Sheila Helms - Brovn Avni, Laura Costa, Elyna Maxence(+- társaik) [Shade]

• Thread starter Thread starter rey
  • Start date Start date
  • Válaszok 10
  • Látta 182
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

rey

747
2024. 08. 02.
267
173
LS karakter
gideon trace
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Sheila Helms
Panaszra tett személy InGame neve:
Brovn Avni, Laura Costa, Elyna Maxence
Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
bíráló adminnak küldöm esetleges rendvédelmi logok, adminsegéd logok végett
Megjegyzés:
Fúrtak ATM-et fix-nél, és miután észrevettek engem, alsóhangon 5 percig követtek, végénél már lőttek is mikor volt esélyük, már régebben messze voltam a kifúrt ATM-től, viszont ők folyamatosan, míg meg nem halok, követtek, és kergettek egész SF-en át. Igény esetén minden clippet elküldök erről a bíráló adminnakl.

Sziasztok, várom a választ 24 órán belül.
@flim bizonyítékokat küld át akkor Discordon privátba.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: rey
Szevasz

Infót kaptunk, hogy Zöld Alfa gyanús lehet, lekövetésről végig volt rádió.
Én direkt nem lőttem rád, csak követtelek, mivel szóltak a srácok.
Megölve csak azután lettél, miután már fegyvert rántottál, és lelőtted az egyik társunk, tehát innentől nem értem mi a probléma.

Logok:

[2025-06-22 19:47:41] [Output] : [R1] Bron Avni: Zöld alfa
[2025-06-22 19:47:44] [Output] : [R1] Bron Avni: Nagyon ganyús
[2025-06-22 19:47:57] [Output] : [R1] Bron Avni: Kevláros
[2025-06-22 19:47:49] [Output] : [R1] Yvon Perrin: Zöld alfa elment a part felé.
[2025-06-22 19:49:11] [Output] : [R1] Laura Costa: Be ment katonaságra.
[2025-06-22 19:49:17] [Output] : [R1] Bron Avni: Bement honvédség,.
[2025-06-22 19:52:40] [Output] : [R1] Elyna Maxence: Zöld alfát lekövetem végig, nem lesz gondotok vele.

továbbra is nonrpt követsz el azzal, hogy engem egész SF-en át üldözöl, tudtátok jól hogy rendvédelmis vagyok, mivel be is mentem honvédségre, és miután kijöttem, ugyanúgy követtetek két kocsival.

Kedves flim!
Nos, kezdjük ott, hogy megálltál Supa-nál, OOC meg akartam kérdezni, hogy most újra visszajöttél-e. Ekkor írtam azt, hogy "te most", majd jött egy flegma válasz "én most". Csupán annyit szerettem volna tisztázni veled OOC, hogy RP-ben vagy-e a frakciónkkal. Ez sajnos nem sikerült, mivel te csak elhajtottál. Végig néztem, ahogy bemész katonaságra egy kis időre, majd végig ott voltál folyamtosan amíg az ATM-eket fúrtuk. Képzeld magad a mi helyzetünkbe, amikor tisztában vagyunk vele, hogy az Alfa nem közénk való. Ekkor jön két opció a fejünkbe: másik illegálos, vagy rendvédelem. De mivel ATM-nél nincs értelme másik illegál frakcióra gondolni, ekkor merülhet fel, hogy rendvédelmis. Többször elmentünk egymás mellett, amikor egyértelműen kivehető az, hogy mellényben ülsz az autóban. Ez bőven elegendő indok, hogy lőjjünk, miközben a társunkat védjük. Gondolom te is rádióztad az összes autónkat, amivel jelen voltunk. De hidd el, ha lett volna alkalmam már sokkal hamarabb kilőttelek volna. Egyébként meg szerencsédre, behúztál a csalidba, amikor te fékeztél rá a sikátorban. Ezzel a "darát" te kezdted meg, mivel mi csak figyelmeztető lövéseket adtunk előtte. Mellesleg, női karakterként, mikor két autó van a seggedbe, feltehetően nagykaliberrel, én biztos nem álltam volna meg, hogy kockáztassam az életem. Egyszerűbb lett volna, ha vársz erősítést, és egyszerre rohamoztok meg pedig magadba kocsikázol végig az akció során. Ha szükséges a videó, ahol egyértelműen behajt honvédség területére, bíráló adminnak küldöm. Utolsó megjegyzésként, nem látom sok értelmét az ilyen bosszú Pk-knak, szimplán csak ki lettél lőve és szeretnéd a nemtetszésedet kifejezni. :(

továbbra is nonrpt követsz el azzal, hogy engem egész SF-en át üldözöl, tudtátok jól hogy rendvédelmis vagyok, mivel be is mentem honvédségre, és miután kijöttem, ugyanúgy követtetek két kocsival.
Mit kellene csinálnom, ha mozgásban vagy a kocsival, és menekülsz is előlem?
Megvoltam róla győződve, hogy menekülsz mivel levágásokat is használtál.

