- 2025. 03. 17.
- 25
- 6
- LS karakter
- Luan Zequiri
- LV Karakter
- Andrew Holloway
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 172. Mesélj magadról pár mondatban. Ákos vagyok 17 éves. Sokat vagyok aktív illetve elég hamar válaszolok bárkinek discordon ha épp elérhető vagyok. Hobbiaim igazabol a játék zenehallgatás film/sorozatnézés. Van 2 testvérem illetve van egy kutyánk és egy új macskánk.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Mivel tudom hogy van bennem kellő potenciál ahhoz hogy jó szerepem legyen a TEK-ben.4. Mióta játszol a szerveren? 2025. 01. 13.-óta4.1 Játszott perceid száma: 54 0554.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2-3 fix5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Mivel már egy ideje gondolkodom hova jelentkezzek és megtetszett6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Én NNI-be voltam kicsit több mint egy hónapot, pontosan kétszer voltam ott mert Főtörzszászlósként kiléptem átmentem illegál, nem jött be és vissza vettek Törzszászlósnak és igazábol onnan azért léptem ki mivel akkor a szervert meguntam de azóta sokkal aktívabb vagyok Luan Zequiri és Zeradio Luvarez volt az akkori nevem, illetve nemrég voltam honvédségbe az nem jött be és onnan azért léptem ki, ott Caleb Torrsen volt a nevem7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy ázsiai Férfit8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Szerintem a TEK feladatköre a Terrorizmus illetve egyéb illegális tevékenységek megállítása, illetve ha arra kerül sor akkor behatolás.Általános adatok
1. Teljes neve: Shota Fujikawa2. Születés helye: Japán, Karuizawa Korház3. Születés ideje: 2000.05.08.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: MunkanélküliElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos, Rodeo 160211. Telefonszáma: +38-76-052-2262Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Általános iskola
- Rendvédelmi Technikum+Éretségi
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ x] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[x ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[x ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ x] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santps, 2025.11.01.
Shota Fujikawa
Shota Fujikawa
.png)