OOC Információk
Személyes információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved:cristian075.2. Hogyan szólíthatunk?Krisztian3. Hány éves vagy?174. Játtszott perceid száma?23035perc(383ora)5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja?Voltam6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) nem tudok bejelentkezni ucpre7. Mesélj magadról pár mondatban.Krisztian vagyok erdelyben elek 17 eves vagyok van 2 hobbim a motorozas es a horgaszat,tanulo vagyok,a szabad idomet online jatekokal szeretem eltolteni8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Turelmes vagyok,baratsagos,es jo szivu,mikor gyorsan csinalok valamit kapkodok,lusta,makacsÁltalános adatok
1. Teljes neve: Shanon Drake2. Születési helye, ideje: Los Santos,2002.10.053. Legmagasabb iskolai végzettsége: Eretsegi4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Minnel nagyobb fokozatban es minnel tobb sikeres akcioval6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Bemutatkozok,jelvenyszam,beosztasi hely megnevezese,intezkedes celja,intezkedes befejezese8. Mi maga a rendőrség? Alami Rendvedelmi Szervezet9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Közvetlen felettes: az a személy, akinek te közvetlenül beszámolsz, aki napi szinten irányítja a munkádat
Feljebb való: tágabb fogalom, minden olyan személy, aki hierarchikusan feletted áll, nem feltétlenül közvetlenül.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Mivel van priusza,igy sulyosabb buntetest fog kapni ez azon valtoztat hogy mit kovetet ell es hanyszor11. Meséljen magáról pár mondatban. Shanon Drake vagyok,23 eves,szeretek horgaszni,autokat vasarolni,A jelentkezesemel aszt szeretnem elerni hogy rendor lehetseg Vedeni a varost es kovetni edesapam szolgalatat1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Tavolsagot tartok,vigyazok a testi epsegemre es a kollegaim bisztonsagara,radioba le adom hogy tuzet nyittotak2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Eloalitom a rendorsegi kapitanysagon ilegalis targyak birtoklasaert,majd kihalgatom az elkovetot