Shade

• Thread starter Thread starter peti
  • Start date Start date
  • Válaszok 8
  • Látta 400
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

peti

🪐
2025. 03. 16.
477
467
LS karakter
conrad.payne
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Bruno Staudenmeier
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
shade
Panasz oka, leírása, kifejtése:
bugg kihasználás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Aranybanknak az összes ajtaja csukva volt, viszont mégis bejött az illető aranybank területére, gondolom nála nem volt ajtó, de adminisztrátorként tudni kellene, hogy nem azért nincs ajtó mert nyitva van.. Annyi tudomást szereztem, hogy ez állítólag egy adminisztrátor volt. Fent csatoltam a részletet amikor befutott.

Utoljára szerkesztve:
Szia, nem ismeretlen tettes volt, és nem értem milyen Bugról beszélünk mikor Full szinkronos volt az egész bank rp. - Engem a fő bejáratról úgy lőttek hogy zárva volt az ajtó, felül NEKEM, nyitva volt az ajtót csak fent. - Ha adódik egy szinkron hiba miatt egy ilyen dolog, ahova jött Abam is hogy valami gond volt, fel a segitezett téged, armort is raktunk rád, vissza mentem kintre. - Sajnálatos módon nekem ha nincs ott ajtó akkor nem tudom hogy zárva van vagy sincs. - Te látod a Script által hogy zárva mivel te tudod nyitni meg zárni is.

-Illegál csak a azt látja hogy nincs ott az ajtót. - Script szerint nem volt ott ajtó, semmi tudomásom nem volt arról hogy az most zárva vagy nyitva van.

Abammal beszéltem az esetről, honnan kellett volna tudnom hogy zárva van egy olyan ajtó ami nem is volt ott?
- OOC Chaten írtam is Abam-nak hogy szedjen fel téged, még az Armor szinted is vissza állítottuk, nem értem ezt a PK-t.

-Bugkihasználásnak nem mondanám, ha szinkronos az ajtó. ------> https://streamable.com/lghl3p

- Miért kéne arról tudnom ha admin vagyok hogy ilyen létezik? - Azzal éltem amit a script engedett, arról hogy a Script szerint ez elbugol ha a rendvédelmi hozzá ér, illegálosként honnan kéne erről tudnom?

- Fixet/armort mindent kaptál amint Abam jött és tájékoztatott hogy létezik ilyen.

-Inkább dacból kimentél a bank területéről, és megírtad a PK-t, ahelyett hogy folytattad volna az RP-t. - És egy olyan Klippet töltöttél fel amin nem is téged "likvidáltalak" hanem egy társad, utána még azért meg próbáltál lelőni, ki jöttél rám a lépcsőházba smoke-t félre dobtad, amint lelőttelek jött egyből Abam amint meghaltál. - Érdekesnek tartom hogy addig egy RP Stop se volt kiírva és oda se jött, pedig a te és a társad halála között nagyjából egy perc eltelt. - Vagy azért nem jött mert megpróbáltál még azért lelőni? -Viszont ez ugye nem jött össze és ja... Itt tartunk.
---->https://streamable.com/j0s2rq

További hozzá fűzni valóm nincs, script szerint én nekem tudásom nem lehetett arról hogy az zárva vagy nyitva volt. - Script szerint át tudtam menni, az eset után Peti fellett szedve, armorozva amint szembesített Abam hogy az zárva volt.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Nem értem miért próbálsz engem, vagy azt az embert palira venni aki bírálni fogja a panaszt. Tudom jól én is, te is, valamint a vezetőségből is tudják, hogy tisztában vagy azzal hogy miért is nincs ajtó…

Ez a felszedés is akkor tudott megtörténni miután felszedtem magam, reportot írtam, es ennyivel le lett zárva. Nyilván nem fogok visszamenni, nem látom igazán értelmét. Nem értem hogy miért próbálsz egy ilyen gyenge indokkal kibújni a szabálysértés alól, úgy hogy te is tisztában vagy vele, bugg kihasználás történt.

Várom a bírálatot.

• Haha
Reactions: bende32
Nem értem miért próbálsz engem, vagy azt az embert palira venni aki bírálni fogja a panaszt. Tudom jól én is, te is, valamint a vezetőségből is tudják, hogy tisztában vagy azzal hogy miért is nincs ajtó…
Igen mindenki tudja jól hogy én mit hogyan tudok, csak én nem? - Még se magyaráznád el hogy pontosan miért is nincs ott ajtó, csak azt mondod hogy te is és én is tudom hogy miért nincs ott. -Azt könnyű mondogatni hogy tudom én, mi közbe meg nem.

- Az hogy az egész bank szinkronos volt, arról te se és senki se tehet de megosztok egy videót veled. -----> https://streamable.com/e0hhv9

Ez a felszedés is akkor tudott megtörténni miután felszedtem magam, reportot írtam, es ennyivel le lett zárva. Nyilván nem fogok visszamenni, nem látom igazán értelmét.

- Nagyon kíváncsi lennék arra a kártyázásra, mivel egész bank alatt ott voltál, és egyszer sem láttam a fejed felett a halálangyalt. - Sőt még én adtam rád az Armor-t.

