Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
A gép előtt töltött időm nagy részét a szerveren töltöm, hiszen amint hazaérek ha épp nincs más programom elérhető vagyok és aktívan jelen vagyok a szerveren is.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Igyekszem betartani a szabályokat amit az UCP-m is bizonyít. Ezért szeretném másokkal is betartatni a szabályokat.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Decemberben jöttem fel először ami után egy nagyobb kihagyás után ismét itt töltöm a szabad időm. Emelet 3 éve játszok RP szervereken.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Nem voltam még admin egy szerveren sem.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Nyugodt személyiségű vagyok, aki szeret nyugodtan élni a mindennapokban. Nyáron leginkább a barátaimmal töltöm az időt, próbálva kihasználni a nyári hónapokat és a szabadidőt. Iskolai időszakban természetesen az iskolára koncentrálok. A tanulmányi idő szak alatt is figyelek arra, hogy megfelelő időt fordítsak a pihenésre és a játékra hiszen a kikapcsolódás segít abban, hogy hatékonyabb legyek a mindennapi feladatokban. A szerverhez való kötődésem is részben a rendszeres elérhetőségem miatt. Mindezek mellett a nyugodt hozzáállásom segít abban, hogy jól kezeljem a stresszesebb helyzeteket is. Szeretek magamnak rendet tartani az életemben, legyen szó a napi rutinról, a tanulásról vagy a szabadidős tevékenységekről.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
A szabályok betartatása, hogy minden játékos élvezhesse a szervert.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Pláza - A pláza fontos és jó, mert egy helyen kínál széles választékot a vásárlásra, szórakozás és étkezés terén, így mindenki könnyen megtalálhatja, amit keres.
Ez az oldal sütiket használ, hogy segítsen személyre szabni a tartalmakat és az élményedet.
Az oldal használatával beleegyezel ezek a sütik használatához.