Scarlett Monroe - Enrico

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

FunFact

Barangoló
SzerverAdmin
LS
2025. 03. 25.
79
46
LS karakter
Dathan Moore
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Scarlett Monroe
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Enrico
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Intézkedés alá vontunk egy játékost az északi kút mellett, az intézkedés során megállapítást nyert hogy a személy álltal megadott név és személyi igazolvány nem szerepel a rendszerben, eztkövetően tudtára adtuk az úrnak hogy előállítás fog történni, amit itt fontos meg említeni nem jelenti önmagában azt hogy IC jailt kapna, hiszem vannak tisztázási lehetőségei! Innentől kezdődött a panaszom oka, átkutatásra került a gépjárműve, illetőleg ő is. A helyzetet fokozott figyelemmel követtem mindvégig, de volt egy pont ahol éreztem félbe kell szakítanom a társaim szavait és vázoltam hogy tegye hátra a kezeit, le akasztottam a bilincset amit /me segítségével "vizuálisan" vázoltam is, majd mivel egy RolePlay szerveren vagyunk /do-ban kérdeztem hogy ellenkezik-e a bilincs használatára, erre azt a választ kaptam say-ben hogy ne cseszegessen már, a gond innentől kezdődött mivel legjobb tudomásom do-ra do-val válaszolunk,nem látható történésként,kisebb OOC szóváltások után ismét ugyanazt a do kérdést tettem fel számára, ezután szinte rögtön megjelent a társa helikopterre ő bepattant és elhagyták a helyszint. Innentől kezdödött Enrico által elvállalt admin ügy/report ahol többszöri megjegyzést tettem arra hogy do-ra do-val nem WASD billentyűzet kombináció egyikével való mozgással válaszolunk, ezt Enrico annyival lezárta hogy mozgott, illetőleg say-ben jelezte hogy hagyjam, na most én úgy gondolom hogy az RP végkimenetele egészen más lett volna ha reagál a do-ra, mivel nem szerettem volna a mozgására sokkolni, hiszen indokom nem volt rá, nem volt felfegyverkezve, nem volt illegális tárgy nála, bilincset RP nélkül egy text rp szerveren szerintem eléggé NONRP lett volna cselekmény kifejezés nélkül illetőleg a másik fél bevonása nélkül FORCERP lett volna csak úgy rátenni a bilicset, illetőleg úgy gondolom a /me - /do használata mind a szerver mind az adott RP szituációt színesiti .Az Adminügy végén rákérdeztem Enrico-ra miért nem befolyásolta az rp-t ez példának okáért így statuáltam az OOC chaten [2026-01-21 18:49:03] [Output] : [18:49] Scarlett Monroe: (( most ennyi erővel felszedek valakit akkor csak mozgok körülötte vagy benyomok egy animot ))
[2026-01-21 18:49:08] [Output] : [18:49] Scarlett Monroe: (( mintha szedném pl matatás )) amire ezt a választ kaptam [2026-01-21 18:49:13] [Output] : [18:49] Admin 4 Enrico: (( Akkor utoljára kérdezem ha ennyire akadékoskodtok még mindig )) [2026-01-21 18:49:24] [Output] : [18:49] Admin 4 Enrico: (( Jobbra balra mnegfelelő??? )) Én itt megjegyezném, nem volt célom a szankció az én szememben vétkesnek titulált fél részére, hanem ahogy ott említettem az RP folyt, állítása szerint erre nem volt lehetőség. Én úgy gondolom, hogy Enrico nem megfelelően járt el az adminügy során, illetőleg a PG-t mint szerver szabálysértést eltekintve kezelte amit meg is értek, viszont maga az elmenekülés része nem jöhetett volna létre, ha válaszol az adott játékos!
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/jzXEqUpL

Megjegyzés:

Nincs

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: hessz
Sziasztok!

Ezt a PK-t nem tartom fair-nek mivel mindenki bele egyezett a jobbra-balra döntéssel amit 2-3x feltettem nektek és mindvégig mondtátok nektek is jó.
De akkor te bilincselni szeretted volna a játékost amiről te lefolytattál egy RP-t majd te do-val rákérdeztél hogy ellenkezik e amit elmondtam hogy valóban do-val kellett volna válaszolnia, viszont az hogy te /me-vel egy cselekvést követtél el amire ő már akkor eleve el húzódott és mondta hogy hagyd békén.
Elmondtam már az ügynél is hogy már ott lesokkolhattad volna nyugodtan mivel ellenkezett de ti egyik beszélt hozzá másik meg RP-zett mögötte ahelyett hogy megbilincselte volna.
Továbbá megint kiemelném hogy bele egyezett mindenki kivétel nélkül a jobbra-balra döntéssel szóval küldöm a bíráló Adminisztrátornak az egész logomat az ügyről amit figyelembe is vehet hogy nem úgy zárult le az ügy hogy valaki mást akart volna.
PG nem történt meg mondtam ott is hogy határ eset mivel levegőbe volt a heli mikor te rátartottad. a fegyvert.
Én ezt a PK-t nem tudom hova tenni mivel meg lett beszélve az ügy és mindenki úgy ment a dolgára hogy amit feldobtam lehetőség jó volt mindenkinek.

Várom a bíráló Adminisztrátor válaszát.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Hoobu
Sziasztok én fogom a panaszt bírálni, holnapig minden létező elmaradt vagy fontosnak vélt bizonyítékot küldjetek el és érkezek a bírálattal.

