Sean Everly --- Kione Parks

• Thread starter Thread starter slash
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 156
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

slash

Újonc
2025. 03. 16.
73
37
LS karakter
mesar solena
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Sean Everly
Panaszra tett személy InGame neve:
Kione Parks
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Anim stop használata drogozás közben
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/a5d3sy
Megjegyzés:
Ezen nincs sok mentegetni való

Mennyi a valószínűsége, hogy direkt csinálta a srác és nem reflexszerűen nyomkodta a gombokat, hogy megtalálja az actionbarba a drogot? Több ilyen helyzetre is volt már példa, (sajnos vagy nem sajnos) velem is előfordult már. Nem származik belőle lényegében semmi előnyöd. Ez a tipikusan olyan PK, hogy "basszunk ki a másikkal, hogy végre jól aludjak..." Több értelme lett volna tisztázni a szerveren egy report formájában, és még ott helyben megbeszélni, de persze inkább a nyilvánosság előtt kell cirkuszolni. :D (De az egyébként nyilván nem probléma, ha a rendvédelmisek bugoltatják ki magukat a kocsiból, fegyverrel a kézben és már lőnek is eszetlenül.)

Helo!

Reflektálnék a fentebb említettekre. Első soron elnézést kérnék, egy teljesen magamon kívüli dolog volt hogy ráütöttem a stop animra. Viszont, előtérbe hoznám azt, hogy nem kerültem ezzel előnyhöz, ugyan úgy meghaltam a rákövetkező egy percben. Nem értem, hogy miért nyílt ez a panasz, ugyanis az RP-nek vége lett és vesztettünk. Meg tudnám érteni azt, hogyha valós előnyt kaptam volna ezzel a dologgal, viszont ezt számomra csak egy rossz indulatú panaszkönyvnek tudnám titulálni, tudtában annak, hogy senkit nem lőttem le. (Killogba visszakereshető) Ki sem vittük a köteget. Vagy miért nem ott és akkor lett nyitva ez a panasz egy admin felé, miért órákkal később lett ez nyitva.

Több hozzáfűzni valóm nincsen, vállalom a következményét. Kellemes estét!

• Kedvelés
Reactions: ignorantk
Vagy miért nem ott és akkor lett nyitva ez a panasz egy admin felé, miért órákkal később lett nyitva.

Szia,én nyitottam reportot miután megöltél,és ügye amikor mentem az upside downba láttam hogy anim stoppolsz,erre hívtam is admint,de te nem voltál fent a szerveren. Azt mondta az admin hogy nyissak panaszkönyvet. Nem szeretnék szankciót senkinek,mivel nem egyből kurva anyáztál,csak hogy máskor ne. Nem tudtuk volna ott lebeszélni mivel ahogy említettem leléptél/kifagytál szóval ezért nyitottam.

Nem igazán találok összefüggést aközött, hogy nem szeretnél semmilyen szankciót senkinek és panaszkönyvet nyitsz rám közben. Megkereshettél volna szerveren bármikor adminisztrátoron keresztül, ha látod a nevem online, vagy feledésbe hagyod az ügyet, mert mint mindenki említette, nem keletkezett előnyöm a szituációból.

Nincs több hozzáfűzni valóm, szép estét.

Nem igazán találok összefüggést aközött, hogy nem szeretnél semmilyen szankciót senkinek és panaszkönyvet nyitsz rám közben. Megkereshettél volna szerveren bármikor adminisztrátoron keresztül, ha látod a nevem online, vagy feledésbe hagyod az ügyet, mert mint mindenki említette, nem keletkezett előnyöm a szituációból.

Nincs több hozzáfűzni valóm, szép estét.
Akkor szeretném a szankciót,így megfelel? Mondtam már hogy amikor jött admin már fent se voltál és az admin mondta hogy nyissak PK-t.

Sziasztok, az ügyet én fogom bírálni.
A felvételen tökéletes látszik, hogy kibugoltál az animból, az már egy másik kérdés, hogy ez csak véletlen volt.
A szabálysértés attól még megtörtént, a panasz jogos.
Az ügyet lezárom, a szankciót a szerveren kiosztom !

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.