Ha szükséges a videó, ahol egyértelműen behajt honvédség területére
és ezzel mégis hol a probléma?

csak ki lettél lőve és szeretnéd a nemtetszésedet kifejezni.
clippeket már akkor elkezdtem gyüjtögetni, mikor elkezdtétek az egész üldözősdit, ami még mindig kimeríti a nonrp fogalmát, nem a kilővéssel volt a bajom, hanem az, hogy érvényesülni sem hagytatok, Norby pedig volt adminként szerintem tudott volna mérlegelni, és nem belemenni ebbe az egészbe.

Mit kellene csinálnom, ha mozgásban vagy a kocsival, és menekülsz is előlem?
talán nem végigüldözni engem egész San Fierro területén, ha van lehetőségetek elmenekülni (mivel volt, a kazettákat már réges régen kiszedtétek)

Őszintén, hárman voltatok, egyikőtöknek sem esett le a tantusz, hogy lehet nem kéne a rendvédelmis üldözni hosszas perceken át?? Ha nem konkrétan üldözőbe vesztek, és mondjuk csak távolról figyeltek meg, hogy ne kerüljek a kazettákhoz közel, még rá lehet mondani, hogy oké, viszont ezt mostanáig nem értem, miért tartottátok szükségesnek. Nyugodtan kifejthetitek itt, hogy mi volt az indittatás, hogy ti végig üldöztök egy honvédet..

Lőni pedig nem szerettem volna, viszont nem volt más lehetőségem, ezt találtam a legjobb opciónak, és egy tagotok sikerült is kiszedjem ezzel az RPből.. Sok ütközés, és miegymás végett az autóm se bírta volna sokáig.

• Kedvelés
Reactions: azure.
és ezzel mégis hol a probléma?

clippeket már akkor elkezdtem gyüjtögetni, mikor elkezdtétek az egész üldözősdit, ami még mindig kimeríti a nonrp fogalmát, nem a kilővéssel volt a bajom, hanem az, hogy érvényesülni sem hagytatok, Norby pedig volt adminként szerintem tudott volna mérlegelni, és nem belemenni ebbe az egészbe.

talán nem végigüldözni engem egész San Fierro területén, ha van lehetőségetek elmenekülni (mivel volt, a kazettákat már réges régen kiszedtétek)

Őszintén, hárman voltatok, egyikőtöknek sem esett le a tantusz, hogy lehet nem kéne a rendvédelmis üldözni hosszas perceken át?? Ha nem konkrétan üldözőbe vesztek, és mondjuk csak távolról figyeltek meg, hogy ne kerüljek a kazettákhoz közel, még rá lehet mondani, hogy oké, viszont ezt mostanáig nem értem, miért tartottátok szükségesnek. Nyugodtan kifejthetitek itt, hogy mi volt az indittatás, hogy ti végig üldöztök egy honvédet..

Lőni pedig nem szerettem volna, viszont nem volt más lehetőségem, ezt találtam a legjobb opciónak, és egy tagotok sikerült is kiszedjem ezzel az RPből.. Sok ütközés, és miegymás végett az autóm se bírta volna sokáig.
Még mindíg nem értem a problémád, nem feltétlen mindig úgy kerekedik egy szitucáció, hogy a rendvédelmis jön ki jobban, ez pont egy olyan eset volt, ahol kilettél játszva.
Az RP-nk továbbra is SF-ben maradt, ha kimentél volna LS vagy átmentél volna BB, akkor már nem követtünk volna, de te a lövést válaasztottad, ami nem vált előnyödre.

Még mindíg nem értem a problémád
kettőnk közül te nem érted a problémát. Miért mennék ki BB-be, vagy LS-be, ha SFben van az ATM furás? Ezt nem is értem. Egyszerűen csak nem kellett volna követni, mivel volt lehetőségetek elmenekülni, de ti azt választottátok, hogy üldöztök végig. Hol van ebbe a realitás, hogy ti egy katonát üldöztök?? Ne vicceljünk már..

• Haha
  • Imádom
Reactions: azure. és norby
Meg jöttem a bírálattal, de előtte vázolnám a tényeket.
-Illegál részéről tiszta sor hogy távol szeretné tartani a társaitól a rendvédelmet, VISZONT a kapott videókból, ez a "távoltartás" át megy egy PD Huntba. Ami nem igen valami RP-s, számomra nem túl RP hogy a egész SF-en át kergetitek és bele kényszerítitek egy olyan helyzetbe hogy ki kelljen rátok szállnia. Lett volna több más módja távol tartani a rendvédelmist akár le is lőhettétek volna egyből vagy egyszerűen ott hagytátok volna, és csak szemmel követitek, nem pedig addig kergetni amíg ki nem száll.
-Ennek tudatába a szankciókba fogtok részesülni:
Elyna_Maxence 60 perc NonRP
Bron_Avni 60 perc NonRP
Laura Costa 60 perc NonRP
Panasz jogos. Zárom.
-Szép estét. mindenkinek.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.