Nos, Szia Enrico! Elsősorban had jegyezzem meg hogy fair vagy nem fair, legjobb tudomásom szerint az OPCIÓID felsorolása ellenére bármelyiket is fogadtam volna el, lehetőségem adott a panaszkönyv megnyitására, továbbá én az adminügy során is jeleztem mint azt itt be illesztem: [2026-01-21 18:45:14] [Output] : [18:45] Scarlett Monroe: (( Én nekem nincs szándékomban a szankció, rp folytot szerettem volna. ))
[2026-01-21 18:45:15] [Output] : [18:45] Sophia Cortez: (( rp folyt mehet? ))
[2026-01-21 18:45:23] [Output] : [18:45] Garcia Salamanca: (( elmenekültünk ))
[2026-01-21 18:45:26] [Output] : [18:45] Salvador Salamanca: (( rp folyt nincs kimenekitettem ))
[2026-01-21 18:45:29] [Output] : [18:45] Admin 4 Enrico: (( RP folyt itt most nem igazán téma most ))
RP folytot szerettem volna, a panaszkönyvem ennek az opciónak a hiányára alapul, hiszen ahogyan fent is említettem az RP szituáció teljesen másképp ért volna véget ha válaszol az RP-re, egy ROLEPLAY szerveren. Illetőleg, ahogy említettem valóban igennel válaszoltam a kérdésedre, mivel teljes mértékben úgy éreztem az ügy közepétől hogy nem mérvadó az ahogy tagadta az RP-t a DO-ra való válasz hiányával. Onnantól kezdve, hogy mind logot, mind kép/videó bizonyítékot továbbítottam számodra részedről nem volt lehetőség az RP Folytra, így sajnos csalódottan bele kellett egyeznem a te jobbra balra kérdésedbe, szankciót nem szerettem volna és nem is szoktam leginkább senkire kérni, hiszen nem az a célom hogy valaki játék élményét rontam el, hanem hogy egy normális RP szituációt tudjak kialakítani az adott játékosokkal! Illetőleg azt megjegyezném, hogy a kezét a gépjárműre tette /me kereietin belül, ahol alapjáraton szorosan közel álltam hozzá, kezeit hátra húztam azaz értelemszerűen fogtam majd bilincset vittema kezei felé, erre ő nem reagált az RP szituáció szerint, hiszen az hogy azt mondja hagyjam békén, az a bilincselés közben is megtörténhetett volna, illetőleg a cselekvést/történést használó parancsban való kifejezéssel keleltt volna megtegye, ezek után ha valóban ellenkezik éltem volna a sokkolással való jogommal. Köszönöm a meghallgatást, továbbiakban rendelkezésre állok minden részlettel/segítséggel a bíráló admin részére!

Utoljára szerkesztve:
Te egy MG,PG-re hívtál ki eleve ami nem történt meg egyiksem.
Majd miután nem volt mibe bele kötnöd bele kötöttél a /do-ra /do-val, igen amit elis mondtam hogy ezt így kellett volna.
Viszont mikor te /me-vel kezdtél RP-zni egy cselekvést már ott láthatóan ellenkezett a játékos egy látható cselekvéssel amit te neked már nem igazán kellett volna meg kérdezni sem hanem sokkolhattad volna avagy már bilincselhetted volna nyugodtan.
De ti nem így tettetek meg vártátok még oda ér a társa meg beszélgetett vele a kollegád.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Kicsit korrigálnám az állításod, hiszen a reportot magát, nem én nyitottam számodra! Hanem Sophia Cortez, én az elszenvedett fél voltam akivel szemben történt a már számtalanszor említett eset illetőleg én szolgáltattam számodra a logot és a videó/kép anyagot át! Illetőleg, nekem mivel az MDC sajnos jelenleg sem üzemel teljesen, így a priusz-t lekérdezni nem volt lehetőségem hogy tudjam, lehet-e szándékában a menekülés, ezért nem is sokkoltam, plusz azt is megjegyezném hogy a rendőrségi protokol szerint háromszori felszólítást követöen testi kényszer majd sokkolás, legalábbis ha nem is mindig engedi meg a helyzet hisz nem minden játékos vevő az RP színesítésére, akkor így kéne történjen.. mint említettem a sokkolás azért nem történt meg mivel az előéletét nem tudtam lekérdezni.

Akkor megint elmondom hogy mivel te bilincselni akartad a játékost aki már láthatólag a /do-d elött ellenkezett ott már megtörtént egy RUM amivel már reagálhattál volna sokkolóval mivel ha bilincset akartál rá rakni gondolom nem egyszer kellett kérned tőle bármit is.
A /me után egyből reagált a játékos hogy hagyd békén, és csak utána /do-ztál rá mikor már megtörtént az ellenkezés innentől kezdve a /do úgy mond nem történt meg.

Nincs több hozzáfűzni valóm innentől várom a bíráló Adminisztrátor döntését. Szép estét mindenkinek!

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Hoobu és FunFact
Sziasztok megérkeztem a bírálattal
Véleményem szerint nem egy reakció RP-n múlt az hogy elmenekült az illető hanem az IC figyelmetlenségetek miatt.
Valóban nem volt szép hogy a megkezdett RP-dre nem válaszolt a megfelelően de arról nem tehet hogy senkinél nem volt elővéve egy sokkoló se arra az esetre ha megtörténne valami hasonló. 1 ember le AFKolt te pedig már akkor töltötted csőre a Sopmodot mikor késő volt, és egyébként ha le RPzte volna 2 másodperc alatt hogy "ellenkezik" és mondjuk meg is lök téged én hiszem hogy ugyan ez történt volna mert ugyebár: Ha téged fellök RPvel arra neked megint kell egy válasz RP hogy a karaktereddel mi történt a lökés után. (ez ugye a te saját logikád mert erről szól a Panaszkönyv is)
Illetőleg
A szerveren már megbeszéltétek hogy elengeditek az ügyet amibe ahogy látom te magad is belementél.
A bíráló adminisztrátor helyesen járt el az ügyben.

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.