Sheila Helms - Beni

• Thread starter Thread starter rey
  • Start date Start date
  • Válaszok 8
  • Látta 179
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

rey

747
2024. 08. 02.
267
173
LS karakter
gideon trace
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

sheila helms
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
@Beni.
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PK nélkül oszt ki adminjailt (mikor nem voltam fent a szerveren.)
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
image.png

Megjegyzés:

nem láttam panaszkönyvet sehol sem, ötletem sincs, hogy mire kaptam adminjailt. kicsit érdekesnek tartom, hogy kapok úgy egy adminjailt, hogy ez nincsen megbeszélve, szembesítve, vagy PK nyitva, ami alapján kifejtené, mire kapom. Mai nap fent se voltam a szerveren, most léptem fel nemrég, és ezzel szembesültem. Továbbá azt se értem, hogy most akkor NonRP-ztem, vagy SK-ztam... Valami bizonyítékot jó lenne látni erről, mert így sok mindent nem tudok kezdeni ezzel... [​

Utoljára szerkesztve:
Szia!
A szerveren volt egy lövöldözés, ahol garázsban voltak az illegálosok, majd amikor mentek ki, kilépésükor smoke-ot kaptak, és esélyük se volt a megmozdulásra. Emiatt osztottam szankciót neked, próbáltam összeszedni logokból ki dobta, és a TEK-esek megerősítésére is te voltál az. Nem voltál fent, így jelenléted nélkül osztottam a szankciót, de ha van a te részedről bármilyen klip szívesen várom azt.

Igen, ezen a videón megtudott mozdulni a srác, de voltak köztük olyanok is, aki a smoke hatása alatt töltött ki az interiórból.

nincsen visszamentésem. Ha már elmegy a cpből 1-2 ember, dobható a smoke, arról én nem tehetek, hogy valakinek olyan gépe van, ami nem feltétlen tölt be gyorsabban. Nekem az volt a célom, hogy ártalmatlanítva legyetek, ezért lett dobva a smoke, szerintem semmi baj nem volt vele. Mikor dobtam, már kint volt a cpből a srác, aki a klippet küldte, és mint ahogy már leírtam, azzal nem tudok mit kezdeni, hogy egybe vagytok buggolva a cpbe. ez ilyen.

viszont továbbra sem értem, hogyha nem vagyok fent, miért nem mondtad nekik, hogy írjanak panaszkönyvet? Szerintem ez elég hanyag munka, mivel esélyem sem volt megvédeni magam.

Nem csak te egyedül voltál, aki dobott smoke-t, ezért tartott sok ideig, hogy kiderítsem azt, hogy te voltál az. Az, hogy valakinek lassabban tölt be nem feltétlen a gépétől függ, de erre nem szeretnék kitérni. Ez az incidens elkerülhető lett volna ha nem a CP-re dobod a smoke-ot (Ahogyan mások is tették).

nem mérvadó, ha már kijöttek a cpből, nyilván azokra dobtam a smoke-ot, akik kijöttek a cpből, arról nem tehetek, hogy valaki lassabban tölt be, nem okoztam nekik semmi féle kárt, és továbbra is szabályosnak gondolom. Talán akkor ütközne ez szabályzatba, ha akkor dobom, és kapják, amikor még mindenki a cpbe volt, viszont mint mondtam, volt már, aki kijött a cpből.

Ugyan oda dobtad, ahol ott volt az is, aki már megmozdult, illetve nem mozdult meg. Ezért kaptad a szankciót.
Várom a bírálatot.

Arról már én nem tehetek, hogy egybe voltak bugolva, és emiatt nem tudtak megmozdulni. Azokat próbáltam ezzel szabotálni, akik kint voltak már a cpből (és volt ilyen, mint a videón is látod)

Várom én is pelambre válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Beni
Elolvastam a panaszt valamint megtekintettem a bizonyítékot.
Kezdeném az SK-val:
a videón az látható, hogy Yvon Perrin szemszögéből ő már elfutott, ahogy a többi játékos is, én ebből nem látom egyértelműen, hogy kik állnak a CP-ben valamint, hogy kik azok akiknek valóban tölt még a játék, és amire kitöltenek már a smoke hatása alatt állnak, ergó esélyük sincs. Az, hogyha valaki direkt áll benn a CP-be, arra rádobható, nyilván nem lehet majd az SK pontot ilyennel kijátszani, ilyenkor bizonyítani kell, hogy nem direkt állsz ott, hogy mentsvárad legyen, hanem valóban töltött a játék. Ezt úgy lehet bizonyítani, hogy a sértett játékos küldd a szemszögéről egy videót, hogy heló itt látható, hogy mire kitöltöttem már nem tudtam elmozdulni a smoke miatt.
Itt nem történt meg ez, nincs kellő bizonyíték erre, valamint flim amit leírt azzal együtt tudok érteni. Nem lehet mindenkit megvárni míg kiér, és betölt számára, mert egyénfüggő, kinek milyen a számítógépe, de egyébként ez itt nem is mérvadó, hisz bizonyíték nem volt kimondottan a sértett részéről, csak ez a klipp amit küldtél Beni.

Folytatnám a panasz másik felével amely arra irányul, hogy a játékos nem lett meghallgatva, és offline kapta a jailt.
Sokszor elmondtuk már, valamint betanításon is elhangzik, hogy offline büntetést akkor osztunk, amikor a játékos leírta egy PK alatt pl az álláspontját, vagy olyan ügy mint egy RP alóli kilépés.
Itt Te is leírod Beni, hogy mennyi ideig tartott megtudni ki volt az, valamint ez teljes mértékben hanyagul lett elintézve. Nem meg kell kérdezni a jelenlévőket, hogy szerintük ki volt, és kimatekozni a tettest, mivel így konkrétan te döntöd el kit szeretnél megbüntetni és a játékosok szájába rágod mit mondjanak.
Ha a játékos nem elérhető már a szerveren, akkor panaszkönyvet kell írni mindenképpen, nem pedig így elintézni, főlegnem egy ilyen tényleg mindkét oldalt meghallgatást igénylő ügyet.

A panasz jogos, az admint írásbeli figyelmeztetésben részesítem.
zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.