Sophie Marchand jelentkezés

• Thread starter Thread starter Taki
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 43

Taki

Újonc
2025. 05. 29.
4
2
LS karakter
Pablo Wassabi
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: taki_1243​
2. Hogyan szólíthatunk? Taki​
3. Hány éves vagy? 16​
4. Játtszott perceid száma? 12500​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Milának hívnak, 16 éves vagyok. Egy kis faluban élek Győr mellet. Mezőgazdasági gépésznek tanulók. Családunk foglalkozik állattartással és növénytermesztéssel is.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:Kedves,Vicces,Nem szoktam hazudozni Negatív: Hama vagyok ideges,Sokat káromkodok,És vannak időszakok amikor inaktív vagyok(jellezni fogom)​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Sophie Marchand​
2. Születési helye, ideje: 1998.06.22.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendészeti igazgatási alapszak​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy biztos helyen képzelném el magam, egy magas rangban.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítanám, hogy húzódjon félre, állítsa le a személygépjárművet. Majd lerádiózom az igazoltatást, és kiszállnék a szolgálati autóból. Az autóhóz állok, bemutatkozok majd elkérem az iratokat. Megnézem az MDC be hogy körözött e, a személy vagy a kocsi és megnézem lejárt-e a forgalmi. Majd megnézem a kötelező felszerelést. Ezután kiosztom a csekket ha valamilyen indokból állítottam meg, nem csak általános igazolásból. Majd elengedem, lerádiózom az igazoltatás végét, és haladok tovább.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség feladata a közrend és közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése és felderítése.​
Védi az állampolgárok életét, testi épségét és vagyonát.​
Közreműködik a jogszabályok betartatásában és a közlekedésbiztonság biztosításában.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Ha egy rendőr járőr parancsnoka a közvetlen felettese, akkor az ő osztályvezetője már a feljebb való​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha a múltjában volt valamilyen okból rendőrségi ügye.Ha az igazoltatás alatt közreműködött.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Egy erős nő aki hetente 4-5 napot jár edzeni. Egy nagyon nehéz múlton van keresztül mivel édesapját nem rég vesztette el. Édesanyja egy nagyon határozott nő aki bele akar szólni lánya életébe és nem támogatja hogy rendőr legyen. Édesapját egy rendőrségi akción vesztette el. Édesapja mindig is támogata abban hogy rendőr legyen, ez volt a nagy álma.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádiózom hogy tűzet nyitottak a menekülök.Ha kapok tűzparancsot akkor meg próbálom a kerekét ki lőnni. És a megállásra kényszeritem.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Meg kérdezem a tulajdonos hogy mik ezek a szerek az autójában.Ha nem tud rá mondani valami kézelfoghatot indokot akkor be viszem és le foglalom a droghoz szükséges elemeket.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Kapni fogsz egy privát üzenetet itt forumon ))
Tisztelettel:
Alexandor D Santos r.Ezredes