- 2025. 03. 30.
- 121
- 94
- LS karakter
- Nash Patel
- LV Karakter
- Treyvon Skeezy
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: kysu_zxy2. Hogyan szólíthatunk? Olivér3. Hány éves vagy? 164. Játtszott perceid száma? 1 996 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, stay mta-n voltam NAV-os.7. Mesélj magadról pár mondatban. Olivér vagyok, 16 éves. Szabad időmben focival kapcsolatos dolgokat csinálok, foci meccset nézek, football managerezek, érdekel a football edzői szakma, illetve a gép előtt ülök. Mta-zok, nagyon néha néha cs2 zök, és football mananger. Suliban most vagyok gimnázium első éves, eléggé jól sikerült év lesz/ lett ez.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság: Pozitív: Megértő, Kedves, Segítőkész vagyok. Negativ: Hirtelen haragú, néha haragtartó, gyakran lusta vagyok.
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve: Sigbjorn Stordalen2. Születési helye, ideje: Norvégia, Oslo. 2000. 12. 03.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi + Rendészeti végzettség.4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy magasabb pozicióban, például zászlós, törzszászlós.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? 1. Személyi, jogosítvány, forgalmi engedély ellenőrzése.2. Személy + autó lekérdezése MDC-ben.
3. Kötelező felszerelés + csomagtartó ellenőrzése.
4. Amennyiben minden rendben volt, csekket kiosztom ami miatt félre állitottam. Ha találok valami illegálisat, előállitásra viszem a kapitányságra.
8. Mi maga a rendőrség? Egy állami szerv, amely az emberek életét védi, bűnmegelőzés, bűnüldözés, szabálysértések szankcionálása (csekk), közlekedés biztosítása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Feljebb való: Magasabb pozicóban lévő állomány tag nálam, de nem közvetlen feladata az irányítás, de parancsolhat, tanácsolhat dolgokat.
Felettes: Közvetlenül a főnököm, parancsol, irányít.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A priuszok mennyisége, és súlyossága.11. Meséljen magáról pár mondatban. Sigbjorn Stordalen egy Osloban született 24 éves talpra esett srác. Kiskorában általános és gimnáziumban is kitünő átlagot hozott. Szorgalmassága, esze és meglátásai messze kitűntek. Már kiskorában felelősségtudatos, magabiztos erős férfi volt. Már 11-12 évesen igazi férfiként kezelték. 24 éves korában határozta el hogy ezeket a tulajdonságokat felhasználja arra hogy városa védelmében vegyen részt.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Oldalra forditanám az autót, ezzel fedezéket képezve. A többi egység a segítéségünkre jönnek, mint üldözők és viszonozzuk a tüzet.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ez nem mentség. Illegális tárgyakat birtokol, igy előállitáson fog részt venni.
.png)