Shanon Drake-Jelentkezes

• Thread starter Thread starter Hokuci
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 79
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Hokuci

Újonc
2026. 01. 26.
9
2
LS karakter
Shanon Drake
LV Karakter
Shanon Drake

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved:cristian075.
2. Hogyan szólíthatunk?Krisztian
3. Hány éves vagy?17
4. Játtszott perceid száma?23035perc(383ora)
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja?Voltam
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) nem tudok bejelentkezni ucpre
7. Mesélj magadról pár mondatban.Krisztian vagyok erdelyben elek 17 eves vagyok van 2 hobbim a motorozas es a horgaszat,tanulo vagyok,a szabad idomet online jatekokal szeretem eltolteni
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Turelmes vagyok,baratsagos,es jo szivu,mikor gyorsan csinalok valamit kapkodok,lusta,makacs​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Shanon Drake​
2. Születési helye, ideje: Los Santos,2002.10.05​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Eretsegi
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Minnel nagyobb fokozatban es minnel tobb sikeres akcioval​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Bemutatkozok,jelvenyszam,beosztasi hely megnevezese,intezkedes celja,intezkedes befejezese
8. Mi maga a rendőrség? Alami Rendvedelmi Szervezet​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen felettes: az a személy, akinek te közvetlenül beszámolsz, aki napi szinten irányítja a munkádat​
Feljebb való: tágabb fogalom, minden olyan személy, aki hierarchikusan feletted áll, nem feltétlenül közvetlenül.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Mivel van priusza,igy sulyosabb buntetest fog kapni ez azon valtoztat hogy mit kovetet ell es hanyszor​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Shanon Drake vagyok,23 eves,szeretek horgaszni,autokat vasarolni,A jelentkezesemel aszt szeretnem elerni hogy rendor lehetseg Vedeni a varost es kovetni edesapam szolgalatat​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Tavolsagot tartok,vigyazok a testi epsegemre es a kollegaim bisztonsagara,radioba le adom hogy tuzet nyittotak​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Eloalitom a rendorsegi kapitanysagon ilegalis targyak birtoklasaert,majd kihalgatom az elkovetot​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Írd újra a jelentkezési lapot, a megfelelő megfogalmazásokkal, ha ezt megteszed elfogadom a lapot. ))
Tisztelettel:
[Scarlett Monroe]r.[Ezredes]
[/SPOILER]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.