Santiago Herrera jelentkezési lapja

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

haresz02

Újonc
2025. 12. 07.
3
0
LS karakter
santiago herrera
OOC Információk
1. Discord neved: haresz02
2. Hogyan szólíthatunk? Haresz
3. Hány éves vagy? 23
4. Játtszott perceid száma? 1449, de ezen vátoztatni fogok napi szinten 2 órát játszok kb
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen Tek-nél voltam régebben,egy másik szerón
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? nem tudom hogy kell képet küldeni de dc- re küldöm, hogy nem volt semmi jail stb,, ha sikereulne
7. Mesélj magadról pár mondatban. harkály bálint vagyok 23 éves szeretem ezt a szervert nagyon hetkoznap este 6 tol hetvegen egesz nap raerek es tudok szolgalatot teljesiteni
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság: boldog
vicces
megértő
negatív: közbe kicsit ideges vagyok a sok hülyén
ha fáradt akkor nyügös
mást nagyon nemtudok mondani
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve:Santiago Herrera
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 2002.07.25
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: főiskola
4. Büntetett előéletű? nem
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? mindig feljebb fogok törekedni kollegák főnökök nagyon fognak bennem bízni
6. Szolgált már fegyveres szervnél? még Nem
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?
1. Megállítás indoka
„Szolgálat közben észrevettem, hogy a járművezető átlépte a sebességhatárt, ezért megkülönböztető jelzést kapcsoltam és félreállításra szólítottam fel.”

2. Kommunikáció
„Miután megállt, kiszálltam a szolgálati járműből, biztonságos távolságból megközelítettem.
– ‘Jó napot kívánok! Santiago Herrera járőr vagyok a Rendőrségtől. A megállítás oka a gyorshajtás volt. Kérem a jogosítványát és a forgalmit.’”

3. Ellenőrzés
„Átvettem az iratokat, rádión lekérdeztem a rendszerből az adatokat (RP: /me lekérdezi az adatokat). Ha minden rendben volt, visszaadtam.”

4. Intézkedés lezárása
„Tájékoztattam a járművezetőt a bírság összegéről és okáról:
– ‘A gyorshajtásért figyelmeztetést/bírságot kap. Kérem írja alá az értesítést.’
Miután ezt megtette, közöltem vele, hogy folytathatja az útját.
– ‘Köszönöm az együttműködést! További balesetmentes közlekedést!’”

5. Dokumentáció
/me kitölti a bírságolási űrlapot és átadja a sofőrnek.”
8. Mi maga a rendőrség?
A rendőrség egy hivatalos, törvény által létrehozott szervezet, amelynek fő céljai:

Közbiztonság fenntartása

Bűncselekmények megelőzése és felderítése

Rend fenntartása közterületen

Állampolgárok védelme

Sürgősségi helyzetekben intézkedés

Forgalom ellenőrzése és irányítása

Mit csinál a rendőr?

intézkedik szabálysértés vagy bűncselekmény esetén

ellenőrzi az iratokat

járőrözik

segít veszélyhelyzetben

kutat, helyszínel (szakosodástól függően)

intézkedik közlekedési ügyekben
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az a személy,
aki közvetlenül irányít téged,
tőle kapsz utasítást, vele dolgozol nap mint nap.
A feljebbvaló bárki lehet,
aki a hierarchiában feletted áll,
függetlenül attól, hogy közvetlenül vezet-e téged vagy sem.

10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal?
pl mekkora a szabálysértés illetve hogy milyen hangvételben beszél velem

11. Meséljen magáról pár mondatban.
Egy felelősségteljes és türelmes személynek tartom magam, aki szeret csapatban dolgozni és nyugodt maradni stresszes helyzetekben is. Szeretem a szabályosságot, a rendet, és fontos számomra, hogy a rám bízott feladatokat pontosan és megbízhatóan végezzem el. Nyitott vagyok az új dolgok tanulására, és törekszem arra, hogy folyamatosan fejlődjek. Azért szeretnék a rendőrséghez csatlakozni, mert úgy érzem, hogy a személyiségem és a hozzáállásom megfelel egy olyan feladatkörnek, ahol felelősségteljesen kell döntéseket hozni.
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak?
Amennyiben üldözés közben az üldözött járműből tüzet nyitnak, az elsődleges feladatom a saját és a társam biztonságának megőrzése. Azonnal rádión jelzést adok az egységeknek, hogy fegyveres gyanúsítottakról van szó, és kérek támogatást az üldözéshez. Megpróbálom úgy folytatni a követést, hogy minimalizáljam a találat esélyét, és tartom a biztonságos követési távolságot.
1. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok?
Amennyiben egy igazoltatás során a csomagtérben droghoz köthető alapanyagokat találok, először is biztosítom a helyszínt, és a megtalált tárgyakról /me és /do parancsokkal pontos leírást adok. A gyanús anyagokat lefoglalom és a személyt tájékoztatom arról, hogy birtoklása miatt gyanú merül fel ellene.

Hiába állítja, hogy nem tudja, mik ezek, az én feladatom nem az, hogy eldöntsem, igazat mond-e, hanem hogy az eljárást szabályosan lefolytassam. Ezért a személyt beviszem a kapitányságra további vizsgálatra, ahol felvesszük a jegyzőkönyvet, és a lefoglalt anyagokat átadom az illetékes egységnek (pl. bűnügyi osztály).

A helyszínen nem hozok elhamarkodott döntést: tisztázom a körülményeket, megőrzöm a bizonyítékokat, és biztosítom, hogy a további eljárás szabályosan történjen. A gyanúsított jogairól tájékoztatom, majd az ügyet átadom a megfelelő egységnek további feldolgozásra.

Szia a mintát javítsd erre 24 órád van, utána törlésre kerül ha nem javítod.

Itt találod a rendes minta használatának leírását.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.