- 2025. 03. 25.
- 79
- 46
- LS karakter
- Dathan Moore
Panasztevő InGame neve:
► Scarlett Monroe ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Enrico ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Intézkedés alá vontunk egy játékost az északi kút mellett, az intézkedés során megállapítást nyert hogy a személy álltal megadott név és személyi igazolvány nem szerepel a rendszerben, eztkövetően tudtára adtuk az úrnak hogy előállítás fog történni, amit itt fontos meg említeni nem jelenti önmagában azt hogy IC jailt kapna, hiszem vannak tisztázási lehetőségei! Innentől kezdődött a panaszom oka, átkutatásra került a gépjárműve, illetőleg ő is. A helyzetet fokozott figyelemmel követtem mindvégig, de volt egy pont ahol éreztem félbe kell szakítanom a társaim szavait és vázoltam hogy tegye hátra a kezeit, le akasztottam a bilincset amit /me segítségével "vizuálisan" vázoltam is, majd mivel egy RolePlay szerveren vagyunk /do-ban kérdeztem hogy ellenkezik-e a bilincs használatára, erre azt a választ kaptam say-ben hogy ne cseszegessen már, a gond innentől kezdődött mivel legjobb tudomásom do-ra do-val válaszolunk,nem látható történésként,kisebb OOC szóváltások után ismét ugyanazt a do kérdést tettem fel számára, ezután szinte rögtön megjelent a társa helikopterre ő bepattant és elhagyták a helyszint. Innentől kezdödött Enrico által elvállalt admin ügy/report ahol többszöri megjegyzést tettem arra hogy do-ra do-val nem WASD billentyűzet kombináció egyikével való mozgással válaszolunk, ezt Enrico annyival lezárta hogy mozgott, illetőleg say-ben jelezte hogy hagyjam, na most én úgy gondolom hogy az RP végkimenetele egészen más lett volna ha reagál a do-ra, mivel nem szerettem volna a mozgására sokkolni, hiszen indokom nem volt rá, nem volt felfegyverkezve, nem volt illegális tárgy nála, bilincset RP nélkül egy text rp szerveren szerintem eléggé NONRP lett volna cselekmény kifejezés nélkül illetőleg a másik fél bevonása nélkül FORCERP lett volna csak úgy rátenni a bilicset, illetőleg úgy gondolom a /me - /do használata mind a szerver mind az adott RP szituációt színesiti .Az Adminügy végén rákérdeztem Enrico-ra miért nem befolyásolta az rp-t ez példának okáért így statuáltam az OOC chaten [2026-01-21 18:49:03] [Output] : [18:49] Scarlett Monroe: (( most ennyi erővel felszedek valakit akkor csak mozgok körülötte vagy benyomok egy animot ))
[2026-01-21 18:49:08] [Output] : [18:49] Scarlett Monroe: (( mintha szedném pl matatás )) amire ezt a választ kaptam [2026-01-21 18:49:13] [Output] : [18:49] Admin 4 Enrico: (( Akkor utoljára kérdezem ha ennyire akadékoskodtok még mindig )) [2026-01-21 18:49:24] [Output] : [18:49] Admin 4 Enrico: (( Jobbra balra mnegfelelő??? )) Én itt megjegyezném, nem volt célom a szankció az én szememben vétkesnek titulált fél részére, hanem ahogy ott említettem az RP folyt, állítása szerint erre nem volt lehetőség. Én úgy gondolom, hogy Enrico nem megfelelően járt el az adminügy során, illetőleg a PG-t mint szerver szabálysértést eltekintve kezelte amit meg is értek, viszont maga az elmenekülés része nem jöhetett volna létre, ha válaszol az adott játékos! ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/jzXEqUpL
◄
Megjegyzés:
► Nincs ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)