(Töltsd ki figyelmesen, minden kérdésre válaszolj!)
A jelentkezés IC része
Családi és utóneve: Selena Gibbs
Születési neve: Selena Gibbs
Születési helye, év, hónap, nap: Liberty City, 2002. 04. 06.
Anyja neve: Evelyn Velasquez
Személyi igazolvány száma: 586627CH
Vezetői engedély száma: 218353SL
Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-76-811-0226 , [email protected]
Családi állapota: Egyedülálló
Lakóhelye: Blueberry St. 1.
Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Rendőrségben Törzsőrmester voltam.
Miért pont hozzánk jelentkezik? Azért, mert nagyon zavaróak, azok, hogy rengeteg autó tilosban parkol, és emiatt sok ütközés is történhet, és ezt én meg szeretném szűntetni.
Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Magas aktívitásommal, megbízhatóságommal, és könnyű tanulásommal.
Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Sokáig tagja lennék a munkának, szeretnék magas pozíciót elérni. Elvárásaim, jó, megértő főnökök, remek/megbízható kollégák.
A jelentkezés OOC része
Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Bence vagyok 15 éves, technikumba tanulok informatikai ágon. Hobbimba gépeket szoktam szerelni, legyen szó akármiről. Szabadidőmbe mindig MTA-zni szoktam ezen a szerveren is, de szoktam máshol is. Jókedvű, korrekt/értelmes ember vagyok, komolyan szoktam venni a dolgokat, de néha becsúszik pár viccelődés, de nem annyira, hogy szabálysértésbe átmenjen. Nagyon szeretek zenét hallgatni, utazni, szeretem nagyon az állatokat, nekem is van egy pár. Szeretek új közösségekben megjelenni, gyorsan megtalálni a helyemet, mert könnyen ráérzek az emberekre és a hangulatra. Esetek nagy részében bátor vagyok, szeretek kipróbálni új dolgokat. Alapvetően jókedvű, laza srác vagyok, aki szeret pörgetni egy jó beszélgetést vagy szituációt bárkivel. Érdekel nagyon az autók világa, azért is választottam ezt a munkát, mert vezetni is kell.
Mióta játszol a DawnMTA szerverén, mennyi játszott perced van? Kicsit több mint fél éve regisztráltam fel, és 9.611 játszott perccel rendelkezek a lap írásakor.
Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Azért, mert mindig is ki akartam próbálni, milyen egy parkolás felügyeletesnek a dolga, és kíváncsi vagyok, hogy milyen jól végezném ezt a munkát, plusz szeretek kipróbálni új dolgokat.
Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Rendőrségbe voltam.
Heti hány percet tudnál a frakcióra szánni? 600 perc körülbelül.
Van-e mikrofonod, illetve használsz-e Discordot (Discord neved): Van mikrofonom, és használom is minden nap a discordot, folyamatosan elérhető vagyok. Nevem: nightmoon6969
Voltál már adminjailben, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):
Köszönjük, hogy kitöltötted a jelentkezést!
Sok sikert kívánunk a felvételihez!
Sok sikert kívánunk a felvételihez!