(Töltsd ki figyelmesen, minden kérdésre válaszolj!)
A jelentkezés IC része
Családi és utóneve: Shawn scott
Születési neve: Shawn scott
Születési helye, év, hónap, nap:2000.01.01
Anyja neve: Isabella cortez
Személyi igazolvány száma:653582X0
Vezetői engedély száma:673520EG
Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): Email: [email protected] Tel:+38-76-412-7742
Családi állapota: Jó
Lakóhelye:Lossantos
Korábbi foglalkozásai, beosztásai: szerelő
Miért pont hozzánk jelentkezik? Azért jelentkezem, mert fontosnak tartom a közrend és a közlekedési fegyelem fenntartását. Úgy gondolom, hogy ez a munka kulcsszerepet játszik abban, hogy a városunk rendezett és biztonságos legyen.
Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? A szakmai tapasztalatom,révén kiemelten fegyelmezett, pontos és megbízható munkavégzésre vagyok képes. Emellett nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra és a helyzetfelismerésre
Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Olyan munkakört keresek, ahol a felelősségteljes, önálló munkavégzés mellett csapatban is hatékonyan tudok dolgozni.
A jelentkezés OOC része
Írj magadról legalább 8-10 mondatot: A nevem Erik, egy 17 éves srác, aki Budapesten él. Nagyon szeretek szerelni bármilyen járművet lehet szó bicikliről, rollerről, motorról vagy akár autóról is. Eddig szerintem ezek közül a legnehezebb az autó, de azt sem nehéz megtanulni, ha az embernek van türelme hozzá. Nagyon szeretem a szerelést, és már 5-6 éve MTA-zok, kisebb kihagyásokkal persze. Régebben foglalkoztam mappolással és fejlesztéssel is. Szabadidőmben szeretek focizni a barátaimmal, és jelenleg rendészeti iskolába járok, ahol állom a sarat.
Mióta játszol a DawnMTA szerverén, mennyi játszott perced van? A szerveren elsőnek 2024. 08.án kezdtem el játszani, és 2 288 játszott percem van.
Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Azért szeretnék ebbe a frakcióba jelentkezni, mert még nem voltam korábban ilyen frakcióba (1-2 alkalommal voltam csak) és szeretném kipróbálni magam ezen a területen.
Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál?Dawnmta-n még 2024ben volt szerelőtelep akkoriban ott voltam, más szervereken illegal-legalba voltam.
Heti hány percet tudnál a frakcióra szánni? Napi 2-3 óra (átlagba) azaz heti 840 - 1260 percet tudok szánni a frakcióra
Van-e mikrofonod, illetve használsz-e Discordot (Discord neved): igen van és használom. nevem:asd.asd0958
Voltál már adminjailben, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):
Köszönjük, hogy kitöltötted a jelentkezést!
Sok sikert kívánunk a felvételihez!
Sok sikert kívánunk a felvételihez!
.png)