Shoupe Regnard - Bennone

• Thread starter Thread starter rey
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 312
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

rey

747
2024. 08. 02.
267
173
LS karakter
gideon trace

dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Shoupe Regnard
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Bennone
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Admin jogát kihasználva elhajt egy RP-ről, miközben én IC-zek vele. Plusz az ooc
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
videó(privbe megy bírálónak) , log az ooc chatről
Megjegyzés:

Pénzszállítóval vitték az aranyrudat, mivel fokozott ellenőrzés van, ezért félreállítottam az egyik PSZ vezetőjét, aki jelen esetben épp Bennone volt. Fuvarlevelet kértem tőle, amit ő nem volt hajlandó RP-vel átadni nekem, amivel én meg is elégedtem volna, majd hosszas ooc "veszekedés" után a videón látható módon, miközben én folyamatosan RPzek vele, elhajt. OOC chaten folyamatosan azt hangoztatja, hogy olvassam át a szabályzatot. Továbbra sem értem, hogy miért lenne MG az, hogy én fokozott ellenőrzés alatt, intézkedés alá vonok egy pénzszállítót. Volt erről egy hosszas adminügy discordon, amiből nem lett semmi, RP semmis lett (ahol ő egyébként le lett sokkolva)

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, én fogom bírálni, flim küld át a dolgokat nekem kérlek. Illetve várom bennone válaszát.

• Kedvelés
Reactions: rey
továbbítottam a videót privát üzenetben.
Megnéztem a videót továbbra is várom az admin válaszát illetve a magyarázatot erre a hanyag "ügyintézésre" "jailt fogok adni" "rp után várlak discordon, addig olvasd át a szabályzatot" és hasonló megnyilvánulásaira.

• Kedvelés
Reactions: pelambre és rey
Szia, több dologban is kifejteném akkor újra a véleményem.

Elsősorban az ügyintézésem módjára, igen megállítottalak majd OOC megpróbáltam tisztázni a körülményeket mivel a pénzszállító/aranyraktár rablás ki MG-zése egy elég súlyos dolog, ami akár egy egész bank rp-t is elronthat.
Kezdésnek beilleszteném a szabályzat pontját amire hivatkoztam végig az ügy alatt, ami már át lett tárgyalva.
-Tilos a rendvédelemnek követnie, információt továbbítania, illetve az aranyraktár rablásával kapcsolatos épületeket körbevennie, ha nem riasztott be a rendszer. A civil, illetve egyéb bejelentéseket mellőzniük kell, hiszen IC nem tudhatják a bejelentők, hogy lopott a jármű!
↳ Utolsó mondat csak a mozgásban lévő pénzszállítóra vonatkozik. Ha az aranybanknál kivehető, hogy éppen rablás zajlik, a bejelentés helytállónak minősül.
Ezen szabályzat alapján kérdeztem meg, mitől lett gyanús a 3 pénzszállítónk.
[2025-03-20 15:40:58] [Output] : Leonidas Icepoulos: (( Had kérdezzem már meg. ))
[2025-03-20 15:41:02] [Output] : Leonidas Icepoulos: (( Mi alapján lett gyanús a pénzszállító. ))
[2025-03-20 15:41:03] [Output] : Leonidas Icepoulos: (( mind a 3. ))
[2025-03-20 15:41:14] [Output] : Leonidas Icepoulos: (( Elég komoly dolog kimgzni egy bankrablást. ))
[2025-03-20 15:41:14] [Output] : Shoupe Regnard: (( jogunk van fuvarlevelet kérni. ))
[2025-03-20 15:42:11] [Output] : Leonidas Icepoulos: (( Semmi nem adott okot rá azon kívül, hogy tudjátok h bankrablás ))
[2025-03-20 15:42:44] [Output] : Shoupe Regnard: (( fuvarlevél kell, mindig is kértünk, ha olyan helyzet van. ))
[2025-03-20 15:44:08] [Output] : Shoupe Regnard: (( fokozott ellenőrzés van, miért ne igazoltathanánk pszt? )) -- továbbra is a szerverszabályzatot tartanám prioritásnak, lehet akármilyen ellenőrzés.

Ezen események után megadtam neked a lehetőséget arra, hogy discordon átbeszéljük a dolgot, mivel egyértelműen szabálysértés történt saját bevallásod szerint is. (Csak később a discord ügy után jutott eszedbe, hogy néztetek kamerát is, de erről bizonyítékot nem tudtál mutatni nekem, sőt a helyszínen még csak meg sem említetted, ezért jutottam arra a következtetésre, hogy "véletlenszerűen" pont a pénzszállítóautókat választottátok célpontnak)

Nem látom a problémát azzal, hogy nem egy egész rp-t állítok meg, hanem szembesítelek a szabálysértés tényével és lehetséges következményeivel.
Ez a módszer nyilván addig működik, ameddig nem változik meg tőle az rp szál, jelen esetben ha elfogadtad volna amit mondok számodra, akkor semmi befolyásoló ereje nem lett volna az RP kimenetelére, mivel ti elmentek és nem követtek minket.

Szóval én leírtam neked a dolgokat melyeket helyszínen megállapítottam a tényekből és utadra engedtelek, hogy mi folytathassuk az RP-t, te pedig szankció nélkül egy figyelmeztetéssel folytathasd a szabályszerű játékot.

Én felajánlottam IC, hogy a PDA-n mutatok fuvarlevelet, de semmiféle kooperációt nem tapasztaltam részedről. Én szerettem volna IC elintézni ezt a dolgot adminkénti beleavatkozás nélkül, de mivel egyértelműen az volt a célod, hogy hibát találj a pénzszállítás papírjaiban, ezért kérdeztem meg, mi alapján lett gyanús a szállítóautó, ráadásul mind a 3.

