, viszonzom a tüzet a veszély elhárítása érdekében, vagy engedélyt kérek kényszerítő technika, például a menekülő jármű kerekének kilövése vagy PIT-manőver alkalmazására. Az intézkedés során végig szem előtt tartom, hogy a lövöldözés miatt az üldözés már nem csupán közlekedési kihágás, hanem élet elleni bűncselekmény, így a legmagasabb prioritású egységként kezelem a helyzetet a gyanúsítottak ártalmatlanításáig.
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Amennyiben az intézkedés során droghoz szükséges alkotóelemeket találok a csomagtérben, a tulajdonos tagadása ellenére is a hivatalos protokoll szerint járok el, mivel a gépjárművezető minden esetben felelős a járműve tartalmáért. Első lépésként a helyszín biztosítása érdekében az érintett személyeket megbilincselem, elvégzem a ruházatátvizsgálást, és ismertetem velük a jogaikat, valamint a bűncselekmény gyanúját. A talált gyanús anyagokat és eszközöket bűnjelként lefoglalom és dokumentálom. Annak ellenére, hogy a tulajdonos állítása szerint nem tud a tárgyak eredetéről, az illetőt előállítom a kapitányságra kihallgatás céljából, ahol a vallomását jegyzőkönyvbe foglalom, a további eljárást pedig a nyomozók vagy a feletteseim utasításai alapján folytatom le.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.