OOC Információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved: zeyra_esports2. Hogyan szólíthatunk? Krisztián3. Hány éves vagy? 144. Játtszott perceid száma? 20 598 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem7. Mesélj magadról pár mondatban. Krisztián vagyok 14 éves. 2 éve RP-zek és informatikával foglalkozok. Voltam már számos szerveren rendvédelmi frakció vezetője, illetve tagja. Szeretem a horror játékokat és mellette az RP-zést.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonságPozitív:
->Kiváló problémamegoldó készséggel rendelkezek
->Jól tudok csapatban dolgozni
->Jól ismerem a rendvédelem működését (RP szerveren)
Negatív:
->Néha túl beszédes vagyok és ez zavarja az embereket
->Sértődékeny vagyok
->Helyzettől függően nagyon izgatott tudok lenni
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve: Sandro Vitelli2. Születési helye, ideje: 1988.05.173. Legmagasabb iskolai végzettsége: Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy nagyobb, irányítói pozícióban6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítanám az illetőt megafonnal és szirénát felkapcsolnám, a villogóval. Miután leállította az illető a motort, lerádiózóm, hogy az egység igazoltat, ezután kiszállok és elkérem az iratokat, majd megkérem mutassák meg a kötelező felszerelést (=elsősegély táska és kötszer), ezután ha minden rendben, beleértve az iratokat is, elengedem az urat/hölgyet.8. Mi maga a rendőrség? A Rendőrség felel a lakosság biztonságáért, a fegyverbejelentésekért és a közúti ellenőrzésekért.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? A feljebb való az aki akár egy rendfokozattal fölötte áll valaki másnak (pl. Törzsőrmester > Őrmester). A közvetlen felettes pedig az aki a munkáját felügyeli valakinek és parancsokat oszt (pl.: hadnagy, ezredes, stb...).10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Az előtéletétől és az együttműködésétől függően fogom osztani a csekk büntetést.11. Meséljen magáról pár mondatban. Sandro Vitelli vagyok 37 éves. Jól tudok csapatban dolgozni és alig várom, hogy a Rendőrség egyik tagja legyek. Figyelmes vagyok, szigorú és erős. Sokat járok boxolni és nehéz volt az életem kiskoromba.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Megpróbálom kikerülni a tüzet és értesíteni sürgősségi rádión a többi társszervet, hogy tüzet nyitottak az üldözött járműből és óvatosan közelítsék meg a járművet. Ezután megkérek egy személyt a tiszti/főtiszti karból, hogy egy tűzparancsos körözést tegyenek ki a rendszámra.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Először is előállítom a tulajdonos személyt, majd beültetem járőr járművembe a hátsó ülésre. Ezután egy gumikesztyűvel kiveszem a droghoz szükséges alkotó elemeket az autóból, becsomagolom, ha nincsenek és berakom az én járőr autóm csomagterébe, majd elszállítom a csomagokat a kapitányságra és elviszem kihallgatni a jármű tulajdonosát, a csomagokat pedig leadom az illegális tárgyak raktárnál az ezzel foglalkozó személynek.