A mi szemszögünkből így nézett ki ez a "rutinellenőrzés", melyen kapásból 3 rendőrautó vett minket körbe.
MAk9if9.png

Megnéztem a videót továbbra is várom az admin válaszát illetve a magyarázatot erre a hanyag "ügyintézésre" "jailt fogok adni" "rp után várlak discordon, addig olvasd át a szabályzatot" és hasonló megnyilvánulásaira.
Hanyag ügyintézésnek nem mondanám, mivel egyértelműen közöltem vele, hogy milyen szabályba ütközik az amit tesz de Shoupe folytatta, hogy fokozott ellenőrzés van stb..stb..
Oda vissza rágtuk ugyan azokat a sorokat, ő annyival támasztotta alá a tettét, hogy fokozott ellenőrzés van.
Viszont az én oldalamat a szerverszabályzat támasztotta alá.

[2025-03-20 15:43:45] [Output] : Leonidas Icepoulos: (( Olvasd el a szabályzatot. ))
[2025-03-20 15:43:51] [Output] : Shoupe Regnard: (( fokozott ellenőrzés van, miért ne igazoltathanánk pszt? ))
[2025-03-20 15:44:01] [Output] : Leonidas Icepoulos: (( Olvasd el a szabályzatot. ))
[2025-03-20 15:44:08] [Output] : Shoupe Regnard: (( fokozott ellenőrzés van, miért ne igazoltathanánk pszt? ))
[2025-03-20 15:44:21] [Output] : Leonidas Icepoulos: (( Olvasd el a szabályzatot. ))
[2025-03-20 15:44:31] [Output] : Shoupe Regnard: (( fokozott ellenőrzés van. ))
[2025-03-20 15:44:47] [Output] : Shoupe Regnard: (( adjál fuvarlevelet ic, és nem követlek ))

Továbbá a "jailt fogok adni" mondatom kontextus hiányában tűnik flegmának, ha nem csak ezt a sort ragadjuk ki a logból ez a "fenyegetés" így néz ki. (természetesen ez azután történt, miután közöltem veled miért sért szabályt)
[2025-03-20 15:44:33] [Output] : Leonidas Icepoulos: (( Amennyiben továbbra is követni fogsz minket ))
[2025-03-20 15:44:36] [Output] : Leonidas Icepoulos: (( MG jailt fogok adni. ))
[2025-03-20 15:44:42] [Output] : Leonidas Icepoulos: (( RP után várlak discordon. ))
[2025-03-20 15:44:45] [Output] : Leonidas Icepoulos: (( Addig olvasd a szabályzatot. ))
Ezt azért írtam neked, mivel szerettük volna folytatni az RP-t, hiszen telik az idő a pénzszállító deaktivált nyomkövetőjéből, de így is sikerült olyan szinten elhúzni az ügyet, hogy kiérjetek mire leadjuk ezért szóltam közbe ott is.
Pontosan tisztában voltál vele, hogy a szabálysértésed miatt húzódott el addig, hogy megjelenjen a nyomkövető.

Ezen események után következett a kb. fél órás megbeszélés discordon, ahol ugyan ez történt.
A rendőrség állította, hogy ez szabályos mert fokozott ellenőrzés van én pedig állítottam, hogy a szerverszabályzatot nem írja felül ettől függetlenül.
Nemtudom miért érzed szükségesnek a panaszkönyv nyitását miután átbeszéltük az ügyet discordon Pandor és Pelambre jelenlétében is, de remélem kielégítő választ kaptál.

UI: Értékelem, hogy mindenhol sikerült cinikusan Benneonénak írni a nevemet.

még mindig 2 FŐ adminisztrátor állította, hogy fokozott ellenőrzés alatt AKÁRKIT, tehát AKÁRKIT, akármilyen indokból intézkedés alá vonhatunk, ezt azóta sem sikerült megértened, mi próbálkoztunk ezzel. Pedig (még mindig azokról a mondatokról van szó, amit egy FŐadmin mondott neked) az is lett mondva neked discordon, hogy a szabályzat az oké, viszont te értelmezed rosszul.

Nemtudom miért érzed szükségesnek a panaszkönyv nyitását
lekezelő stílusod volt OOC, és egyáltalán nem gondolom azt, hogy okés volt az a movemented, miután beírtad, hogy olvassam el a szabályzatot (legalább 3-4x), te elhajtasz, miközben folyamatosan kontaktálok veled IC.

Pontosan tisztában voltál vele, hogy a szabálysértésed miatt húzódott el addig, hogy megjelenjen a nyomkövető.
nem követtem el szabálysértést, ha elkövettem volna, feltételezem pandortól megkaptam volna érte az adminjailt.

Értékelem, hogy mindenhol sikerült cinikusan Benneonénak írni a nevemet.
semmi cinikusság nincsen ebbe, csupán nem figyeltem, és elírtam a neved.

• Kedvelés
Reactions: pelambre
Attól függetlenül, hogy az ügyintézésem nem egy átlagos ügyintézés keretei szerint zajlott le, teljesen korrekt volt, meghallgattam a Te álláspontod.
Meghallgattalak, miért tűnt gyanúsnak a pénzszállító/ miért feltételeztetek rablást, erre konkrétan azt válaszoltad, hogy nem gyanús.
Erre az egy esetre ad kivételt a szabálypont, ennek az egy kivételnek a feltételét nem teljesítetted/teljesítettétek, ezért zártam le az ügyet azzal, hogy olvasd el a szabályzatot, mivel ez alapján számodra is tisztán látszott volna miért tiltott.

Részemről több hozzáfűzni való nincs, nyitott vagyok egy discordos megbeszélésre is.

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: Rajkola és Adosz
discordon voiceba átbeszéltük, megbeszélésre került az ügy. Panasz Jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.