Skorn Var - Luci

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

balimexx

Újonc
2025. 03. 17.
52
51
youtu.be
LS karakter
Skorn Var
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Skorn Var
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indoktalan jail, nem megfelelő bírálat. BMS-nél volt egy kisebb "veszekedés" ha lehet annak mondani, mondta az illető hogy mindjárt jövök, elindult hátra fele. Megkérdeztem hogy "Hova futsz,elmondod?" elkezdett ütni, majd amikor sikerült felállni azután ellőtem mind a két lábát. Erre Luci osztotta a 120perc nonrp jailt.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
LOG: https://pastebin.com/iYEXZ2WT
Videó: https://streamable.com/9yc47q
Megjegyzés:

Hozzáfűzni valóm nincs, várom a bíráló admin válaszát.

Szervusz!

Mint elmondtam a helyszínen is, nyomós indok kell a lövöldözéshez, ahogy a szabályzat írja. Az nem tartozik ebbe a kategóriába bele, hogy téged megütöttek párszor, nem fogsz majdnem a legforgalmasabb helyen a szerveren te lövöldözni, mert egy nő megütött. Mint a videódban is látszik - ennyiért nem fogsz lövöldözni. Plusz örülj, hogy csak 120 perccel jutalmaztalak, mert leírtam, hogy a szakinál való lövöldözés ''felesleges feszültségkeltés''-nek minösül, ami súlyos nonrp-vel szoktuk jutalmazni és 180perccel.

További hozzáfűzni valóm nincs - várom a bíráló adminisztrátor válaszát.

Azért, mert ebben az időben nem voltak sokan ott, attól még kb itt fordul meg a legtöbb ember a szerveren, mivel a legtöbben ide járnak szerelni. :) De, akkor vegyük úgy, hogy nem a legforgalmasabb hely, akkor sem fogsz egy ilyenért lövöldözni, kár kivenni ezt az egy részletet a szövegből.

Millió meg egy ilyen alkalom volt már és jó lenne realizálni, hogy egy roleplay szerveren vagyunk... Az, hogy téged egy nő pusztakézzel egy az egyben megtámad, édeskevés ahhoz, hogy te a város egyik (ha nem a) legforgalmasabb helyén lövöldözésbe kezdj. Ez nem nyomós indok... Meglehetett volna oldani másképp, nem kell mindenből lövöldözést generálni...

Jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.