Sheila Helms +as panasz [Petii]

• Thread starter Thread starter Esco
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 204
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Esco

Újonc
2025. 05. 19.
15
3
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Válaszod
Arytom Vaszilij
Panaszra tett személy InGame neve:
Válaszod

Sheila Helms
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Válaszod

adminsegéd ként nem tartja be a szabályokat+tekes ként az ic stilus az történt animba lőttek és random felszed semmi rp nékül méghozzá nem is sanitéc
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Válaszod

Megjegyzés:
Válaszod
Azt mondták DGH intézi ezt az ügyet várom a választ előre is köszönöm.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: dami
cső.

Itt az rpzésről a logom továbbítom Petinek, adminsegéd chat van benne.

itt a kép, hogy szanitéc vagyok

IC pedig amíg a szerverszabályzat határán vagyok, én döntöm el milyen stílust képviselek.

Utoljára szerkesztve:
DGH vezetőnek elküldöm a napilogom, ha tart rá igényt. nincs indokom logot hamisítani, nálad nem jelent meg valamiért az rp

Mivel valóban van ilyen hiba a szerveren, hogy a sima /me parancs nem látszódik a másik félnél, így azt a részét le is zárhatjuk.
(visszanéztem log discordot, ott viszont elérhető az RP a felszedésről.)

Annyi kérésem lenne feléd @flim hogy ameddig ez a sima /me-s dolog nem oldódik meg a biztonság kedvéért inkább /melow parancsot használd.

Az IC stílusához nekünk semmi közünk nincsen, ilyen esetben IC tudsz panaszt tenni egy felettesénél.

Arról, hogy ő szanitéc elküldte neked is a képet, hogy maga a szanitéc osztálynak a parancsnoka.

Viszont számomra ez is elég érdekes, ami a videó utolsó másodpercében látszik, valamint hallatszik is hogy spammelni kezded az "F" betűt, hogy ütni tudjad. Ez gondolom idegből jött, vagy nem tudom, de jó lenne ha ezeket hanyagolnád.

BAIx449.png

Összegzésben az adminsegéd nem követett el szabálysértést, így a panasz jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.