Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 192. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok. 19 éves vagyok, körülbelül 1 éve tettem le az Autószerelő Technikusi-t, ebben is dolgozom már egy jó ideje. Ha nem a garázsba dekkolok szabadidőmben, akkor általában a haverokkal kocsikázunk vagy csinálunk valami spontán faszságot, beszélgetünk. Ha ezek nem lennének a hétvége nem érne semmit. A szabadidőm másik részét a szerveren töltöm, próbálom nem minden szabadidőmet az MTA-ba fektetni, szerintem fontos, hogy ne legyünk bele buzulva a játékba, magunkkal is kell foglalkozzunk. Ezért is írtam a 2-3-4 órás játék időt pár mondattal lejjebb.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Nagyon jól tudok alkalmazkodni, ha érdekel amit csinálok akkor könnyen tanulok(mint itt a TEK-nél fogok), a társaimmal egyszerűen tudok összedolgozni, a hangsúlyt megtalálom mindenkivel egyszerűen.4. Mióta játszol a szerveren? 2024 08. 06.4.1 Játszott perceid száma: 43 6504.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2-3, esetekben 4 órát, de ez változhat amennyiben szükséges.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Egy összeszedett, csapatban munkában jeles rendvédelmi frakciót keresek, ahogy tudom, ezt a TEK-nél pont megtaláltam.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam még rendvédelmi frakcióban a szerveren.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Összeszedett, meggondolt és felnőtt gondolkodás módú, összedolgozó karaktert.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK fő feladatai szerintem a Terrorcselekmények megelőzése, elhárítása illetve megakadályozása. Személy és objektum védelem, speciális művelet végrehajtás/támogatás (pld.: technikai megfigyelő csoportok, robbantáselhárítás).Jogkörei, például rendőri kényszerintézkedéseket alkalmazhat, mint például elfogás, házkutatás. Ami még szerintem fontos az pedig, hogy együttműködik a nemzetbiztonsági szolgálatokkal.
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve: Slavko Zima2. Születés helye: San Fierro3. Születés ideje: 2001.09.05.4. Nem: Férfi / Nő / Egyéb5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: MunkanélküliElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: El Corona Rd 67611. Telefonszáma: +38-76-328-2236Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
-2020-2025 Közszolgálati Technikum - Rendészeti Technikus
-2016-2020 Közszolgálati Rendészeti Szakközépiskola
-San Fierro-i Általános Iskola
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ x ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ x ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ x ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ x ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol-t alapfokon.
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.10.29.
Slavko Zima
Slavko Zima
Utoljára szerkesztve:
.png)