skezy - Mario De Vivo panasza

• Thread starter Thread starter Lazar
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 106
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lazar

Újonc
2025. 05. 18.
15
1
LS karakter
Ashford Lozano
LV Karakter
Blackwood Morgan
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Mario De Vivo
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
skezy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
"etnikai hova tartózással való viccelődés", szerintem nem valos indok, IC ügy szabályzatban nem található,erről valami. Nekem ez full ki maradt/ sehol nem volt ilyen,hogy ne cigányozz stb, akkor a "niggert", zsido stb... is kéne tiltani ugyanugy ez a helyzet,pedig nincs tiltva.Pl ha valaki irl C akkor az nem fogja ezt tudni / en se tudtam. Ill ha valaki rasszistát rpzik akkor megint mas...És még mindig csak ic irtam..
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/dp2qKhJd
Megjegyzés:

a büdös jelző azért volt mert azt akartam rpzni,hogy ic karakterem felidegesitettek / semmi rasszizmus nem volt közötte, illetve,hogy "etnikai hovva tartozassal valo viccelodes", egyaltalan nem valos indok / pontos leiro indok...

Csaó, én is az ügy részese voltam. Vannak iratlan szabályok, +több ember is kapott már rasszizmusért jailt, esetlegesen Bant.

Szia! Kezdjük a legelején. Adminügyem volt NonRP miatt, s akkor jött oda Mehmet_Demir nevű játékos, ezzel a loggal ([2025-12-29 13:28:04] [Output] : [R1] Mario De Vivo: Mellttem ketto budos cigany johettek nem sokara a ford transittal). Átnéztem a logot, s így mérlegeltem. 20-as szintű vagy a szerveren, tehát kezdőnek nem mondhatod magad. Kaptak már más játékosok ezért perma bant is, tehát elég jófej voltam. Az egyáltalán nem indok erre a megnyilvánulásra sem ic, sem irl az hogy te is az vagy. Ilyet nem csak a játékban, in game hanem irl sem illik mondani. Főleg a 'büdös'-t hozzátéve, hozzáteszem szerintem ez sem (a büdös jelző azért volt mert azt akartam rpzni,hogy ic karakterem felidegesitettek ) elég indok rá. Bizonyítékot nem kell továbbítanom hiszen, a topicba be lett küldve, s be is vallotta (Mario De Vivo: (( kajak irtam hogy cigany, de ooc is vagyok/ ciganyt probalok rpzni.)) ).

Való igaz, hogy eddig sem volt elfogadott az ilyesmi megnyilvánulás, se IC, se OOC... Huszas szinteddel tudnod kéne. Ráadásul enyhébb szankciót is kaptál, mint kellett volna... Legyél szíves a jövőben mellőzni az ilyen (illetve ehhez hasonló) megnyílvánulásokat.

Jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.