- Van egy videóm amin téged megöllek Abam már egyből hozzám TP-zik, szóval nem fogom elhinni ezt.
20:45-kor öltelek meg a videó szerint,
"[2025-09-09 20:45:58] [Output] : [DawnMTA]: Abam hozzád teleportált.
[2025-09-09 20:46:14] [Output] : Admin 1 Abam: (( nem akarok gonoszkodni ))
[2025-09-09 20:46:15] [Output] : Admin 1 Abam: (( de ))
[2025-09-09 20:46:18] [Output] : Nina Peun: (( na? ))
[2025-09-09 20:46:23] [Output] : Admin 1 Abam: (( volt nyitva ajtó? ))
[2025-09-09 20:46:26] [Output] : Nina Peun: (( ya. ))
[2025-09-09 20:46:27] [Output] : Nina Peun: (( fent. ))
[2025-09-09 20:46:33] [Output] : Nina Peun: (( lent az örmester is. ))
[2025-09-09 20:47:32] [Output] : Admin 1 Abam: (( zárva van az ))
[2025-09-09 20:47:34] [Output] : Admin 1 Abam: (( csak bugos ))
[2025-09-09 20:47:44] [Output] : Nina Peun: (( jó, akkor szed fel petit. ))

-Hozzá tenném még azt is hogy amint Abam elmondta hogy ez bugos nem mentem be, és kívülről próbáltam kinyitatni egy rendvédelmis személlyel.

Nem értem hogy miért próbálsz egy ilyen gyenge indokkal kibújni a szabálysértés alól, úgy hogy te is tisztában vagy vele, bugg kihasználás történt.

Várom a bírálatot.

- Nem kibújni szeretnék, egyszerűen amint leírtam már vagy háromszor, nekem tudomásom se volt róla (Egészen idáig). De szerintem egyik illegálosnak sincs arról tudása egy aktív bankrablásnál hogy Xy ezredes ezt az ajtót nyitotta vagy zárta, mivel nekünk nem logolja.

- Abammal most beszéltem, ő kérdezte tőlem hogy "nektek nincs ott lakat ikon" természetesen mondtam is neki hogy nincs.

Logokat, teljes videókat küldök a bíráló adminnak, adminlogok végett.

További hozzá fűzni valóm nincs.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: peti
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! - William [100 Büntetőpont]
Bank szerepjáték részese voltam ezért hozzászólnék a témához.
Az ilyesfajta bosszú PK-nak túl sok értelmét nem látom, jogtalanul akartál egy srácot is bevinni és nagyon erősködtél is ellene. Az eset után fel is szedtek téged, vissza rakták az páncél szinted az eset előtti értékre. Ezután mint egy duzzogó gyerek ki álltál afkolni.

- Nagyon kíváncsi lennék arra a kártyázásra, mivel egész bank alatt ott voltál, és egyszer sem láttam a fejed felett a halálangyalt. - Sőt még én adtam rád az Armor-t.

- Van egy videóm amin téged megöllek Abam már egyből hozzám TP-zik, szóval nem fogom elhinni ezt.
A szemednek csak hiszel.

[2025-09-09 20:46:28] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Sikeres vásárlás!
[2025-09-09 20:46:28] [Output] : [DawnMTA - Premium]: Vásároltál 1 darab Respawn kártya itemet. [Bruno Staudenmeier]
[2025-09-09 20:46:31] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Sikeresen újraélesztetted magad a respawn kártyával.

[2025-09-09 20:48:00] [Output] : [DawnMTA]: Abam felsegített téged.

image.png

• Kedvelés
  • Haha
Reactions: rey és bende32
Utánajártam egy kicsit ennek a bankajtónak, és megnéztem, hogy valóban mit lát egy illegális szervezet tagja, ha az ajtó eltűnik, azaz bugos.

Shade-del való beszélgetésem során azt állította, hogy nem tudta, nyitva van-e az ajtó vagy sem. A teszteléseim során, amikor nem voltam rendvédelmi frakcióban, már én sem tudtam megmondani, mivel egyik esetben mindkét ajtó látszott, másik esetben csak a jobb, egy harmadikban pedig csak a bal – függetlenül attól, hogy az ajtó zárva volt-e vagy sem. Szerintem senki sem gondolja, hogy minden be- vagy kilépés előtt az illegál reportot fog írni arról, hogy most akkor nyitva van-e az ajtó vagy sem, hiszen egy aranybank-rablás közepette erre senkinek nincs ideje.

Shade-nek tehát igazat kell adnom abban, hogy ő nem tudhatta, nyitva van-e az ajtó vagy sem. Továbbá a jelen helyzetben teljesen lényegtelen, hogy az ajtó bugos-e vagy sem, mivel – ahogy említettem – nyitott és zárt állapotban egyaránt eltűnik.

Amint pedig információt kapott arról, hogy az ajtó bugos, a sértett fél fel lett segítve, és az armor szintjét is visszakapta.

A fentieket összegezve a panaszkönyv jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Shade
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.