Sejtes Admin jelentkezése

• Thread starter Thread starter Sejtes
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 150
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Sejtes

Újonc
2025. 07. 21.
6
1
LV Karakter
Conor Lily
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d.

István 16 5767

UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?

A gép előtt töltött időm nagy részét a szerveren töltöm, hiszen amint hazaérek ha épp nincs más programom elérhető vagyok és aktívan jelen vagyok a szerveren is.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?

Igyekszem betartani a szabályokat amit az UCP-m is bizonyít. Ezért szeretném másokkal is betartatni a szabályokat.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?

Decemberben jöttem fel először ami után egy nagyobb kihagyás után ismét itt töltöm a szabad időm. Emelet 3 éve játszok RP szervereken.

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?

Nem voltam még admin egy szerveren sem.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

Nyugodt személyiségű vagyok, aki szeret nyugodtan élni a mindennapokban. Nyáron leginkább a barátaimmal töltöm az időt, próbálva kihasználni a nyári hónapokat és a szabadidőt. Iskolai időszakban természetesen az iskolára koncentrálok. A tanulmányi idő szak alatt is figyelek arra, hogy megfelelő időt fordítsak a pihenésre és a játékra hiszen a kikapcsolódás segít abban, hogy hatékonyabb legyek a mindennapi feladatokban. A szerverhez való kötődésem is részben a rendszeres elérhetőségem miatt. Mindezek mellett a nyugodt hozzáállásom segít abban, hogy jól kezeljem a stresszesebb helyzeteket is. Szeretek magamnak rendet tartani az életemben, legyen szó a napi rutinról, a tanulásról vagy a szabadidős tevékenységekről.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?

A szabályok betartatása, hogy minden játékos élvezhesse a szervert.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.

Pláza - A pláza fontos és jó, mert egy helyen kínál széles választékot a vásárlásra, szórakozás és étkezés terén, így mindenki könnyen megtalálhatja, amit keres.

• Imádom
Reactions: Zura
Szia, a lapod ELFOGADÁSRA került!
Gratulálunk!
Keress fel egy Főadmin / Szuperadmint privát üzenetben itt fórumon.

• Kedvelés
Reactions: dennis
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.